31. januar 2010

I lørdags så Øresundstoget sådan ud:

Vi havde sådan en god dag i Malmø! Vi shoppede, spiste frokost + GOD kage og shoppede lidt mere. Jeg købte et par ting, som mit klædeskab ikke kunne leve uden, heriblandt en navy trenchcoat fra Zara på udsalg til 299 svenske kroner. Ikke dårligt!

Spørg mig om (næsten) alt.

Jeg har jo blogget for copenhagenfashionfestival i denne uge og har ikke så meget kreativitet tilbage i mit hoved, da jeg har skrevet 2 indlæg til bloggen her og to stk. til fashionweek siden mandag. Det er meget kreativitet hver dag! :)

Så jeg tænkte på om det måske var på tide, at I kunne spørge mig om alt mellem himmel og jord? Jeg har blogget siden september 2008 og har aldrig haft en spørgerunde. Tilgengæld får jeg ekstremt mange mails fra jer og desværre kan jeg ikke altid nå at svare med det samme. Jeg vil (inden for rimelighedens grænser) svare på personlige spørgmål omkring mit liv, styling- og shoppespørgsmål, holdningsspørgsmål og selvfølgelig spørgsmål omkring bloggen. Så spørg løs! God dag til jer alle.

30. januar 2010

Tanker om kropsidealer.

Jeg fik lidt hug for at vise en utrolig tynd model i mit indlæg om trenchcoats. Det er helt ok, for jeg synes virkelig at debatten er rigtig vigtig. Før trenchcoat-indlæg, havde jeg ikke aktivt taget stilling til emnet og nu vil jeg bare lige sige et par ting om mit syn på det styrende og omdiskuterede kvindeideal.

Jeg tror ikke at tynde modeller er skyld i at almindelige piger får anoreksi og andre sygdomme. Men jeg tror at t
ynde modeller og modemagasinernes brug af disse, er skyld i at nogle piger har et dårligt selvbillede. Men man kan også få et dårlig selvbillede af rigtig meget andet, f.eks. miljø og opdragelse. Jeg er, ligesom de fleste af jer læsere, vokset op med modemagasiner og ekstremt tynde modeller og måske er jeg derfor ikke så sart og tænker ikke så meget over det, når jeg ser en tynd model. I min verden er modeller tynde og modebranchen så sammenbidt at man ikke kan ændre det. MEN, man kan ændre hvordan unge piger ser på sig selv og fortælle dem at det er helt ok, at have former og ikke ligne en model. F.eks ved at læse danske modeblogs, hvor alle størrelser er repræsenteret. Jeg vil ikke udøve selvcensur på min blog mht. til runwayshows og editorials, fordi en meget tynd model er med, men jeg er opmærksom på den effekt, som tynde modeller kan have på nogle læsere af denne blog. Jeg synes, i stedet, at JEG som person, har et ansvar for at vise jeg er sund og rask og har nogle sunde og gode værdier mht. til mad, uddannelse, penge og livet generelt.

Hvad synes I? Skal modebloggerne være mere kritiske mht. til tynde modeller? Hvad mener du om kvindeidealet i modebranchen? Hvem bærer skylden? Hvorfor klapper vi alle af Beth Ditto? Handler det om at vi alle skal være normale og at ingen skal skille sig ud?

Andre gode blogge har taget emnet op her, kig forbi: Kropsidealet i modebranchen. Al magt til folket?

Ps. Jeg håber at vi her, kan få en konstruktiv og respektfuld dialog om dette emne i kommentarfeltet! :) Og dette er forresten et planlagt indlæg og jeg er jo i Sverige nu, så der går lidt før jeres kommentarer bliver godkendt.

MALMØ..

Her til morgen skal jeg til Malmø med Merete. Vi skal have lidt ud af det sidste udsalg derovre. Må hellere i klæde mig varmt tøj, for jeg hader at fryse. Herover kunne det være sejt med et dagens outfit fra i går, men min kæreste NÆGTEDE at tage et billede i går aftes. Dumme mand! :) I stedet er her et billede af Sofie med Monkikjolen på. Sådan så jeg næsten ud, på nær tasken og det lyse hår.. Haha. Senere kommer der et indlæg, som jeg har planlagt længe. Hav en dejlig dag.

29. januar 2010

Tekniske problemer + outfit.


(Collage tyvstjålet fra fashiongirl.feber.se)
Jeg har store problemer med photobucket og håber at de snart svarer på min mail, så jeg kan få mine billeder tilbage på bloggen. Jeg må klare de tekniske problemer senere, for jeg er på vej ud af døren nu. Håber I vil bære over med mig. Jeg skal til frøken Julies fødselsdagsfest og jeg har min flotte blondekjole fra Monki på. God fredag derude!

