31. januar 2009

What im wearing tonight..

Lily Allen - Spin magazine februar 09. Fotograf, Elle Von Unwerth.

30. januar 2009

Weekend inspiration - Attack of the shoes.



The Attack of the Shoes - Fotograf, Miles Aldridge.

29. januar 2009

And the winner is.. #3:

Fra cover.dk:
VINDERNE AF ADAM SKY KONKURRENCEN
Administrator - 29.1.2009 - 10:14

Først blev han kendt som Adamski. Siden tog han navneforandring til Adam Sky. Men på fødselsattesten står der det klingende britiske navn Adam Tinley. Det var det rigtige svar i konkurrencen om 3x2 billetter til festen i morgen på Rust, hvor du også kan opleve Djuna Barnes, Norm D og Svensker fra Kernefamilien. Vinderne blev denne gang Christian Ahlefeldt, Kia og Sia Mortensen. Adam Sky @ Rust. Fredag d. 30. januar kl. 01.00. Rust, Guldbergsgade 8, 2200 Kbh. N. Entré 60 kr.

Jeg skal på Rust imorgen! :)

Om at windowshoppe efter arbejde.

Jeg er i en længere praktik på Østerbro og cykler derfor fra Amager til Østerbro hver dag. I dag besluttede jeg mig for at gå ned bag strøget og kigge på butikker. Bare kigge. Og nu tror du selvfølgelig at vil fortælle dig og at jeg gik amok og powershoppede i alle de dejlige butikker. Men nej. Det er en historie om action i Kias liv. Jeg besluttede mig derfor for at stå af og trække min cykel da jeg nåede Kongens Nytorv. Her udvælger jeg en sidegade, tror den hedder Ny Adelgade og går ned af den. To store brag høres. Fyrværkeri på højlys dag - rige svin, tænker jeg. Da jeg ankommer til Ny Østergade er der vildt mange mennesker og folk råber på politi og ambulancer. Vagtmænd fra diverse dyre butikker vælter rundt og leger hverdagens helte. Jeg bliver nysgerrig, men vil alligevel gerne væk fra gaden, da jeg får stress over alle de mennesker. Den eneste vej er forbi "Joe and the Juice". Det tænker jeg ikke nærmere over. Går forbi og ser pistolskud i ruden og en skikkelse på gulvet. Der ankommer politi og ambulancer i store mængder. Da jeg kom hjem tændte jeg for TV2news og ham der Brian-fyr, som er blevet skudt er heldigvis ikke død. En historie fra den virkelige verden. Windowshoppingen blev indstillet og jeg gik udenom Ny Østergade.

Dagens antiklimaks:
Herefter gik jeg i Gina Tricot og købte en fin stribet bluse med pufærmer til 25kr og en fin sort blazer med lilla stof på indersiden til 59kr. Et SU-venligt shoppetip - gå i Gina Tricot nu.

Dita O' the day.

Dita Von Teese ankommer til Dior Haute Couture show i Paris.

28. januar 2009

Latest buy - H&M Trend-cardi.


Jeg elsker dig MERE, Lykke Li.

Mere Lykke Li til folket. Den smukkeste sang nogensinde er lige blevet uploadet af selveste Lykke Li på vimeo.com:

Lykke Li - Tonight from Lykke Li on Vimeo.

På facebook skrev hun følgende meddelelse:
Hello my dearest people.
I have returned from my internet exile and I am now sitting at my kitchen table with a cracked computer screen with an equally nostalgic feeling. It’s a new day, but also a new year since I talked to you last and oh woman what a year. I have the memory off a gold fish so I actually can't even remember everything that has happened this last year. Some things spring to my mind though....Like did I really duet with Q-Tip, did I actually go bush walking in Tasmania, did I actually take 2000 flights and survived them all? If I can come to any conclusion I have to say music is life but nature is vital and really, I know nothing at all, still. Okay enough of the Scientology...I have other news for you Americans!

