31. juli 2009

Top 6 - Secondhand.

Den seneste tid har jeg lavet en del shoppeguides til København. Det er ofte fordi jeg modtager en mail fra en sød læser, som skal til København og shoppe, men ikke ved hvor man skal starte. Jeg vil derfor lave en lille guide til gode secondhandbutikker i København. Senere vil jeg lave en guide til mine andre favoritbutikker.
Top 6 - Secondhand.

1. Genbrugen 79 - Vesterbrogade 79, 1620 Kbh V.
Byens bedste kjolebutik! Kjoler til hverdag og fest, delt op efter årtier. Masser af 50'er, 60'er, 70'er og 80'er kjoler. Derudover en kæmpe sektion med lange gallakjoler og frække 80'er festkjoler. Paillettoppe, nederdele, kjoler og veste. Sidst, jeg var der fandt jeg en lækker pailletbluse og Nina fandt en skør festkjole. Jeg er virkelig glad for Genbrugen! Anbefalinger herfra. Se mit indlæg om Genbrugen 79 her!

2. Wasteland - Studiestræde 5, 1455 Kbh K.
Wasteland har lige lukket deres oprindelige shop og åbnet en ny og forbedret shop længere nede af gaden. Jeg var i butikken i dag og jeg må sige at det er en velassorteret butik med genbrugstøj fra USA og Canada. I dag spottede jeg lækre tees med print, pailletter og retroskørter.

3. København K - Studiestræde/Larsbjørnstræde, 1455 København K.
Her er tøjet udvalgt og til tider ret dyrt i forhold til prisen. Ofte finder jeg ikke noget derinde fordi butikkerne er ret populære og velbesøgte. KBH K er dog stadig et besøg værd!

4. FN92 -Larsbjørnsstræde 6, 1009 København K.
Jeg har faktisk aldrig købt noget i FN92, men jeg elsker at gå derned og se på alle deres lækre costumized vintagekjoler. Der er noget for enhver smag og leder man efter en anderledes festkjole, er det her det sker!

5. Kongens Klær - Rosenborggade 10, 1130 København K.
Kongens Klær har genbrugstøj fra 1960’erne til 80’erne importeret fra flere steder i Europa. De er rigtig gode til tasker, sko og kjoler. Deres skoudvalg er rigtig godt!

6. Kitch Bitch - Læderstræde 30, Kbh. K.
Kitch Bitch ligger i Læderstræde, hvor jeg kommer rigtig meget. De forhandler vintagetøj fra 60’erne, 70’erne og 80’erne. Der er rigtig mange buksedragter og skøre jakker.

Husk at du også kan finde lækker secondhand i Weekday i Vestergade. De formår virkelig at blande lækre nye ting med genbrug.
Tjek Repondus.dk, som samler alle DK's genbrugsforretninger på et sted. Genialt! Mit sidste tip er at besøge de forskellige små ildelugtende genbrugsforretninger med frivillige bedstemødre. Helst i forstæderne og provinsen - Her har jeg personligt gjort mig nogle fantastiske fund.

Har du en favoritgenbrug i København? Nogle gode tips?

Tip - Lækre wedges hos Nelly.com.




Nelly.com er virkelig et besøg værd. De aflurer tendenser og laver vildt billige alternativer. Kvaliteten af deres sko kender jeg ikke, men for 299kr gør det vel ikke noget at de kun holder en sæson? De koster 299-349kr og jeg overvejer personligt de to øverste par.
Har du erfaring med kvalitet og skostørrelser hos Nelly.com?

30. juli 2009

MC HAMMER!


Dagens kluns er mine nye pailletbukser og en enkel bluse. Jeg er glad ved de bukser!

KUP - Hvid blazer med markerede skuldre.




Jeg fandt denne jakke på udsalg hos Gina Tricot. Den kostede oprindeligt 399kr og jeg har før vist den her på bloggen. Forleden fandt jeg den til 79kr - God pris. Har netop solgt alle mine hvide blazere på trendsales, fordi de ikke havde en god pasform. Jeg synes at denne sidder rigtig godt og er fin til prisen. Jeg tænker at jeg vil bruge den til hverdag med en tank og noget denim.