På mit sengebord..

For et års tid siden lavede jeg et indlæg der hed mit sengebord.. Det var et ret populært indlæg med hele 8 kommentarer. Det antal kommentarer var helt vildt og jeg var meget glad over at mine indlæg om bøger, også fik jer op af stolene. På det tidspunkt lå der Cover og Elle UK og så to bøger, som jeg endelig fik læst. Nu ligger Jacob Ejersbo's trilogi på mit sengebord. Jeg har lige færdiggjort Eksil og er netop gået i gang med Revolution. Jeg kan virkelig anbefale jer at begynde på denne trilogi - Aldrig har jeg været så underholdt og rørt over en bog. Da jeg læste slutningen, blev jeg helt ked af det og måtte vække min kæreste for at fortælle ham, hvor smuk og forfærdelig den bog var. I går begyndte jeg at læse Revolution inden sengetid. Det endte med at jeg sad oppe og læste 200 sider. Jeg er vist nok bidt af Jacob Ejersbo's skrivestil.

Lige nu ligger der to magasiner på mit sengebord - Elle US og Costume. Normalt køber jeg ikke Elle US, men jeg har en ting for Lady Gaga og måtte bare have bladet for at se på den skøre og smukke kvinde. Er jeg den eneste der ikke kan få øjnene væk fra Lady Gaga? Der er noget ved hende! Costume har i denne måned et rigtig godt catwalktillæg, som jeg lige vil anbefale jer at få fingrene i.

Hvad ligger der på dit sengebord?

28. januar 2010

SOMMERSUMMERÉTÉVERANO












I dag drømmer jeg mig væk til varme lande, sol og sommertøj. Her er nogle billeder fra ferie til Spanien i august.. Det var en god ferie!

27. januar 2010

Min tirsdag aften på Lunas.

På Christianshavn, lige op ad Knippelsbro ligger Lunas. Deres specialitet er lækre smooties, varme drikke og burgers. På Lunas er der altid mange mennesker der hygger. Her sad jeg tirsdag aften og snakkede med Nina. Jeg fatter ikke at hun rejser fra mig på søndag. Og en uge efter rejser hendes kæreste også i et halvt år.. What?! Slut med dobbeltdates og Nina-time. Jeg har svært ved at se hvordan det skal gå. Hun er jo min partner in crime.. Kender I følelsen? Nåm, Nina fik burger (god!!) og jeg fik lasagne (knapt så god!!) og vi hyggede og talte om praktiske ting f.eks. telefonnumre til Goa og toiletforhold i Asien.. Forresten, så har jeg endelig fået en grå hoodie og jeg har virkelig lyst til at gå i den hver dag i den næste måned. Så lækker!

Vind billetter til Max Factor New Talent Awards.


Wackerhaus ss10 - Mine favoritter..
Jeg blogger i denne uge for Copenhagen Fashion Week. I samarbejde med dem udlodder jeg to billetter til Max Factor New Talent Award, som afholdes i Rådhushallen i København d. 11. Februar kl. 14. Max Factor er hovedsponsor for Copenhagen Fashion Week 2010 og i den anledning har Max Factor og Copenhagen Fashion Week arrangeret en award for nye designtalenter. Der nomineres år 3 nye designere hvert år og i denne omgang var de nominerede designerne Eluise, Wackerhaus og Louise Amstrup. I sidste uge blev vinderen annonceret og det blev Wackerhaus der vandt. Wackerhaus har derfor vundet et modeshow under Copenhagen Fashion Week, som du kan vinde 2 billetter til. Send en mail til fierceogfattig@gmail.com med navn og adresse og jeg trækker lod om de to billetter på fredag d. 29.1. kl 16.00.

26. januar 2010

I går på jobbet.

I går var jeg på job hele dagen. Elever, mine forældre og min kæreste, spurgte alle, hvorfor jeg havde skjorten i bukserne.. "Halllooo, det er fashion!" :) :) Aej, jeg prøvede bare noget nyt - Tænk at en skjorte i et par jeans kan føre til så meget snak og så mange spørgsmål fra mine medmennesker.. Haha.

Jeg håber at I har haft en dejlig mandag og ligesådan en dejlig dag i dag. Jeg har været ude med min søster og senere skal jeg ud og spise med Nina. Skønt!

Hagesmæk.

(fashionsing.com) I dag har jeg fri og skal ud og se verden.. Hav en dejlig dag!