I am coming back once more for an over the moon and sky tour. I couldn't believe it the last time and I can't believe it again. You got the fever and I am your soup! With me I bring my one and only band and also my amazingly talented friends Wildbirds&Peacedrums. If you're looking for some Swedish Swagger (shy and intimate) this is the place to be! Look at the schedule and get your tickets before it is toooooooo late.
Tooooo late!
(..)
And yes another thing... You might have noticed I got the nature fever. So I felt a great need to peel of all that is unnecessary and live in the moment and take away the possibility to correct my mistakes. So here is a one take totally live “take it or leave it I will survive take” of my song “Tonight”. It might be gone tomorrow so if you like it spread it on the world wide web thing where you kids hang... Check it here:

http://www.vimeo.com/2993894

Filmed by Christian Haag.

Hope to see you at the shows and oh! Also check my My Space cause I’m giving away intimate confessions for free.

Times a wastin'

Times are a changin'

Love, love

LL.

Jeg elsker dig, Lykke Li.

Efter 3 livekoncerter med Lykke Li er jeg stadig hooked. Remix til dig fra Lykke Li.


Breaking it up – alternative live video. Filmed by: Christian Haag from Lykke Li on Vimeo.

..OGSÅ er det første navn på Roskilde 09 offentliggjort - COLDPLAY, BABY!

27. januar 2009

Vivienne Westwood feat. Pamela Anderson.



Ohhh no, its to much! Som nævnt i et tidligere indlæg er Pamela Anderson ansigt og krop for Vivienne Westwoods spring/sommer 09 kollektion. Det er en anderledes kampagne og jeg elsker Vivienne Westwood i den - om jeg er vild med Pamela Anderson i denne kampagne? Not so much! Hvad tænker du?
(source - popcrunch.com)

Outfit - Just another day at the "office".

Når man underviser 5. lektioner i kristendom/religion på 8.klassetrin, ser man således ud. Jeg er helt ør i hovedet. What a day! Nu tager jeg min kæreste i hånden og finder forstæderne, hvor vi skal besøge hans og min familie. Uhm, god mad.

Topshop ss09 - Nam-nam

















Her er et lille udsnit af Topshops ss09 accesories. Jeg vil gerne have læbebriller og nitteclutch, som forresten minder mig om denne Alexander Wang clutch. Yes please.
(Photocredit - nitrolicous.com)

26. januar 2009

Dagens inspiration - Courtney Love.



Elle - January 2009. Jeg synes at denne editorial af Courtney Love er virkelig inpirerende. Hun er en ægte rockchick. Stilen her er flawless. Jeg elsker hende!

Seneste køb - Lys korsettop.

Jeg var en tur i den lokale H&M denne fredag, for at udnytte 50% på alle udsalgsvarer. Nu er jeg ikke matematisk student eller matematisk anlagt, men jeg kunne dog regne ud at hvis der er 50-70% på H&M's varer er det billigt - men er der 50% yderligere på disse varer er det RIGTIG billigt! Tog min kæreste under armen og bad ham tage en dyb indånding. Jeg fandt en fin højtaljeret nederdel med blå blomster og en militærinspireret bolero strik. Derudover faldt jeg over denne fine lyse korsettop:

Stella McCartneys ss09 kollektion er fuld af lyse pudderfarver og det var klart med denne kollektion i baghovedet at jeg hapsede korsettoppen. Vil bruge den sammen med sorte højtaljerede nederdele og lyse denimshorts til sommer. Come spring, come summer.
(photocredit - style.com)

Attention: Kjoleudstilling i Magasin.

Attention alle kjolelovers! Modeugen i København tyvstarter allerede 26. januar i Magasin på Kongens Nytorv i København. Her kan man nemlig drømme sig væk i tre overdådige kjoler fra tre af Danmarks ypperste haute couture-designere: David Andersen, Jesper Høvring og Rikke Gudnitz. Jeg skal derind forbi og drømme mig væk. Jeg elsker kjoler!
(billede fra jesperhovring.com)

25. januar 2009

Inspirerende svenskere.


