31. marts 2010

For en uge siden - striber, sort, støvler.

onsdag

Det her outfit er faktisk fra i onsdags, jeg havde åbenbart bare ikke tid til at oploade det der. Det er længe siden, at jeg har fået brugt min stribede jakke fra Zara. Jeg købte den i sommers i Spanien til en latterligt lav udsalgspris. Det var rent held at den hang der, især fordi jeg havde kigget på den i København, men ikke gad give 600kr for en jakke. Tog den på til et par stramme sorte jeans, en transparent tee og min nye boots. Nemt og bekvemt.

30. marts 2010

Med og uden..

PhotobucketPhotobucket

..Med og uden overtøj. Jeg har haft en alletiders dag. Færdiggjorde i morges modesiderne til majnummeret af Chili og kunne holde fri resten af dagen med kæreste. Vi gik en lang tur og jeg fik årets første kokosis fra paradisis, som jo er min favoritis. Mhhhm. Vi endte dagen til fødselsdag i forstæderne. Det er altid skønt med boller og lagkage..

I mandags købte jeg kjolen med fiske(??)print fra Gina Tricot. Den er dejlig blød og har dybe ærmeudskæringer, også kostede den kun 159kr. De dybe ærmeudskæringer bliver perfekte til sommer med en bustier under. Købte også den rosa miu miu-inspirerede svaletank, da jeg tror den vil blive cool med mit "læder"skørt fra Monki og en fin jakke over. Smykkerne er mine loppefund og jeg bliver mere og mere glad for dem, ligesom min kærestes herreur - Det elsker jeg mere og mere, for hver gang jeg har det på. Jeg håber at I alle har haft en dejlig tirsdag.

134kr inkl.

Jeg købte i går aftes de her lækre sandaler på Friis og co.'s onlineshop. Jeg brugte den kode som CharlotteD har skaffet til sine læsere - Blogger10 giver 10% rabat og gratis porto til 4. april. De her kom altså til at koste 134kr inkl alt. KUP!

29. marts 2010

Lørdagens look.

lørdag

Lørdagen blev brugt sammen med min mor. Vi spiste meget slik og så film. Super hyggeligt. Jeg havde min nye skjorte på. Den er købt billigt hos Kitch Bitch til Super Deluxe Loppe i fredags. Tror vi endte med at give 200kr for tre skjorter (Merete snuppede nemlig to skjorter også). Har forresten fået en del kommentarer og mails omkring min bikerjakke. Den er købt i C&A i Østrig og er i ægte plastik. :) Producenterne er efterhånden blevet så gode til at lave imiteret skind og læder og denne er ingen undtagelse. Den føles lige så blød og lækker som min kærestes ægte skindjakke. Nitterne har jeg ikke selv sat på, de sad på da jeg købte jakken. Den er blød og lækker og kostede mig 30euro. Det synes jeg selv er et godt køb.

Fuck Particuliére..

mink muffs
..Forleden købte jeg nemlig essies 'mink muffs' i Invasion i Vestergade. Den er meget flottere end 'particuliére'! Og billigere.. De havde forresten ALLE farver inkl. 'mint candy apple' og den der flotte lilla nuance, som jeg ikke kan huske navnet på nu. Lillacism?

28. marts 2010

Smykkefund.

Jeg har haft en virkelig god weekend med min kæreste og familie. Lørdag tog jeg til antik- og loppemarked i Carlsberghallerne. Det var ret stort og der var mange gode ting. Jeg købte en del smykker bl.a. et par ringe og en halskæde. Jeg er ret vild med kraftige og opmærksomhedskrævende ringe, så jeg var lykkelig, da jeg faldt over de her. De tre øverste ringe er vintage og meget anderledes end de andre i min samling. Den matchende halskæde kunne jeg ikke stå for og den glæder jeg mig til at bruge over mine basistoppe. Jeg synes at ringene og halskæden minder lidt om krystaller og acnes flotte krystalprint. Den nederste kostede 40kr. Fik også købt et par fierce øreringe. Dem får I at se senere..

Jeg går ikke så tit på rigtige loppemarkeder, men det her var superhyggeligt og folk var rigtig flinke og åbne. Jeg fik mig en god snak med den dame, der solgte mig smykkerne, omkring Chanels particuliére og Essies gode alternativer. Hun var så rar og det var meget fedt at tale med en modeinteresseret 60-årig, som btw skrev mine essie råd ned på en lap papir.. :)

Den perfekte skjorte!


