31. maj 2009

Søndagssimpel.


I dag stod jeg tidligt op og læste lidt i nogle bøger.. Det var kedeligt! :) Min kæreste reddede mig dog og inviterede mig på en lille gåtur til Nordhavn st. hvor han forleden efterlod sin cykel. Vi gik og gik og kom forbi en masse turiststeder på vores vej - Christianshavn, Nyhavn, Amalienborg, langelinie og kastellet. Det var ret sjovt at være turist i sin egen by - Kan klart anbefales.
Dagens outfit er simpelt og søndagsagtigt - Shorts fra Zara, tee fra h&m herre, fletbælte fra AA og smykke fra h&m.

Made in England - Alexa Chung.



Jeg er så inspireret af stylingen af smukke Alexa Chung i Jalouse juni 2009.
(Source - knightcat via tfs.)

Misforståelser.

Hej alle,
Der er sket en misforståelse og jeg kommer IKKE som lovet i Berlingske idag. Jeg undskylder selvfølgelig til alle jer der gik ud og købte avisen.

Vender selvfølgelig tilbage når jeg ved hvornår den skulle komme i.. Sådan helt sikkert.. :)

Kia.

30. maj 2009

Lørdag - DIY, eksamenslæsning og roastbeef i forstæderne.



I dag har jeg læst til min kommende eksamen. På onsdag kl 12 er jeg nemlig (forhåbentlig) nyudklækket dansklærer - Wish me luck! Min aften er blevet brugt i forstæderne, hvor min søde mor inviterede på dejlig roastbeef og lækker is med jordbær. I en pause fra læsningen lavede jeg de shorts, som jeg har på i dag. Det er et nemt DIY-projekt, hvor alle kan være med. Klip klip klip. Alle mine hjemmelavede shorts er korte, så et par lange shorts er tiltrængt. Jeg håber at I har haft tid til at nyde jeres lørdag.

Jeg er spændt på imorgen - Dér kan du finde mig i Berlingske Tidende, så det vil jeg opfordre jer til at læse. Spændende!

Dagens - DIY lange denim shorts, stropløs kjole brugt som bluse fra h&m, halskæde fra JC og gladiators fra Deichmann.

Billige sommerkjoler i H&M.



I min lokale h&m havde de i dag 50% på alle sommerkjoler i divided afdelingen. Jeg købte disse to med hjem til den nette sum af 179kr i alt. Jeg satser på at de bliver gode til sommer, men også her inden sommeren rigtig starter med en læderjakke udover.

J'adore Dior og min kæreste.

Min mand er kommet hjem fra studie(druk)tur med sit arbejde og med sig havde han denne fine pakke med min favoritmascara "Dior show iconic". I pakken er også en fin eyeliner og Diors egen makeupfjerner. Lækkert med forkælelse. Han har været væk i en lille uge og jeg har savnet ham sindssyg meget. Det er så trist at gå i seng om aftenen alene og endnu kedeligere at stå op om morgenen uden at der ligger en ved min side. Dét at komme hjem fra job og alt er præcis som man forlod det føles ensomt, og at spise aftensmad alene er virkelig kedeligt. Kender I det? Jeg er glad for at jeg har ham! God lørdag.

29. maj 2009

Tip - Tjek mig på trendsales.

American Apparel circle scarf i hvid. Bikbok nederdel. Topshop tunika. Topshop og Kate Moss top med svale-print. H&M trend strik. Mödstrøm nederdel. Nümph strandkjole.
Disse er bare et udpluk af de ting, som jeg har til salg på trendsales. Priserne er ikke faste, så byd gerne.

Seneste køb - House of sunglasses.

Min kæreste smed for nylig (i en ORDENTLIG brandert) mine favorit fake wayfarers væk. For at blive tilgivet måtte han jo gøre noget. Resultatet blev en bestilling på houseofsunglasses.com. Alle solbriller (næsten) koster 9.99$ og der var gratis porto ved køb af 3 par briller. Han købte et par camoflagewayfarers til sig selv (dem i midten), et par "vintage"-looking til mig (øverst) og så de sorte wayfarers til deling (nederst). Det er gået virkelig hurtigt med ordren, vi bestilte i fredags og de lå på posthuset i tirsdags. Klart en anbefaling herfra.