Husk forresten at jeg skriver for Copenhagen Fashion Week i denne uge.. Find mine og de tidligere bloggers (Velvet Snow, My Clothing Blog, ANCH709) indlæg HER!

25. januar 2010

Tak til SidneyLise - Fashionministeriet snyder os!

Forleden sad jeg og opdaterede min linkliste. Min linkliste er udelukkende min egen personlige læseliste og kun blogge, som jeg rent faktisk læser er på listen. Nå, men et par røg af og et par røg på listen, deriblandt SidneyLise, som er en skidesjov og anderledes modeblog. Forleden skrev SidneyLise et indlæg om Fashionministeret, som er et suspekt onlineshoppingsted der, i følge dem selv, er "en af Danmarks største tøj- & accesories netbutikker". Deres trick er at købe en masse asos items til billige priser og sælge dem til en absurd høj pris. F.eks. koster en halskæde 52kr hos asos, men 459kr hos fashionminsteret. Det er altså præcis samme varer, vi taler om! SNYD!

Læs pigernes indlæg her: Shopping til overpris. (og tjek lige resten af deres blog, når du nu er der) og Søren Storms indlæg om pigernes afsløring her: Fashionministeriet er platugler.

24. januar 2010

Kommentarer.

Jeg har efter dagens ret onde og sårende kommentarer besluttet mig for at være mere hårdhåndet med min kommentarmoderation. Jeg har hele tiden været overbevist om, at jeg bør udgive alt, så I kan se, hvordan det også er at være modeblogger. Meeeen, min blog skal altså ikke være ligesom Ekstra Bladets "nationen" og den skal heller ikke være ligesom Jubii debatten. Det skal være sjovt og hyggeligt at besøge min blog og man skal ikke mødes af en omgang svinere og pladder, når man klikker herind. Jeg takker for jeres opbakning og jeg sætter virkelig stor pris på, at I er så mange der vil forsvare mig. Tak!

Fra nu af vil følgende træde i kraft - Når kommentarer er direkte ondskabsfulde vil jeg gemme dem og samle dem i et indlæg en gang om måneden. På denne måde kan I se svinerne samlet i et indlæg, ikke overalt i mine indlæg. Det er nemlig rigtig forstyrrende.
Man må selvfølgelig stadig gerne være uenig og vær for guds skyld ærlig! Jeg vil dog henstille til, at nogle af jer overvejer jeres retorik og at vi alle kommenterer på en kontruktiv og respektfuld måde.

Til sidst vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle de mange mennesker, der kigger forbi hver evig eneste dag og kommenterer/deltager aktivt i de mange modediskussioner, at I er rigtig værdsatte og at jeg er meget stolt af så mange af jer kigger forbi så ofte.

:) Kia.

Ps. Kig forbi Katrines fine blog BYKATRINE, hvor hun skriver et par tanker ned og de onde kommentarer på modeblogs: Seriously - PeaceOutMain.

Leo, hagesmæk, jeans.

Her er et hverdagsagtigt outfit fra Lørdag. Mit net er fra Ebay og jeg er virkelig glad for det! :) Jeg har brugt søndagen på at arbejde lidt med Chili og forberede mig på imorgen d. 25.1-31.1, hvor jeg blogger for copenhagenfashionfestival.com. Der vil stadig være blogging her på bloggen hver dag, no worries..

Måske vil jeg bruge resten af søndagen på at besøge Molly og hendes 7 (!) hvalpe. Hvor er hun dygtig!

Nina, du er så fågging sej!



Mange af jer har mailet mig og efterspurgt billeder af Ninas sidecut. Her er det! Jeg synes virkelig at det klæder hende med hendes lange bølgede hår, hendes lakerede negle og pæne tøsede stil. Om man kan have sidecut (Tilføjet d. 25.1 kl 10 - som mainstream-københavner pige, som Nina og jeg) sidestiller jeg med diskussionen om slutty sko - Er man ikke slutty, kan man sagtens have dem på og er man ikke punket, kan man sagtens have sidecut. Go' Nina! Jeg har før skrevet om sidecut og her var der mange af jer det var på. Still on?

23. januar 2010

FRIDAY.

God lørdag eftermiddag! Håber at I alle har det godt. Her på Amager skinner solen og det gør mig sku glad! I går var jeg ude med pigerne. Vi skulle "fejre" at Nina tager 4½ måned til Asien d. 31.1. Hun skal ikke lave andet end at rejse og hygge sig med Line. Lucky them!!! Jeg leger med tanken om at tage til Thailand og besøge dem der.. Først skal jeg lige skrive en BA, på skiferie og spare penge op, så det har lange udsigter stadig. Jeg kommer virkelig til at savne Nina, da vi er sammen flere gange om ugen til hverdag. Hun har før været i Indien i 3 måneder og det gik så stærkt. Så det håber jeg virkelig også at de her 4½ måned gør..