Den cool bloggerinde Guapizimo viste for noget tid siden denne alllllllt for lækre skjorte på sin blog. Jeg har længe ledt efter en tranparent lys skjorte med sløjfe. Sidst jeg var i Malmø havde jeg ellers bestemt mig for at købe en sag fra Zara, men jeg var for sent ude. Øv. Heldigvis har jeg fået fingrene i den her lækre og billige asos-sag. Skal du have fingre i den også, kan den fåes her. Husk at der er gratis shipping til Danmark denne søndag. Vær opmærksom på at modellen har en UK8 på, så den er lille i størrelsen. Glæder mig til at bruge den til sommer med denimshorts og clubmasters.

27. marts 2010

Shopping og modern japanese cusine.

fredagaften

Min fredag aften blev brugt i selskab med Merete. Det er rigtig hyggeligt at være sammen med Merete og en af fordelene ved at blogge er helt klart de skønne piger, jeg møder og hænger ud med. Vi tog til Super Deluxe Loppe i Øksnehallen. Selvom der ikke var særlig mange stande denne gang, var der mange ting at købe. Merete købte den sejeste pelsvest til en helt fair pris. Jeg endte selv med en fin transparent vintageskjorte. Vi skulle oprindeligt have spist på LéLé på Vesterbrogade, men uden mulighed for bordbestilling og ventetid på 45min. var vi dem der var skredet. Vi endte lidt længere nede af gaden på den japanske restaurant Fifty-fifty. Fantastisk sted og fantastisk mad. Jeg er fan.

Hov.. Har fået fingrene i de overeksponerede wedges fra Shoe'Shi'Bar. De er så behagelige og så fik jeg dem til en god pris. Mere om det senere..

26. marts 2010

WUHUUUUU!!

trenchfredag

I DAG HAR JEG AFLEVERET DEN VIGTIGSTE OPGAVE I MIT LIV (indtil videre..).. Min BA blev afleveret i dag kl 12 og hvor var det dog befriende! Jeg er meget tilfreds med resultatet og er lidt stolt over at have gennemført det her forløb. Det har været hårdt - Sagen er nemlig den, at jeg ikke har haft fri til at lave BA'en. Jeg har stadig haft undervisning er par gange om ugen og har stadig passet mit job et par gange om ugen, herudover har jeg haft Chilideadlines og bloggen. Det har været svært at få det hele til at gå op, men på mystisk vis lykkedes det mig altid at få det til at fungere. Nu skal jeg holde fri-weekend UDEN opgaveskrivning og læsning, ja generelt uden noget, der minder om studiet. Desværre har jeg fra på mandag 14 dage til at aflevere to eksamensopgaver i mine linjefag. Så det er en kort BA-lykke.

Jeg købte den navyfarvede trenchcoat, sidst jeg var i Malmø med Merete. Den er fra Zara og er købt på udsalg til omkring 300kr. Haha - opdagede lige at mine sandaler også er købt i selskab med Merete, nemlig til Friis-lagersalg for 14 dages tid siden. De er ret cool med en sølvsok i. Desværre har det gjort mine fødder lidt ømme efter et par timer. Håber på at det bare er startvanskeligheder.

Er forresten lige kommet hjem fra hygge med Merete. Havde et helt andet outfit på her til aften. Det kommer op senere. Hav en dejlig weekend.

H&M's havetøj og fredagens planer.

gardencollection
På min forårstur i går gik jeg forbi H&M på Amagertorv, for at tjekke om de havde fået den HER hjem. Det havde de ikke. Tilgengæld havde de fået H&M's garden kollektionen hjem. Shiiit, de havde mange styles, da jeg kom ind i butikken, men da jeg gik ud var der ikke særlig meget tilbage. F.eks. tog jeg ovenstående i to størrelser med i prøverummet. Der var omkring 10 af dem, men da jeg kom tilbage var stangen tom. Hah. Der er kamp om de populære styles. Jeg har ikke rigtigt kunne lide noget fra kollektionen, da jeg ikke så godt kan lide stærke farver og stropløse kjoler. Havde dog udset mig dette korset, allerede for 2 måneder siden, da jeg var oppe og besøge H&M's showroom i forbindelse med Chili. Tror jeg vil bruge den min nye cardigan fra topshop og et par højtaljede jeans. Cool er den og så kostede den kun 129kr. KUP!