Bloganbefaling - Unlikely.dk

Jeg modtager ret ofte henvendelser fra folk bag diverse projekter og nye modeblogs. Jeg elsker at opdage nye blogs, det er så fedt at se en ny stil og en ny måde at gribe tingene an. Forleden modtog jeg en mail fra Line og Tikkie, som er pigerne bag unlikely.dk. Jeg faldt straks for deres cool stil og det lækre layout. Bloggen er ret afhængighedsskabende og mens jeg tjekkede den, gik det op for mig at jeg havde læst alle deres indlæg! Helt klart en anbefaling herfra - unlikely.dk.

29. juli 2009

Fundet - Budgetpailletter.


Jeg havde faktisk ikke tid til at gå forbi Bestseller på Strøget for at se om pailletharemsbukserne var der.. Men jeg fik overtalt min kæreste til at køre ind forbi, da vi alligevel var på vej ud af byen. Han stoppede bilen omkring Læderstræde og gav mig præcis 30minutter til at gå derned, tjekke om bukserne var der, prøve dem og eventuelt købe dem. Jeg klarede opgaven på 11minutter - Ret godt klaret, ik? Vi nåede endda forbi Wasteland for at købe et nyt ur til ham og tilbage til bilen før vores 30minutters parkering udløb. Jeg købte dem selvfølgelig - de er lækre med matte pailletter og så har de en GOD pris!
Pailletharemsbukser fra Vero Moda til 259kr.

Dagens detaljer.



Sandaler fra asos.com og tørklæde fra h&m.

28. juli 2009

TIRSDAG - Søster og sushi.


Jeg kan mange ting på en gang og mit job som lærer har lært mig at multitaske - Sådan noget som at tale med to elever på én gang, mens man skriver på en tavle OG deler kopier ud. Ja, det kan jeg, det er mit talent! Her klarer jeg både utålmodig hund, frisk sushi og underlig posering.

I dag har været en god dag. Jeg har brugt den sammen med min søster og Molly. Nu vil jeg gøre rent og imorgen vil jeg gå på jagt efter de der satans haremspailletbukser fra Vero Moda. Har du set dem i en Vero Moda i København, så giv mig gerne besked!

Dagens - Kjole fra Zara, bustier og jakke fra Gina Tricot, tørklæde fra H&M og nittesko fra Friis og Co.

Sexy Mama.


Jeg elsker denne forside med Helena Christensen. Kære Gud, lad mig se sådan ud når jeg er 40!

Om lidt skal jeg mødes med min søster. Jeg regner med at vi skal spise sushi og windowshoppe. God dag!

27. juli 2009

Spottet - Nittesko, frynser og uniformsjakke.




Tjek disse smukke sko med nitter og spænder fra Zara. De kostede vist omkring 600kr. SMUKT!

I h&m's trendafdeling spottede jeg disse lækre øreringe med frynser til ca. 70kr. Den uniformsinspirerede jakke hang i divided afdelingen og kostede 299kr.

Jeg købte ikke nogle af disse ting, da jeg både prøver at spare og købte noget som var nødvendigt.. Så kan I ikke være søde at købe de der sko og flashe dem på jeres blog. På forhånd tak :)

Mandagsstatus.


Jeg har shoppet lidt idag - Udover det har jeg gået rundt i indre by og lavet ingenting hele dagen. Min kæreste kommer snart hjem, måske skulle lave mad til ham? Så har jeg da lavet lidt. Håber at I har haft en god dag. Dagens - Nederdel, tank og bustier fra Gina Tricot og blazer fra Zara.

Overvejer - Premium Sequin Hareem Trousers.

Jeg fik desværre ikke fat i Zaras haremsbukser med pailletter. Nu har Topshop denne version på deres hjemmeside. Jeg overvejer meget, da jeg valgte kjolen fra H&M fra. De koster £75, som er ca. 630kr. Måske en mulig fødselsdagsgave fra mor og far?

26. juli 2009

Ud i det blå med alt for meget tøj på.


For helvede hvor er det trist at tage jeans på i slutningen af juli måned - og stadig fryse! Godt jeg skal på ferie i udlandet, ellers havde jeg da fået en mindre depression. I dag tog undertegnede, mand og hund en tur på Christiania. Resten af dagen er blevet brugt på chips, dip og søndagssløvhed. God aften!

