30. november 2009

New in - New out.

Jeg har fået nye sko! De er lækre. Se dem HER! Jeg har også kastet lidt godter op på salgsbloggen. Se dem HER! Hav en god aften allesammen! NU skal jeg spise boller i karry og ligge lidt i sofaen. Skal nemlig møde kl 7 (!!!!) omkring en time fra mit hjem imorgen.. Trættende!

Blogging og marketing - Spørgeskema.

Yes, så har jeg igen snakket med et par søde piger om det dér blogging. De kommer fra Aalborg Universitet og har en meget interessant vinkel, nemlig modeblogging og marketing. Jeg kunne især godt lide denne gruppe studerende, de havde nemlig en lækker gave med til mig som tak for hjælpen! Gaven var en dejlig øko bodyscrub (Deraf billedet). Jeg synes at det er virkelig god stil af pigerne. Tak! Nå, men nok om bodyscrub - Hjælp dem ved at bruge 5min. (virkelig kun 5min, jeg har nemlig selv gjort det igår aftes) på at svare på disse par spørgsmål: http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=hB9yTEjz_2fNO8JkXgqxa_2bhQ_3d_3d.

Shopping i Sverige.

I dag tager jeg Nina i hånden også skal vi ud og shoppe i Malmø. Uhhh, jeg har lige fået løn, SU og honorar fra Chili, så det kan kun blive godt! Vi skal i Lindex, Scorett, Monki, Weekday, MQ, Gina Tricot, H&M, DinSko, Zara, JC, Åhlens - Shopping HEAVEN! God dag til jer alle. Min bliver i al fald god! Ps. Jeg har endda skrevet en liste.. (Shiiiit, en nørd! :))

29. november 2009

Lørdag - Crazy hair.

lørdag1
..Mit hår ligner en høstak. Godt at jeg snart skal til frisøren. Der skal virkelig ske noget med det.. Lige nu er jeg så træt af mit hår! Lørdag formiddag blev spenderet med Julie, Eia og Katia. Vi spiste en skuffende frokost, men hyggede os rigtig meget. I dag skal jeg nok bare slappe af og nå en chilideadline. Måske en tur på Rovsinggademarkedet med min kæreste, hvis han ikke har for mange tømmermænd.. God søndag til jer alle! Husk adventskonkurrencen.

Adventskalender #1.

Taske fra Friis og Co., I butikkerne til januar, 500kr.
Så blev det 1. søndag i advent og jeg har besluttet at afholde nogle små adventskonkurrencer frem til jul. Den første adventsgave er denne virkelig lækre taske fra Friis og co. Den er ret stor og rummelig i virkeligheden og er opdelt i to rum. Som bonus får vinderen af tasken et skønt sæt Aussie shampoo og balsam. Lækker taske OG lækkert hår! Ikke dårligt..

For at vinde denne lækre taske + aussie shampoo/balsam skal du give dit bud på den perfekte kærestejulegave på budget. Send mig en mail på fierceogfattig@gmail.com, skriv adventskonkurrence i emnefeltet og kom med dit bud inden kl 24 i dag. Så er du måske den heldige vinder. Held og lykke og happy advent! :)

28. november 2009

Vil du overtage?


(Collage venligst udlånt af Ditte fra velvetsnow.dk)

Jeg har gjort noget stjernedumt og bestilt denne jakke i en for stor størrelse. Heldigvis havde de stadig nogle stykker tilbage i min rigtige størrelse, så den er nu bestilt igen. Jeg tænkte på om en af jer derude er interesseret i at overtage denne? Ellers sender jeg tilbage på tirsdag. Den er i UK12/40 og er true til size efter min mening. Jeg har givet £70 (565kr) for jakken hos topshop.com. Den er din for 600 kr inkl. porto. Hvis vi mødes kan du få den for 550kr. Skriv en kommentar, hvis du er interesseret. Jeg glæder mig i al fald til at modtage den rigtige størrelse, da den er virkelig lækker i virkeligheden.

Neglelak - Når de billige alternativer bare ikke er gode nok..

(Credit - smukke trineswardrobe.dk)
Jeg har før skrevet et indlæg om billig versus dyr neglelak. I det indlæg proklamerede jeg at kun skøre kvindemennesker vælger at bruge 200kr på en neglelak, når der findes så mange andre gode alternativer. Ehem, det mener jeg sådan set stadig, men til en vis grænse.. (Man har et standpunkt til man tager et nyt?!). Hør her - Jeg mangler en rigtig god, holdbar og ikke mindst flot hverdagsneglelak til arbejde. Jeg arbejder med børn, i særdeleshed drenge, og de magter virkelig IKKE hot pink, når vi laver matematik. Her er en hudfarvet og tyk neglelak jo en god løsning. Jeg har forgæves ledt og afprøvet forskellige nude neglelakker, men de holder ikke en meter og er ikke særlig pæne på mine blege fingre. Forleden afprøvede jeg så Dior Vernis #219 i Magasin.. Den er jo perfekt! Derfor tror jeg at jeg vil investere 170kr på denne perfekte Dior neglelak, ligeså snart der er penge på kontoen. Jeg tror at vi har et tilfælde af mit værste mareridt - De billige alternativer er bare ikke gode nok..