I aften skal jeg ud med Merete. Vi skal bl.a. på til Super Deluxe loppe i Øksnehallen (Kan anbefales) og på LéLé og spise. Måske jeg skulle tage den på i aften?

25. marts 2010

Forår i København!



torsdag
Jeg sad oppe hele natten i går for at færdiggøre min BA. Det lykkedes, men hold KÆFT, hvor var jeg træt, da jeg vågnede i morges. Heldigvis har jeg verdens bedste kæreste, der opfordrede mig til at sove længe, mens han bagte morgenboller til mig. Det var sgu dejligt at stå i mit lille køkken og spise friskbagte boller med min kæreste, mens solen stod ind ad vinduerne. Efter et par timer med finpudsning af opgaven, besluttede vi os for at gå ind til byen. Jeg elsker turen fra Amagerbro til Christianshavn over Knippelsbro til Christiansborg og indre by.. Vi nåede til Højbro plads og Gl. strand og satte os med kaffe og kakao og nød solen. Jeg har haft strømpebukser, sandaler og solbriller på i dag - Luksus. Foråret har virkelig ramt København! Min kæreste var i godt humør, så lidt shopping gjorde ham ikke noget. Normalt HADER han alt der involverer shopping, men i dag havde han god tålmodighed og shoppede også selv. Jeg fik købt mig nogle fine ting bl.a. en ting fra H&M's garden collection, lidt fra Invasion i Vestergade og Wasteland.

Dagens outfit er ret forårsagtigt. Lad os håbe at det bliver ved. Jeg magter ikke flere vinterstøvler og uldstrømpebukser. Jeg håber at I alle har nydt forårssolen.

Uge 12 er lort.



Denne uge er gået med BABABABABABABABABABA. Jeg magter snart ikke mere.. Det bedste ved at skrive er, at jeg belønner mig selv med en lille sushitreat engang i mellem. Uhhm, det er fantastisk med let og lækker sushi efter 10 dage med wienerschnitzel og friture i Østrig.

24. marts 2010

En god sag - Vidunderlivet.dk



Jeg modtog for noget tid siden en mail fra Betina, som informerede mig om hjemmesiden vidunderlivet.dk og spurgte mig om jeg ville være med til at støtte og gøre opmærksom på den gode sag - med vidunderlivet.dk sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på forebyggelse af livmoderhalskræft. Hver tredjedag året rundt dør en kvinde af livmoderhalskræft i Danmark. Med vaccine og regelmæssig deltagelse i screening-programmerne, kan man faktisk næsten udrydde sygdommen. Problemet er bare at vaccinen er rocker-dyr, hvis du er over 15år. Sagen er den at vaccinen stadig virker hvis du er over 15år. Hvorfor er der ikke gratis vacciner til alle piger? Det er det vi må ændre på. Læs meget mere om livmoderhalskræft, celleforandringer, vaccine og screening på vidunderlivet.dk.

Jeg vil gerne støtte en god sag og står faktisk midt i det lige nu. I sommers fyldte jeg 23år og fik i den forbindelse tilbudt at få lavet en screening, hvor man tester for celleforandringer. Det viste sig, at der var celleforandringer i min livmoderhals. Celleforandringer kan skyldes en betændelse, der går væk af sig selv. Forandringerne kan også være forstadier til livmoderhalskræft, hvilket kræver behandling. Lægerne kan ikke se, hvilke celleforandringer der går i sig selv, og hvilke der udvikler sig. Jeg skal derfor i næste uge til endnu en screening og håber at prøvesvarene er negative denne gang. Hvis det skulle vise sig at der igen findes celleforandringer, skal der følges med i udviklingen. Heldigvis for mig og mange andre kvinder, bliver celleforandringer opdaget tidligt og evt. behandlet tidligt. Så jeg kan kun opfordre jer til at tage imod tilbuddet om screening, når I engang får det.

Vil du også fortælle din historie eller bare bakke op om projektet, så kopier disse gadgets og put dem på din blog. Gadgets'ne ligger her og her. Husk at linke til vidunderlivet.dk.