Link - Who's your Daddy?

Skøn søndagslæsning hos Caligula - Who's your Daddy?

25. juli 2009

LØRDAGLØRDAGLØRDAG!


Jeg er så mæt. Min dag har været fuld af familier og mad. Jeg har holdt nogle rolige weekender på det sidste og det er så dejligt. Når jeg ikke har fri fra job arbejder jeg meget og mine weekender er ofte fulde med planer. Men den seneste måned har jeg haft meget fri fra jobbet og valgt fester og sene aftener fra. Det har været dejligt, men nu trænger jeg godt nok snart til at komme ud og danse.. :)

Dagens - Shorts fra Gina Tricot, bluse fra Vila og tørklæde fra AA.

Seneste køb - Redken UV rescue daily sun milk SPF 12.


Som jeg har sagt en million gange før, så skal jeg jo til Spanien i uge 33 og 34. Det bliver så lækkert. Jeg har indkøbt solcreme med høj faktor på apoteket og fandt denne hårbeskyttelse på Trendsales til en god pris. Her er hvad Redken skriver på deres hjemmeside:

"Let naturlig spray som styrker og giver fugtighed til hår, som er udsat for solens stråler. Den danner et skjold omkring håret og beskytter det mod solens skadelige og udtørrende påvirkning. Indeholder SPF 12 til beskyttelse af hovedbunden. Plejer og lindrer hovedbunden. Ideel til fine hårtyper - giver et let og naturligt udseende."

Jeg har aldrig brugt hårsolbeskyttelse før, men jeg får altid solbrændt hovedbund og mærkeligt hår i høj sol. Har I nogle erfaringer med dette produkt? Sig frem!

24. juli 2009

Inspiration - Vogue Paris August 2009.





ADN de la mode er en editorial på 65 sider i august måneds Vogue Paris. Jeg har her udvalgt nogle designere med en inspirerende styling, men der er mange flere. Se flere lækre billeder her.
(credit - fashionising.com)

23. juli 2009

Vi giver regnen et brusebad, så solen kommer og er så glad!



Øvvvvvvvv, hvor det regner! Er det ikke meningen at jeg skal bruge mine fridage på Bryggen og i Amager strandpark? I stedet har jeg har brugt denne dag på at besvare store mængder mails, få orden i min kalender, vaske tøj og overveje den her kjole igen. Jeg var nemlig lige inde og få lagt den til side igen.. Det er svært! :)

Min telefon afgik ved døden i nat. Jeg prøvede genoplivning, men der er ikke noget at gøre. Endnu en irriterende udgift for mit lave budget. Pis! Nogle der har erfaring med en billig telefon, der har en god kalender, nem sms-funktion og et ok kamera? Del gerne dit tip!

Dagens står lige nu på regntøj - hunden lufter jo ikke sig selv. Men indenunder og resten af dagen har jeg haft dette på - Shorts med nitter fra Zara, bluse fra H&M og nye bløde indianersko fra Asos.

..Også får I lige den her - God aften, piger (og drenge).

Tempore PR - Dr. Martens og andet.


Jeg vil virkelig gerne have et par Dr. Martens. Jeg er mest til de klassiske sorte, men hvis man er frisk kan man få alle mulige varianter. Et par klassiske Dr. Martens vil være perfekt med mine sommerkjoler og en cardigan her til efteråret.
Ilse Jacobsen Hornbæk forbinder jeg med knapt så kønne gummistøvler og mor-tøj. Disse to items fik min opmærksomhed - Den fine strikkjole ville være perfekt med et par Dr. Martens og en blazer. Jeg elsker pailletter på alting - Denne vest er laber!

Casio ure er cool, tilpas retro til min stil og til at betale. Jeg faldt over dette hvide ur. Måske et muligt fødselsdagsønske?


Jeg går med strømpebukser hele tiden og elsker strømpebukse-afdelingen i Illum og Magasin. Pro Tempore havde en del strømpebukser fra mærket Vogue. Klart et mærke, som jeg vil holde øje med i fremtiden.

Er jeg den eneste med en Dr. Martens-fetich for tiden?