31. oktober 2009

Fredags-bowling i DGI-byen.



Fredagen blev brugt i selskab med min søde kæreste og Nina + hendes kæreste Sebastian. En rigtig dobbeltdate! :) Vi bowlede i DGI-byen og i forhold til Bigbowl i provinsen, er det et ret flot sted med cool indretning. Det kan klart anbefales, hvis man vil prøve noget nyt. Jeg fik fortalt, at jeg havde benene helt op over hovedet når jeg kastede, så jeg kan bedre forstå at jeg er rocker-øm i kroppen her til morgen.. Jeg smagte også min første julebryg i går, de smager som altid af rævepis og terpentin! :) København var fuld af Brian'er og Betina'er, som alle virkelig var kommet frem fra deres skjul for at fejre J-dag.

I går havde jeg min nye draperede kjole fra h&m trend på. Fandt den i Galleri K i fredags til 199kr. Andre bloggere har vist denne kjole og det kan jeg godt forstå for den er rigtig cool. Har lagt lidt forskellige billeder op af den, så man kan få en idé om den.

Denne lørdag bliver god! Min skønne Moster P (Mollys mor!) fejrer sin 40års fødseldag med 70 inviterede, jukebox og massere af drinks. Det bliver en rigtig god aften. Det bliver vist også dagen, hvor jeg indvier mine thigh-highs.
Jeg håber at I alle får en rigtig god lørdag!

30. oktober 2009

Jimmy Choo og H&M.



HVIS nu jeg skulle have noget fra h&ms samarbejde med Jimmy Choo, ville jeg klart vælge de her to items. Lækkerhed! Jeg spottede forresten disse items hos h&m home i torsdags. Mere om det senere. God aften..

Det her er hvad man får for 100kr nu til dags.


Seneste køb er de her lækre jeans fra H&M. De kostede 100kr og er fundet på udsalg i Galleri K. Jeg er ret vild med "læder" detaljen og så minder de mig om et par jeans, som Cheap Monday lavede på et tidspunkt. Dem fik jeg aldrig fingrene i. Prisen er bestemt heller ikke dårlig..

Planerne for fredagen er noget religion på seminariet og et møde med Chili. Jeg håber at I alle får en god fredag!

29. oktober 2009

Lige nu..



..går jeg rundt i mine nye Dr. Martens i ruskind. Jeg var i Jette Riis og prøve dem forleden og endte med en str. 39. Jeg fik dem sat til side til fredag.. Men så tog jeg i dag op og besøgte PR-bureauet Pro tempore, hvor Maria arbejder. De havde en lille gave til mig, nemlig de her Dr. Martens i min størrelse. Jeg er så lykkelig for dem. Det er de perfekte vinterstøvler! Tak til Pro Tempore!

28. oktober 2009

Styling af thigh-highs?

(credit- øverst, fashionising.com)
Så har jeg fået imprægneret mine thigh-highs fra Friis og co. og næste punkt på min dagsorden er at få dem på til et outfit. Jeg har besluttet mig for ikke at bruge dem på jobbet, da der er et tid og sted for alting, også for thigh-highs.. :) Jeg er ude i noget simpelt med leggings og lang trøje.. Men det er måske lidt for oplagt? Husk at det er altså et par støvler, som går op over låret, ikke bare et par almindelige overknees..

Kære kloge læsere, hvordan styler man et par thigh-highs efter jeres mening?

27. oktober 2009

Jeg hader mandage, men fuskpels redder den..


I går var det mandag og jeg HADER virkelig mandage. Især når de er grå og regnfulde! Jeg havde en virkelig lang to-do liste, men jeg nåede det meste. Dejligt. Er lidt træt nu, mødte kl. 7 imorges og har fri kl. 12. Der er heldigvis noget at se frem til senere - Skal nemlig mødes med Nina og spise frokost. Jeg håber at lokke hende med ud og tjekke H&M's udsalg, især trend-afdelingens udsalg. Det bliver nok nemt at lokke hende med, for er der én der ELSKER h&m dybt og inderligt, så er det Nina.. :)

Er der forresten nogle af jer der ved hvordan Dr. Martens 8-huls støvler er i størrelsen?
Jeg kan ikke finde dem i København og har derfor ikke fået prøvet den model jeg vil have. Er en 39/40, så jeg er lidt i tvivl om min størrelse. Jeg tror at jeg bestiller DE HER omkring d. 1., når der er gået lidt flere penge ind på kontoen.. Har jo arbejdet igennem denne måned, så der burde være luft til et par kvalitetsvinterstøvler til 1200kr.