Hvid neglelak og skullring.

Jeg har før talt om at hvid neglelak er et af mine forårsmusthaves. Desværre har jeg ikke kunne finde den perfekte hvide lak. Den perfekte hvide neglelak er nemlig HELT hvid uden perlemor eller glimmer i. I Østrig fandt jeg denne lækre hvide lak til 2 euro. Den er helt hvid og er ret flot på neglene. Ringen er fra en punk-shop i Østrig til 10 euro. Den er ond og helt perfekt til mine fine sommerkjoler til sommer.

23. marts 2010

23032010.





Jeg kastede min nye biker(plastik!)jakke på kroppen i dag, da jeg skulle mødes med et par medbloggere og studerende til et gruppeinterview. Dagen er igen blevet brugt på BA.. Uhh, jeg nærmer mig nemlig aflevering på fredag. Det er også derfor at jeg er lidt langsom med opdatering af bloggen og besvarelser af kommentarer og mails, da BA er min 1. prioritet lige nu.

Til gruppeinterviewet talte vi om kommentarer og jeg hørte mig selv sige at jeg fokuserede meget på de negative kommentarer og helt glemte jer positive mennesker derude. Det må I altså virkelig UNDSKYLDE! I skal vide at I er pisseseje og fra nu af vil jeg fokusere 100% på jeres gode og positive kommentarer. Fuck de mavesure bitches. Nu er de glade i centrum. Wuhu!

De dér boots.

Inden jeg tog på skiferie købte jeg disse boots fra Friis og co. De er egentlig ret klodsede at se på. Men jeg går SÅ godt i dem og så er det et plus at det ikke er en wedge. Dem har jeg overdrevet mange af i klædeskabet. Kan du lide dem?

22. marts 2010

Første dag efter ferien..

..var skide hård. Jeg startede ud med at stå tidligt op og kigge på min computerskærm i en times tid. Jeg havde planlagt at afslutte min analysedel i BA'en, men endte med skrive to ord. GODT arbejde, Kia! Ellers har dagen budt på arbejde og hvalpebesøg. Mollys hvalpe er nu 8 uger gamle og slet ikke til at stå for. Min moster beholder selv en af pigerne fra kuldet. Hun skal hedde Bella og vi har aftalt at hun skal være feriebarn på Amager. Jeg glæder mig - Så kommer der lidt hund i mit liv alligevel.

Jeg har modtaget min cardigan fra topshop og er ret overrasket over kvaliteten. Stoffet foran er sådan lidt tyndt ruskinds-agtigt og ærmerne er i det blødeste jersey. Den er super! Det er et godt køb og kan redde mange tøjkriser (Selvfølgelig!!).. :) Forresten, er jeg lidt bagud med at besvare jeres mails. Jeg sætter mig snart ned og starter fra en ende af, det lover jeg!

BACK!



Så er jeg tilbage fra en fantastisk skiferie i Østrig. Jeg har aldrig stået på ski før, så det var en udfordring for min tålmodighed og krop. Vi havde desværre ingen internetforbindelse og jeg benyttede derfor chancen til at holde helt fri fra bloggen. Det var dejligt og jeg havde virkelig brug for det - Nogle gange bliver man fanget af den her bloggerverden og har brug for at fylde sit liv med alt andet end blogging. Anyways, nu er jeg hjemme og klar til at blogge lidt igen. Jeg glæder mig til at komme i gang og har en masse at fortælle jer de næste par dage.

I går havde jeg brug for at være tøset, efter mange dage i skiundertøj, uformeligt skitøj og konstant hjelmhår. Jeg kiggede derfor lidt i mit tyske Vogue, lakerede min negle og spiste chokoladekiks. Jeg vil forresten benytte lejligheden, til at fortælle jer, at jeg afprøver et af Nikons spejlreflekskameraer - D5000. Det er ikke en gave, men et udlån. Nøøøøj, hvor glæder jeg mig til at tage outfitbilleder med det. Det tager nogle hjernedødt smukke billeder. Øverste billede er taget med Nikon og nederste er taget med mit digitale kamera, så I kunne se "dyret". Lige nu skal jeg på arbejde og i aften står den på BA.