Signe skriver den inspirerende blog imilk, og hvor er hun smuk og punkchic. Jeg er vild med hendes look som består af basics som leggings, hvid undertrøje og lys cowboyjakke. SHIT, hun er lækker. Hendes blog er et besøg værd. Caroline har valgt et rockchiclook, som er råt og nemt at kopiere. Dertil skal man vist bare have lidt attitude, så kører det.

Mathilda. Jeg synes at hendes flotte røde skotsternede jakke er cool. Jeg går og er lidt varm på en skotsternet kort blazerjakke fra H&M, men er i tvivl om stylingen. Her har Mathilda et godt bud på styling af skotstern.
Elin Klings smukke assistent Emma Elvin har en inspirerende stil og blog. Her worker hun et par slidte jeans og en kortærmet læderjakke. Det gør hun godt!

Jeg har en ting for rødhårede og disse to piger gør det godt. Der findes ingen accesorie, som er bedre end smukt, sundt, rødt hår.

Disse to piger viser her eksempler på hår, som er hot nu. Midterskilling og tilbagestrøget hår i en knude giver et cool og sofistiskeret look. Jeg har pandehår i denne tid, så jeg har ofte en meget høj knude i mit hår. Lidt som Lykke Li.

Petra er ekstremt blond og har ekstremt store bryster. Hvis man ser bort fra det har hun et fantastisk outfit på. Nitter, læder, kæder, hat og transparent undertrøje. I love it!
Pigen ved siden af Petra hedder Lisa. Hun mixer pvcleggins med pasteller og nitter. Jeg synes at kombinationen mellem rå pvcleggins, nitter og pastelfarver er brugbar og cool.
Til sidst er her to eksempler på habitjakken og vesten. How to wear it? Gør som disse! :)
Disse 12 outfits er inspirerende og nemme at kopiere med enkle midler. De der svenskere.. De kan noget..

Friday night - Get ur fuk on.

Fredag aften blev til druk og dans i Ørestaden. Vi have planlagt Vega, men landede på baren "Klaptræet", som minder meget om et ungdomsdiskotek i provinsen :) Vi havde en god aften med et dejligt soundtrack. Jeg bar et sort korset med hjerteudskæring, en højtaljeret nederdel med lynlås og lilla plateausko. What a night!

24. januar 2009

Jeg skal i Monki i Marts.

Elin Kling viste forleden disse smukke gladiatorsandaler på sin blog. De kommer i Monki i marts og kommer til at koste 400kr. De er virkelig fine og vil passe ind i min sommergarderobe. Jeg er vild med dem, og må helt sikkert en tur i Monki i Malmø og røre ved dem, måske endda investere.. Kan du lide dem?

23. januar 2009

Dagens - Topshop basics.

(Kjole og strømpebukser fra Topshop, converse, casio ur og diverse smykker)
Dagen i dag har jeg brugt på min praktikskole, hvor jeg havde 4 lektioner i geografi med to forskellige 8.klasser. Det var hårdt, men undervisningen blev ok. Nu skal jeg til at gøre mig klar til en glad aften med veninderne der involverer P3-guld og et besøg på Vega. Jeg vil huske på at tage et billede af mit festoutfit, som i dag vil være lilla plateau sko, LBD og lækkert hår.. God weekend piger! P.S Undskyld Trine! :)

22. januar 2009

Seneste køb - SKO!

Lilla plateausko fra H&M. Nedsat til 199kr, pga. en fejl på indersiden af hælen.
Den faste læser vil nok huske, at jeg har udtalt at hæle over 9cm ikke er min stil. Det er de heller ikke. Men denne har plateau under foden, så det er ret nemme at gå i faktisk. De skal bruges på fredag til tøsefest på Vega med en nyindkøbt LBD.

Tillykke skat!

Lidt personligt, som jeg synes fortjener lidt opmærksomhed! Min kæreste fik topkarakter til eksamen og er nu ikke længere elev hos falck, men ægte ambulanceassistent. Tillykke skat!

(billede fra september 2008)