Vi spiste på en smart Thai-restaurant på Istedgade. Det var så lækkert og kostede ikke så meget. Jeg drak limonade, spiste penang karry med kylling og afsluttede med mousserende vin og hyldeblomst. Nice menu, som næsten kun bestod af flydende ting?! Haha. Vi afsluttede på den overeksponerede cocktailbar Fidels' i Dronningens Tværgade. Det er et ok sted, men liiiidt smart og det billigste på kortet kostede 75kr?! What? Men vi hyggede og endte med at være 10-15 mennesker, der sagde farvel til Nina og Line.

Aftenens outfit var mit flotte playsuit fra Topshop. Det er liiiidt kort, især med min pels udover og da jeg stod i metroen i nat var der mange gamle og unge mænd, der smilede så pænt til mig. Lignede altså også at jeg ikke havde nogen underdel på.. :)

22. januar 2010

Tendens - Trenchcoats.

Jeg er blevet ret vild med ideen om en klassisk trenchcoat til foråret. Den kan bruges over fine kjoler til et lady-like look til fest og til hverdag med converse plus læder- og nitteaccessories. Jeg kan bare lige se det for mig.. Vil helst have en figursyet og den må ikke give blotterjakke-associationer, haha. Desværre har jeg ikke råd til en lækker Burberry, men måske kan man finde noget i Zara?

(Credit - unknown & chickwithguns.com/blog)

21. januar 2010

Chili modesider fra december og januar.

Modesiderne fra December 2009:


Modesiderne fra Januar 2010:

Er lidt bagud med at vise jer modesiderne fra Chili. Dem laver jeg jo hver eneste måned.. Det er bestemt en hyggelig lille sidebeskæftigelse og det er også skønt at få et honorar, som tilskud til SU'en og lønnen fra mit job på skolen. Honoraret fra Chili bruger jeg nemlig som regel til at spæde mit shoppingbudget op.. Forstår så stadig ikke, hvorfor jeg bare altid føler mig fattig alligevel.. :)

Tip - Udsalg hos Superfancy.

Jeg modtog forleden denne mail og vil da lige dele den med jer derude. Webshoppen Superfancy.dk giver 25% rabat på deres varer og leveringen er gratis - Ikke dårligt! Jeg sad lige og drømte lidt (drømmen handlede om at Kia havde penge.. Hehe.) og udvalgte lige mine fire favoritter. Alle er items, som ville gøre sig godt i mit klædeskab og smykkeskrin. Aftenens shoppetip!

20. januar 2010

Fjerkraven - Finally mine!


Jaaaaa, jeg har jo haft en fjerkravecraving, siden jeg så smukke Betty med en. Hendes er fra asos og selvfølgelig totalt udsolgt. Heldigvis, har jeg altid den kære Ditte! Ditte købte nemlig en fjerkrave, da topshop havde den online. Hun valgte at sælge den videre og den heldige køber blev undertegnede. Tak til Ditte for hendes gode køb! En fjerkrave er rimelig opsigtsvækkende, men jeg vil bruge den over et knapt så larmende outfit og min læderjakke, som Betty gør her. Glæder mig klart til at worke den under modeugen. Perfekt sted til en fjerkrave! :)

19. januar 2010

Men hun har jo ik' noget ho'edddd..

Jeg er som vanligt lidt bagud med mine outfits og ovenstående er fra mandag. Om en halv time er det onsdag, og den bliver lang. Jeg har et møde imorgen tidlig og det varer jo nok et par timer.. og så skal jeg liiiige på job fra 12-17. I dag har jeg været på job og senere besøgte jeg min kære moster, som ejer Molly. Molly er drægtig og har faktisk termin i dag, så der bliver snart født smukke sorte mopsehvalpe. Det bliver svært ikke at tage en af dem med hjem, da jeg virkelig gerne vil have en mopsepige en dag.

Mandagens outfit er med items, som I har set før, dog ikke sammensat på den her måde. Jeg er MEGET glad for min sorte strik fra Monki og jeg er VIRKELIG glad for min draperede nederdel fra Vero Moda. Kan virkelig godt lide at nederdelen ikke er sort og så er jeg overbevist om at petroliumsfarven er tilbage!