26. oktober 2009

Overvejer - American apparel..


Noget siger mig at denne body med transparent midte vil passe godt med en højtaljet nederdel og en blazer.. Overvejer stærkt at lægge et bud, lige nu står den til omkring 150 inkl. porto til DK. Det kan selvfølgelig nå at stige en del, men det er da værd at følge med. Auktionen slutter om 3 dage og du finder den HER!

25. oktober 2009

Tip - To-die-for laceup booties.

Jeg har brugt usundt meget tid på Ebay i denne weekend. Er med i "Ebay Deal Hunter Challenge", hvor der skal gøres nogle gode fund. Den 13. november skal vi mødes og vise vores ebayfund frem. Der vil være et meget fashionabelt dommerpanel til stede og dømme vores fund - Uhh, det bliver spændende! Jeg har virkelig fået købt nogle fine ting og nu glæder jeg mig meget til at modtage dem. Under min shopping faldt jeg over de her meget høje og meget lækre ankelstøvler med snøre. Jeg synes at de er rigtig cool og så er de til at betale. De står til 270kr og portoen er nok omkring 100kr. Alt i alt en cool ankelstøvle til omkring 400kr? Det synes jeg er en god handel. Sælger er fra UK og har ikke skrevet om han sender til Danmark. Men det er jeg næsten sikker på at han gør, hvis man skriver og spørger pænt. Find dem HER!

Søges: Dig! Til: Interview.

Jeg hjælper gerne studerende, interesserede og jounalister med at forstå modeblogging, så jeg mødes ofte med folk der interviewer mig omkring fænomenet.

Jeg mødtes med Zaida og Sidsel på Riccos for en måneds tid siden. De skriver speciale om modeblogs og er interesserede i at tale med jer derude:
Som en del af vores speciale om modeblogs har vi interviewet søde Kia og nu vil vi rigtig gerne høre fra nogle af jer, der også følger med i Fierce&FattigpåSU. Det ville hjælpe os enormt meget hvis du kunne afsætte en lille times tid til at fortælle om dine oplevelser med modeblogs. Vi forestiller os at du:
- Læser Fierce&Fattig på SU mindst én gang om ugen og gerne mere.
- Har mulighed for at blive interviewet i Københavnsområdet.
Vi er selvfølgelig fleksible med hvor og hvornår interviewet skal være. I kan kontakte os på
modeblogspeciale@gmail.com (eller smide en kommentar med jeres mailadresse).
Tusind tak for hjælpen! Zaida & Sidsel (Specialestuderende fra RUC).

Som om det ikke skulle være nok, så mødtes jeg i fredag med Marie og Malo, som er en del af en 6-mand stor gruppe fra Århus, der undersøger modeblogging. De vil også gerne i kontakt med nogle af jer og skriver følgende:
Vi er seks studerende på Medievidenskab som er i gang med et projekt om brug af modeblogs.Vi leder derfor efter jer som bruger Fierce og fattig på SU!, til et personligt interview. Det kommer til at vare max en time, og vil udforme sig som en snak om jeres brug af denne blog. Hvis du har lyst til dette, så kontakt os på modeblogs@gmail.com.
På forhånd tak for hjælpen!

Jeg kan kun opfordre jer til at mødes og tale med pigerne. Det vil hjælpe dem rigtig meget. Hvis man selv er studerende ved man også hvor meget det betyder at folk vil deltage i interviews og hjælpe. Så send pigerne en mail, hvis du vil deltage. God søndag!

24. oktober 2009

Jeg burde købe mig en tyrolerhat..




Fredagen var god, jeg var i selskab med søde Katia og Eia. Vi startede aftenen med at spise dejlig italiensk mad. Derefter tog vi til Oktoberfest på seminariet. Tror at jeg er ved at blive syg, så jeg var ikke særlig festlig. Undskyld, Katia! :) Det var der tilgengæld mange andre der var - Tyrolerhatte, seler og stramme kjoler var de flestes fortrukne outfit. I dag vil jeg pleje min kommende sygdom med te og kage, ordne nogle ærinder i byen og generelt tage en slapper. Det har været nogle hårde 14 dage med alt for meget arbejde, skole og modeblog.