27. november 2009

I <3 fridays!

outfit
I går hang jeg ud med mine tre gode buddies Martin, Kristian og Troels. Vi spiste flæskesteg og spillede Bezzerwizzer hele aftenen. Heldigvis havde jeg fri i dag og jeg har haft en dejlig dag med min kæreste. Dagen bliver endnu bedre om lidt, for vi skal snart ud og spise bøf. Ikke dårligt. Senere kommer der måske et billede af, hvad jeg har under jakken. NU - BØF! Hav en rigtig dejlig fredag derude.

Chloé og Lily.


26. november 2009

HAPPY THURSDAY!


Jeg modtog i dag denne email, som jeg vil dele med jer. I dag og kun i dag får du 20% rabat i Urban Outfitters både online og i butikkerne. Jeg ved godt hvad jeg vil købe derfra.. Brug denne kode online: HAPPYTHURSDAY. Happy shopping! :)

I-D - The flesh and blood issue.


25. november 2009

The Betty-faktor!



Hende dér Betty bliver ved med at inspirere mig til at shoppe og bruge alt for mange penge. Først fjerkraven (som er totalt udsolgt) og nu tvinger hun mig til at overveje denne smukke sweetheart-top. Det er som om at alting bliver cool, når Betty har det på. Jeg er virkelig forelsket i den top og har i en HEL uge været lige ved og næsten. Jeg er nemlig i tvivl om den vil klæde mig. Se, den klæder også asos-modellen:

I bliver nødt til at hjælpe mig - YES or NO?

24. november 2009

Når Olivia shopper på budget.


Smukke Olivia har min stribede Zara-blazer på i det seneste afsnit af "The City".. Blæret!

Ebaytips til begyndere.

(Hehe, PR-Laura sendte mig lige dette "diplom", som jeg synes I skulle se..)

Selvom jeg var nybegynder vandt jeg Ebay Deal Hunter Challenge. Det beviser at alle kan bruge Ebay, hvis man har tid, lyst og overskud. Det kræver lidt at gennemskue siden og få et overblik. Men ligeså snart man "knækker koden", bliver det en leg at bruge Ebay. Lige nu går jeg og venter på en statmenthalskæde a la Jimmy Choo for H&M, en Essie neglelak i farven Greenport, Essies overlak "Matte about you" og en uglehalskæde. Sammenlagt har jeg brugt 250kr inkl. porto på disse 4 items, så der er virkelig noget at spare.

Hvilken Ebay?
Først og fremmest skal du gøre op med dig selv om du vil ligge og rode med moms og told. Det kommer du til, hvis du bruger det amerikanske Ebay. Jeg besluttede mig hurtigt for at bruge det engelske Ebay og jeg endte også med at blive modig og bruge det tyske og franske Ebay. Når du handler indenfor EU, kommer der hverken told eller moms på de varer du køber.

Brugerprofil og paypal?ebay.co.uk opretter du nemt og hurtigt en bruger profil. Denne profil kan du også bruge på det amerikanske Ebay, hvis du vil det. Herefter skal du oprette en paypal-konto, så du kan betale for dine varer. Dette gør du på paypal.com/dk. Siden er på dansk og ret nem at overskue. Det er et must at bruge paypal, da de sikrer din konto og fungerer som mellemmand mellem dig og sælger. Jeg handler kun med sælgere der bruger paypal. Det er sikrest og nemmest.

Konkrete søgninger/Hvad går jeg efter?
Med en bruger på Ebay og en paypal-konto er du klar og parat til at shoppe. Hav på forhånd en klar idé om hvad du leder efter. Jeg leder f.eks efter en kæmpe paraply i god kvalitet og kunne godt tænke mig at den er gennemsigtig. Jeg finder derfor søgefeltet og skriver umbrella seethrough. Frem kommer alle gennemsigtige paraplyer på ebay. Jeg tjekker nu priserne og portoprisen på de paraplyer jeg er interesseret i. Tjek altid porto, og om sælger overhovedet sender til DK. De fleste sender til DK, men visse sælgere skal lige overtales. Inde på den varer du er interesseret i, står der informationer omkring sælger. En af dine muligheder er at stille sælger et spørgsmål. Husk at stille sælger spørgsmålet på det sprog, som annoncen er på. Jeg har endnu ikke oplevet at en sælger ikke vil sende til DK.