Ønskeseddel.


1200kr fra Topshop. Jeg drømmer videre. Men de er flotte, ik?

28. maj 2009

Take a bow, bitches!




FIERCEEEEE! Jeg vil være Chloe Sevigny fra nu af. "Chloe she belongs to the night" Elle US, styling af Kate Lanpear. Perfekt!

Realitycheck.

Jeg landede under min daglige netsurfing på den fine blog - Anja's. Hun har skrevet et sjovt og tankevækkende indlæg. Indlægget har i al fald fået mig til at tænke: Det vi gør er sjovt og godt, men det er ikke alle der forstår det! Jeg tygger lige lidt mere på dette:

"Derfor bliver jeg aldrig modeblogger
Jeg synes ikke at DYI afblegede denimveste er fine - jeg synes de er grimme, hippieagtige og bare et mærkeligt påfund, som da slet ikke bliver bedre af at proppe en læderjakke inden under.
Jeg synes ikke at blazere (og slet ikke i farven “Nude“) burde være i gadebilledet, vi har 2009 og vi bor ikke i 90210.
Jeg kan ikke se noget som helst pænt i de helt runde solbriller, og slet ikke de der chanel som alle skriver om, hvor halvdelen af glasset er sort og den anden halvdel er gennemsigtig. For mig at se ligner det øjnene på en tegneseriefigur og minder mig ALT for meget om brillerne fra Beatles-tiden.
Jeg synes ikke Chinos er pæne til nogen, ligemeget hvor slank eller høj du så end er.
Forstår ikke konceptet bag de der halskæder med 5-taller i, eller t-shirten med Y5L trykket. What’s the point?
Jeg synes heller ikke buksedragter gør noget godt for nogen som helst. Synes folk ligner en forvokset baby med dem på. Yikes!
Jeg forstår ikke det særlige ved H&M’s statementsmykker som også har været meget omtalt i diverse modeblogs.
Jeg synes cykelshorts er det mest afskygelige modefænomen længe, og håber ved Gud ikke at det er noget folk vitterligt har tænkt sig at gå i, med mindre de skal til spinning eller Tour de France! Hvorfor gå tilbage til en fuser? Og jo - det er stadigvæk cykelshorts selvom du kalder dem BIKERSHORTS. Same same - but NOT different!
Hver gang jeg ser billeder fra fx Alexander Wang kollektioner (som åbenbart er meget smart for tiden), så sidder jeg og griner for mig selv fordi jeg synes det er noget af det mest tåbelige jeg længe har set.

Som i kan forstå har jeg åbenbart ikke “Flair For Fashion”. Mens mange beundrer de mange billeder på modeblogs, sidder jeg og tænker, OMG - det da løgn! Jeg er forundret over at folk rent faktisk synes det er pænt og smart, og jeg er forundret over at man tydeligvis kan have så forskellige holdninger til mode. Jeg forstår virkelig ikke at nogle folk går ud og betaler flere tusinde kroner, for noget som jeg slet slet slet ikke kan se er bare en lille smule pænt.
Nu må i ikke misforstå, for har ikke noget problem med at folk går op i, eller går i, de her ting, og jeg læser jo også af og til modeblogs. Jeg læser dem nok mest for at blive forarget over moden, og for at lære noget mere om den type person, som er så forblændet af hele fashion-industrien at de ikke ser noget galt i at betale et par tusind for en jakke med frynser, eller hvad ved jeg. Derfor synes jeg også at det er rart at læse om personen bag bloggen, og de mere personlige indlæg, i stedet for bare indlæg om “What’s hot lige nu” og “Dagens outfit”.
Dog vil jeg lige afslutningsvist sige at det skræmmer mig HELT vildt at det som “folket” siger er smart nu, er noget af det mest afskyelige jeg længe har set. Jeg har altid grint lidt af det tøj de har på i Beverly Hills, men nu render der jo Kelly, Brenda og Donna-typer rundt i alle byer - No no no no no! Det må høre op!
Håber ikke jeg har fornærmet nogen derude, det her er bare nogle af de ting som jeg slet ikke forstår! Og nok aldrig kommer til at forstå."

Hvad siger I? Er det ikke lidt tankevækkende? Jeg synes at vi alle kan bruge et realitycheck nogle gange. Tak til Anja - Tjek hendes blog her.