Fredagens outfit består kun af Gina Tricot (Jeg gør det altså ikke med vilje!), tasken er fra friis og co. sko er fra vagabond og pelsen i min hånd er fra h&m. Mine leggings er forresten nye og ret cool med de blødeste ruskindsdetaljer ved knæene.

God weekend til jer alle!

23. oktober 2009

SamsøeSamsøe åbningsfest + outfit.


(Billede lånt af Trés Chic Clique og Stylegallery.)
I går var jeg til åbningsfest hos SamsøeSamsøe i Pilestræde. Lokalerne er det gamle badeanstalten og bestemt et besøg værd, hvis du er i nærheden. Katrine og Mikkel var aftenens dates og hvor var de nogle skønne dates! :) Jeg fik drukket lidt champagne og minglet med en masse mennesker og bloggere.. Bl.a. Camilla fra Whynotblog, Mie fra Wewonder, Trine fra Presenting, Marie fra afashiontale, Lisbeth fra It's fashionbaby, Katrine fra Fashion design og mode, Pernille fra Fashion by Frium og Anne fra the bandits. Desuden kiggede Charlotte D forbi. Skønt med alle de bloggere samlet på et sted!

Vi sluttede festen med afterparty på The lot med Jack D og vilde udskejelser. Her til morgen tog jeg til religion på semi med et ømt hoved og dårlig Jack D-ånde.

I aften står den på oktoberfest på seminariet. Hav lige en rigtig dejlig fredag aften! Herunder får I lige lidt billeder.
Indgangen til SamsøeSamsøe i Pilestræde.
Pernille og Mikkel.
Trine og Marie. Og så bliver der gjort grin med modebloggernes poseringer på billeder. :)
Katrine og Camilla.
Mie, mig, Pernille og veninde.

Bilkakup!



I sidste weekend var jeg i Bilka med min mor. Hun tippede mig om dette fine smykkeskrin til en god pris. Der var mange forskellige slags, men jeg synes nu bedst om dette skrin i gennemsigtig plastik. Det kostede ca. 80kr og er et ganske fint smykkeskrin til prisen. Jeg har ikke haft tid til at samle alle mine smykker i det, men jeg glæder mig virkelig til at sætte mig ned og lægge alt over i. Et SU-venligt shoppetip.. :)

22. oktober 2009

Torsdagssnak.

Hej piger. Undskyld for det ene kedelige indlæg, som jeg havde at byde på i går. Men engang imellem så hænger mit liv bare ikke sammen med skolen og 2 studiejob, der kræver at jeg udviser ansvarlighed og er velforberedt.

Lige nu sidder jeg til geografi på seminariet. Jeg har haft nogle hårde lange arbejdsdage siden mandag, så det er faktisk dejligt bare at sidde og tage imod undervisning og måske sige noget klogt om demografi. I dag regner jeg med at nå forbi Think PR og SamsøeSamsøe. Samsøesamsøe holder fest i forbindelse med nyåbning i Pilestræde. Jeg regner meget med at nå derind og mingle lidt. Jeg mangler lidt en pigedate, men håber at søde Camilla fra Whynotblog joiner mig i aften. Er der nogen af jer der kommer?

Jeg har forresten fået godt fat i Ebay efter en laaaaang snak med Laura, som står for eventen. Jeg gjorde mig igår aftes et par gode kup. Selvom de var gode, er jeg alligevel glad for at det ikke er mine egne 200euro, som jeg bare sidder og skyder af.

Hav en dejlig torsdag alle sammen! Mere blogging følger selvfølgelig når jeg kommer hjem fra PR og SamsøeSamsøe.

21. oktober 2009

Busy bee..


(fashionising.com)
Der skal penge i kassen, så jeg arbejder lige lidt i gennem de næste dage. Bloggen er derfor prioriteret ned på min liste. Jeg har udover arbejde, også en skole der skal passes, noget ebay dealhunterchallenge (hvor jeg by the way er lost og vildt frustreret), en masse planer i byen og en busy weekend. Sorry.. Jeg holder fri fra bloggen i dag. Indtil videre.. :)
God dag, ik? Kia.

20. oktober 2009

Work it!