Porto?
Min paraplysælger har ikke skrevet pris på porto og jeg har derfor stillet ham et spørgsmål om porto. Han svarer at portoen for paraplyen bliver 5 pund. Så nu har jeg pris på paraply og porto. Jeg lægger pris og porto sammen. Jeg har
altid en valutaomregner åben i en anden fane, her kan jeg omregne fra pund og euro til danske kroner.

Køb på Ebay?
Den paraply jeg er interesseret i, kan man enten byde på eller købe med det samme. Jeg vælger at købe den med det samme. På den måde undgår jeg auktion og får den vare jeg vil have til den pris jeg vil give. Jeg kunne også vælge at byde. I boksen skriver jeg mit maks. bud og så noterer jeg hvornår autionen slutter. Man kan følge en vare ved at trykke på "watch this item". Når man følger en vare, følger man udvikling og bud, men jeg bruger det også til at finde den vare, som jeg måske er interesseret i at byde på senere. De varer man overvåger, vil nemlig ligge fremme på ens Ebayprofil.
Husk også at byde på de varer, som du er interesseret i, meget tæt på lukketidspunkt, så presses prisen ikke unødigt op.

Betaling?
Når du har vundet en auktion eller bare har klikket på "buy it now" fører Ebay dig automatisk videre til betaling. Her logger du på paypal og betaler.

Flere råd?
Ofte skal du bare følge instruktionerne og så er Ebay slet ikke så svært. Jeg har selv lært det ved at klikke mig rundt på siden og prøve mig frem. Det er faktisk det bedste råd, jeg kan give jer nybegyndere derude.

Andre Ebayguides?
Jeg har selv brugt disse guides til Ebay:

23. november 2009

Dagens aftenmåltid.


Mandagshygge! Da jeg kom hjem fra job omkring kl 18, tog jeg mit nattøj på og fjernede min makeup - Det er den skønneste luksus for mig at fjerne dagen og tage nattøj på. På hjemvejen tog jeg forbi DonDon på Christianshavn. Jeg havde den vildeste craving efter en rainbowroll og lidt nigiri. Mit ulæste Eurowoman har ligget i et par dage, men nu er det læst. Uhm, nu er jeg mæt og min kæreste er lige kommet ind af døren MED hjem-is! Sikken dejlig aften. Håber at I alle har haft en god aften..

6 fra Lindex.

299kr.
79.95kr.

399kr.

249kr.

399kr.

50kr.
I anledningen af at Lindex nu er begyndt at shippe til Danmark, har jeg lige været inde forbi shoppen og tjekke deres udvalg. Wow, der er mange lækre items imellem alt det kønsløse og kedelige tøj, som Lindex også laver. Jeg overvejer meget cardigan og leggings. Perfekt til vinteren!

Husk at der er 10% rabat indtil d. 26.11, når du indtaster denne kode: PR161110. også er der gratis fragt i hele november måned. Ikke dårligt!

22. november 2009

Så er der lidt nyt på salgsbloggen..

Der kommer løbende ting op på salgsbloggen, i dag har jeg kastet et par ekstra ting på. Tjek dem ud her: fierceogfattigsalgsblog.blogspot.com.

Link - Vintagefashion.dk


Forleden fik jeg en mail fra Jannemieke, som ejer online vintageshoppen - Vintagefashion.dk. Jeg er vild med vintage og genbrug og kiggede selvfølgelig forbi shoppen. Shoppen er opdelt i årtier, så man hurtig kan finde hvad man leder efter. Ved hver style er der en tydelig beskrivelse af evt. fejl i tøjet. Priserne er meget rimelige og de fleste styles koster 349kr. Jeg faldt over nogle ret lækre styles og vil klart overveje en LBD med 80'er charme.

Vintagefashion.dk vil gerne tilbyde alle jer læsere en rabat på 10%, hvis i skulle få lyst til at gå ind og bestille lidt lækkert vintage kluns. I skal bare skrive FOF-10 i kommentarfeltet.

21. november 2009

SKOSKOSKOSKOSKOSKOSKOSKOSKO!



Nye sko "in action". God lørdag!

20. november 2009

Nyt - Salgsblog!