Jeg har 1500 ulæste blogindlæg hos bloglovin' og dem markerer jeg altså som læst om lidt.. Så hvis der er sket noget vildt eller I er faldet over et interessant blogindlæg, må I meget gerne lægge et link til mig i kommentarfeltet. Dagens outfit kommer senere.. Hav en skøn dag!

13. marts 2010

Vinderen af sunglassesshop-konkurrence..



Så har jeg fundet vinderen af konkurrencen om solbriller fra sunglassesshop.com. (Læs mere om konkurrencen her). Vinderen blev Nanna Nim Christensen. Jeg har kontaktet Nanna og hun har valgt ovenstående. Tillykke Nanna, jeg håber at du bliver lykkelig for dine solbriller. Jeg ville i al fald gerne eje dem..

12. marts 2010

SKIFERIE!!

I går var jeg til lagersalg og spiste bøf og sovs med Merete. Det var brandhyggeligt. Jeg fik købt et par lækre sandaler, så nu kan det godt blive sommer. Men først skal jeg lige ned til sne og ski.. Jeg tager nemlig på skiferie her om et par timer, så I må have det dejligt indtil jeg vender tilbage om 10 dages tid. Jeg vil opdatere ved lejlighed dernedefra, men vil også benytte chancen til at have lidt fri fra bloggen. Jeg har trods alt opdateret bloggen HVER dag siden bloggens spæde start i september 2008. Meeeeen, jeg blogger fordi jeg ikke kan lade være, så mon ikke I får et par indlæg fra Østrig? :)

Vinderen af solbrillekonkurrence er blevet trukket og det vil der komme et lille planlagt indlæg om i morgen. Der vil forresten gå noget tid, før jeg godkender kommentarer og svarer på mails. Hav det rigtig dejligt derude!

11. marts 2010

Har du hjulpet en studerende i dag?

Jeg kan godt lide at hjælpe studerende med projekter, så jeg taler tit med en masse studerende om modeblogging. Hvis du vil bruge 2 minutter af dit liv på at hjælpe, kan du svare på et par spørgsmål. Pigerne læser film- og medievidenskab på KU og her er hvad de skriver om deres projekt: "I vores projekt vil vi undersøge i hvor høj grad læsernes forbrugsvaner og især opfattelse af et brand kan påvirkes af modebloggernes eksponering af et produkt/brand. Vi har valgt at fokusere på brandet Friis & Company, som vi mener gennem modebloggerne ekstremt effektivt har vendt sit image, og på den måde nu appellerer til et langt mere mode-orienteret segment end før." Jeg synes at det lyder meget spændende. Her er spørgeskemaet: http://www.surveygizmo.com/s/258085/modeblogs.

Jeg har droppet striberne..

..og købt den her istedet. Jeg har længe ledt efter en sort asymmetrisk cardigan og jeg tror at den her opfylder mine krav. Find den her.

10. marts 2010

DinSko-boots til salg.


Godaften folks! Er der nogen der er interesserede i at købe DinSko-boots i str. 39? Der er ingen tegn på slid. Måske bliver du glad for dem? Klik HER!

(Du kan også finde plateaustøvler fra Ebay og Essies "Matte about you" på samme side.)

Dér i går.

Outfittet her er fra i går. Skjorten er et af mine monkifund til under 50kroner - har altså virkelig fået mange gode ting for 146kroner, synes jeg. I dag har jeg været til et spændende møde og bagefter tog jeg forbi Friis og co. for at hente et par nye støvler. Det er så skide seje! Jeg tager på skiferie på fredag, så jeg har lige et par ting der skal ordnes mht. BA og i mit liv generelt. Så det skal resten af dagen gå med.. Hav en dejlig onsdag.

9. marts 2010

Spottet - Striber og skulderpuder.



I dag holdt jeg en forlænget frokostpause væk fra BA-skrivning og tog en tur i min lokale H&M. I divided-afdelingen fandt jeg denne stribede jakke til 199kroner. Den er virkelig blød og lækker og har fine skulderpuder, der lige markerer skuldrene en smule. Jeg købte den ikke selv, da jeg har en lignende stribet jakke fra Zara. Men nu, hvor jeg ser den igen, overvejer jeg at smutte ned og købe den alligevel?! 199kroner er alligevel et KUP! Kan du lide den?