Wow, et par stramme læderbukser og en grå transparent tee har aldrig været så inspirerende!

Jeg har en rocker lang arbejdsdag i dag. Den startede kl 7. imorges. Jeg har først fri kl 16, så det er en laaaaang dag. Jeg håber at I alle har haft en dejlig tirsdag.. Mere blogging følger senere..

19. oktober 2009

Modebloggere giver firmaer troværdighed?

De er noget tid siden at jeg har linket til en relevant artikel om modeblogging. I går udgav Berlingske Business en artikel omkring modeblogging og samarbejde med firmaer. Jeg synes at det er en relevant og nødvendig diskussion. Så tjek linket ud herunder og skriv gerne dine tanker om det der eller her i kommentarfeltet.

18. oktober 2009

I mine forældres entré.


Søndagen har stået på diverse familiebesøg og hygge. Jeg besøgte bl.a. min moster, onkel og deres hunde, heriblandt Molly, som nogle af jer måske husker.. Hun er savnet her på Amager.. Jeg indviede også mine nye støvler og min nye taske i dag. Denne uge skal gå med arbejde, skole og presseuge hos diverse PR-firmaer. Jeg forudser en travl uge! Håber at I har haft en god weekend!

Dagens består af støvler og taske fra friis og co., leggings og tank fra gina tricot og tee fra topshop.

Brrr.. It's cold outthere!

Jeg har købt disse læderhandsker i ægte læder. De er super bløde, ikke for korte og nittedetaljen er jeg ret glad ved. Dejligt at have varme hænder på cyklen!

17. oktober 2009

161009 - Mike Sheridan!



(Klik for at se en større version.)
Når man bor i København er det ikke så tit man kommer ud af byen. I går besluttede Nina, hendes kæreste Sebastian og undertegnede at tage regionaltoget til Roskilde. Her skulle vi besøge hans bror, Christoffer på spillestedet Gimle, hvor han også arbejder. Han fik os gratis ind til ElektroLux-aften, hvor Mike Sheridan spillede. Folk var meget unge, men vi havde en hyggelig aften med JackD og cola. Omkring kl. 3 gik turen tilbage til København. Dejligt at komme tilbage i velkendte rammer.. :)

I får lige nogle billeder af fredagens outfit, hvor jeg har alt for meget Gina Tricot og Friis og Co. på. Nina så godt ud og havde selvlysende stilletter på fra H&M. Til sidst et billede af Christoffer (Ninas kærestes lillebror) som skriver bloggen
Noihsaf. Den er klart et besøg værd.

Hav en dejlig lørdag og hvis du har et Ebay-råd, bliver jeg så glad.

Ebay-jomfru.

Ja, jeg er Ebay-jomfru og jeg ved ingenting om det. Alligevel har jeg oprettet en ebaykonto og en paypalkonto og skal nu være med i "The Ebay deal hunter challenge", hvor også Ditte og Merete, Acie, Maria, Marie og Lotte deltager. Vi skal konkurrere om at finde de bedste trendy items til bedste priser. Det er jeg til gengæld god til, og dette var primært grunden til, at jeg meldte mig.. Til dette formål har vi fået 200euro og til sidst er der et fashionabelt dommerpanel, der kårer en vinder. Om vi beholder det vi finder, sælger det eller donerer det til et godt formål er helt op til os selv. Det er spillereglerne indtil videre..

Jeg har som udgangspunkt brugt det engelske ebay, primært for at undgå told (Det skal vi nemlig betale ud af de 200euro). Ved ikke om der er andre ting jeg skal være opmærksom på ang. Ebay?

Har I, kære læsere, nogle gode råd, links eller noget, som jeg kan få glæde af? Jeg er jo heeeeelt grøn og er lidt ude hvor jeg ikke kan bunde.. Hjælp. :)

16. oktober 2009

Min sorte fuskpels..


(Klik for at se en større version! Credit - www.caroline.feber.se)
Jeg købte sidste år en sort fuskpels, som de kalder det i Sverige. Jeg bruger selvfølgelig jakken hele vinteren udover alt mit tøj.. Styling af jakken har jeg ikke tænkt videre over - Indtil jeg så hende her.. Altid lækre Caroline Blomst styler her den sorte fuskpels med denimshorts, hvid tank og bikerboots. Så simpelt. I like it!