27. maj 2009

Onsdag er en hård dag.

Jeg er ikke til så meget nu, jeg er så træt. Er lige kommet hjem fra en rigtig lang og god dag. Tak for alle jeres kommentarer og mails - Jeg svarer på jeres spørgsmål imorgen eftermiddag, ok? Min lange dag er gået med dette:8-16 fisketur med jobbet.
Ninjas gave, som indeholdt en kjole og en clutch fra Monki.

Flotte Ninja og hendes flotte kæreste :) På Halifax, hvor mine hedeste burgerdrømme gik i opfyldelse.Dagens, som desværre ikke blev så godt. Jeg svarer på jeres mails og kommentarer i morgen efter job. Sov godt.

Tillykke til kvinden i mit liv.



Nina, også kaldet Ninja bliver i dag 23 år. Jeg har hængt med hende siden 8.klasse og nogen vil måske kalde os pot og pande.. Det spiller bare mellem os! Har I også en veninde der bare er kvinden i jeres liv? Tillykke Ninja. Nu skal vi på Halifax og spise burger i lange baner..

Genbrugsfund til 48kr.

Min lokale genbrugsbutik er gode til at lave vinduesudstillinger. De sidste køb jeg har gjort mig har udelukkende været på baggrund af hvad de har vist i vinduet. F.eks. hang alle mine blazerfund i vinduet. Måske ved de ældre damer hvad de unge vil have? Eller også er det tilfældigt at de hænger de "trendy" ting i vinduet? Anyways, forleden gik jeg forbi butikken og der lå denne taske. Jeg er vild med spændet og kæden og den har en ret god størrelse.

Taske fra genbrugen til 48kr.

26. maj 2009

Den kom med posten - Bustier.



(Husk at du kan klikke på billederne og se en større version.)
Forleden lå denne fine bustier fra asos i min postkasse. Den sidder perfekt og jeg glæder mig til at bruge den under transparente toppe og kjoler og som vist sammen med tanks med dybe udskæringer. Den kostede mig 180kr med porto, så vidt jeg husker. Godt køb.

Nu skal jeg spise lasagne helt alene. Mine kæreste er rejst til Polen i søndags. Glæder mig til han kommer hjem derfra på fredag, så han kan spise aftensmad med mig.

Tip - Genbrugen på Vesterbrogade 79.

I går tog Nina og jeg en tur forbi "Genbrugen", som ligger på Vesterbrogade 79 og er en velassorteret forretning med vintagekjoler, pailletdrømme og blazere til gode priser.


Et udsnit af et kjolestativ - Hvem der bare skulle til overdådig gallafest snart.


Pailletter i alle afskygninger. Paillettrøjer og pailletkjoler. Jeg følte at jeg var i pailletheaven!

Jeg startede med at prøve denne lyse pailletbluse. Den var rigtig flot og kostede 250kr.

Denne flotte pailletbluse kostede også 250kr og villle være god til fest.
Den tredje pailletbluse her var helt perfekt. Den kostede også 250kr.

Awwww.. Dette korset med pailletter var desværre for stort til mig. Jeg var lige ved at hoppe på det og havde helt sikkert købt det, hvis det passede mig bedre.
Nina var helt væk i alle de overdådige taftkjoler. Hun prøvede disse to og hun var vist i sit eget heaven i et kort øjeblik.
Vores køb - Nina købte denne skøre og flotte kjole til 300kr. Den er sort og lilla, har striber, prikker, tyl og korset. Alt i én. Den er fantastisk! Jeg endte med denne sorte pailletbluse til 250kr. Jeg vil bruge den til hverdag og fest med et par slidte denimshorts og flade sandaler.

Pailletbluse til 250kr.

Jeg kan anbefale jer at tage en tur forbi Vesterbrogade 79, de har alt mellem himmel og jord og det er nøje udvalgt. Priserne er overkommelige og det er jo godt for et lille budget. Sæt en del tid af til besøget, da der er så uendelig mange ting at kigge på og kun 3 små prøverum.

25. maj 2009

Spottet - Frynser på cardigan.





Fed frynsedetalje på ærmerne af en almindelig sort cardigan fra Gina Tricot til 199kr. Jeg er vild med den!