Hej! I dag har jeg haft mig en uventet fridag og jeg har derfor haft tid til at sætte et par krydser på min laaaaaaaaaaaange to do-liste. Et af mine kryds er blevet sat ved salgsblog, som nu er oppe og køre. Besøg den her: fierceogfattigsalgsblog.blogspot.com. De første par ting er nu oppe og der vil løbende blive lagt ting op på bloggen. Du kan sagtens melde dig på som fast læser eller følge salgsbloggen via bloglovin, så du får besked når jeg lægger nye ting op.

I aften skal jeg have besøg af min veninde Katia, vi skal drikke asti og spise lækker mad. Vi blogges imorgen! God weekend.

Pakkepost.



I weekenden bestilte jeg disse kilehæle og et gråt leotørklæde fra Jimmy Choo-kollektionen. Jeg har været alt for glad for mit leo-tørklæde og håber at dette kan være aflastning. Kilehælene har jeg længe overvejet. Nina har dem og ligner en drøm med dem på. Det vil jeg også! :) Begge ting er virkelig lækre i virkeligheden. Forudser at jeg vil bruge dem alllt for meget den næste tid..

19. november 2009

Outfit - Frynsejakke.


Jeg har købt en lækker frynsejakke af skønne Merete. Den er fra Kate Moss' kollektionen hos Topshop og har hængt længe i Meretes skab MED prismærke på. Så nu var det på tide at den kom videre til mig! Jeg elsker den og har ikke lyst til at tage den af nogensinde igen.
I dag har jeg været oppe og besøg h&m's showroom og derefter til Claudio Ferreti-reception i Pilestræde. Dejligt at komme lidt ud.

Lige nu sidder jeg hos mine forældre i mine nye babies fra My Favourites. Uhh, de er så fine!

LACE UP WEDGE!!

Forleden havde Friis-Mia disse lækre babies på fødderne. Perfekt med en sort sok til hverdag og fest. Jeg er solgt, igen.. (Og måske har jeg allerede købt dem lidt.. Ups!)

Lace up wedge fra My Favourites til 1599kr.

18. november 2009

EBAY-KUP!

(Klik for at se en større version.)


Her er mine Ebay-kup, som gjorde at jeg vandt 300euro. Jeg brugte de 200euro, som vi havde fået til rådighed udfra mantaet, "Sådan vil Kia se ud til vinter". Jeg startede med at købe leojakken og "byggede" derefter videre på outfittet. Jeg synes selv at det blev et ret cool og anderledes outfit. Pelsen er fake og vintage og den kostede mig 450kr inkl. porto. Jeg elsker virkelig pelsen og den er klart det køb jeg er gladest for. Plateauskoen kostede 190kr inkl. porto og de er i overraskende god kvalitet i forhold til prisen. Jeg endte også med at købe en lækker mulepose med nitter fra Topshop af en privat sælger for 190kr inkl. porto. Den grå tee er fra American Apparel og kostede 105kr inkl. porto. De sorte "satin" leggings kostede 37kr inkl. porto. Den store perlehalskæde kostede 67kr inkl. porto. Til sidst mit favoritkøb - Velourbustier med nitter, som jeg kan passe, til den nette sum af.. Wait for it.. 8kr inkl. porto (!!!). Jeg kan godt lide sammensætningen og ved at jeg vil blive glad for at alle de her items ligger i mit klædeskab indtil videre.. Kan I lide det?

Ebay-guide følger..

17. november 2009

17112009 - Outfit.



Jeg har haft en vild tirsdag med morgenvagt på jobbet kl 7 til 12. Efter job tog jeg direkte til Baresso for at mødes med et par studerende fra Aalborg Uni. Jeg har vist lignet lort, nåede ikke makeup eller noget i morges. Undskyld, piger - Jeg plejer at være meget præsentabel. Efter mødet tog jeg hjem, fik et bad og tog min nye pailletjakke på. Den er et af mine fund fra Super Deluxe Loppe i Øksnehallen. Måtte af med 200kr for den. Ikke dårligt.. Især fordi den søde sælger sagde "Du får den for 200kr, fordi den klæder dig. Og lov mig at du ikke kun bruger den til fest". Det lovede jeg hende og hvor er jeg glad for den!

Jeg var også lige et smut forbi Nordvest for at hilse på Mia hos Friis og co. Ellers har jeg spist demokratimiddag på Sticks and sushi. Vi havde to nybegyndere med til sushi og det var en succes! Huskede du at stemme?

Nu når vi alligevel er ved fjer..


..Så ville det bestemt ikke gøre noget at disse fjeritems lå i mit klædeskab. Jeg er mest til kraven, som jeg skrev om forleden. Men kjolen og clutchen er virkelig i mine overvejelser nu. Kjolen vil være perfekt til julefrokost på jobbet og clutchen kan peppe mine sorte hverdagsoutfits op.