30. november 2010

LAPJEANS/LEO/ULD/DOCS

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Mandag trodsede jeg snehelvede og brugte 50min på at komme til forelæsning. Lige 5 min. før forelæsningen skulle begynde blev den dog aflyst og jeg måtte bruge yderligere 50min. på at tage hjem igen. FML. Det var så belastende, men på plussiden havde jeg en "lovlig" fridag, hvor jeg trods alt var tidligt oppe.. Overdelen er ny og fra den engelske butik NEXT (skrev faktisk om dem her). Der ligger af en eller anden grund sådan en NEXT i forstæderne og der var virkelig mange fine ting til helt ok priser. Den her kostede 120kr og kan helt sikkert også bruges som kjole, når der ikke er snestorm i forstæderne.

29. november 2010

Gina Tricot SPRING! My favourites.

Herunder er alle mine forårsfavoritter fra Gina Tricot. Nedenstående styles lander i butikkerne fra januar. Som vanligt er jeg vild med Gina Tricot - Trends til meget billige penge er lige mig (surprise?!).
Photobucket Photobucket
Lækre blazerjakker. Den nederste blazer er mere ferskenfarvet IRL.Photobucket
Kort denimtop - Cool sammen med et par højtaljede silke-ish bukser f.eks. dem her!
Photobucket
Rigtig brugbar transparent tee med fin lommedetalje - den kommer sikkert til at koste en slik.
Photobucket
Ruskinds-ish t-shirt - uden tvivl perfekt med denimshorts f.eks dem nederst i det her indlæg.
Photobucket
Flæse t-shirt.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
En af de ting, der var meget gennemgående i kollektionen var forskellige fine lette strikke, som jeg jo personligt synes er en helt fantastisk beklædningsdel til denimshorts og fine nederdele i foråret.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
En tendens i foråret bliver bukser med print eller helt ensfarvede bløde silke og ruskinds-ish
bukser.
Photobucket
Utrolig pæne og bløde shorts.
Photobucket
Der var virkelig noget over denne nederdel, jeg kan ikke helt finde ud af hvorfor, men jeg var meget draget af den. Måske er det, det fine print og de mange stylingmuligheder nederdelen har.
Photobucket
Den her nederdel skal være basis for mange forårsoutfits i mit klædeskab.
Photobucket
Photobucket
Jeg vil bruge de her sorte shorts og denimshorts sammen med tynde skjorter og høje sko.

FUCK SNE - Jeg vil have forår og sommer og klæde mig i let strik og fine nederdele og shorts NU!

I am like a model, blogger, designer etc.

PhotobucketPhotobucket

[Billeder herfra]

Elin Kling viste forleden den her supercool tanktop kreeret af den svenske designer Ida Pyk. Jeg synes at den er sjov og det er bestemt et sarkastisk statement i forhold til det samfund vi lever i for tiden - Alle kan gøre lige det de vil og der er næsten ingen grænser. Se bare på de dér realitystjerner og på hvor mange unge piger, der kalder sig modebloggere, når der står "beskæftigelse" på Stylegallery.. :) Tanktoppen er vel egentlig også en ironisk kommentar til bloggernes indflydelse? Elin Kling skriver at hun overvejer at give den til Bryanboy i julegave, han er jo lige præcis blogger/model/designer/singer etc. Jeg ville nu også gerne eje den og den passer jo perfekt med denne tee, som jeg også er utrolig glad for..

28. november 2010

Dagens outfit i et helt tomt prøverum..

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
I dag har jeg stået i et helt tomt prøverum i Gina Tricot. Det utrolige skete ude i forstæderne, for det kunne helt sikkert aldrig være sket i København. Der er aldrig et helt tomt prøverum i København. I forstads-Gina T var der helt stille og ryddet op og jeg nød virkelig stilheden.

Forleden købte jeg denne strik i H&M efter have set den live på Frede. Tænkte at den ville passe fint til alt højtaljet og især til mine kjoler, som er lidt for kolde med en cardigan over. I dag røg den over min fine nude blonde sommerkjole sammen med termostrømper og hunters. Bor i øjeblikket på landet og her er faldet 50cm+ sne, så her er hunters altså det eneste rigtige. Hav en fortsat god søndag, jeg vil nyde resten af aftenen med æbleskiver! :)

Syoss - Hjemmefarvning, er det ikke et no-go?

Nope! Ikke ifølge Syoss, som lancerer en ny serie hårprodukter med bl.a. permanent hjemmefarvning og lækre hårkure. Herunder kan I se en del af serien, som jeg fik i en goodiebag (Og som du kan vinde på FB-gruppen, indtil kl 18 i dag GOGOGO!).
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her viser hårstylist Mette Thorsgaard, hvor flotte hårfarverne er IRL. Hun er frisør og normalt HADER frisører jo hjemmefarvning, men hun er tilsyneladende så tilfreds med Syoss' hårfarver at hun godt tør anbefale os, at farve selv derhjemme. Jeg overvejer at gå i gang herhjemme med den brune farve.. Skulle man? :)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Aftenen blev afsluttet med akustisk koncert med hende der Clara-Sofie, tapas og hårsnak med en masse pæne bloggere og hårfolk.

27. november 2010

Prikstrik @ Syossevent.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg skrev om den her fiiiiiine H&M strik for nogen tid siden. Har prøvet den flere gange og ligeså haft den lagt til side i Galleri K indtil flere gange. Følte bare ikke at 300kr for en strik var fair, nu hvor jeg står og skal flytte i ejerlejlighed og gerne vil fylde den med fine ting, såsom køkkenmaskiner og lamper. Nåm, forleden købte jeg den endelig, fordi H&M app'en på min Iphone lokkede med 20% på en valgfri vare. Jeg synes den er flot også har den altså den helt rigtige nude/camel nuance i forhold til min hudtone. Outfittet er fra torsdag, hvor jeg var til Syossevent og Thomas Sabo butiksåbning med bl.a. Emily. Øverste billede er knipset af søde Jane fra Shopaholic sisters, som var taget helt fra Odense for at gå til hårevent. Hun får et A for effort af mig! :)

MARIA FRANCESCA PEPE smykker.

Photobucket

Photobucket


[Billeder herfra]
Jeg så lige inde på Camillas blog at hun får disse smukke smykker fra Maria Francesca Pepe i webshoppen fra jan/feb 2011. Det glæder jeg mig meget til for de er jo sindssygt flotte. Da jeg så dem tænkte jeg, at de sikkert var røvdyre, men tjek lige priserne - Ear-clip i oxideret ca. 650 DKK, ring med 2 spikes og Swarovski krystaller i oxideret ca. 650 DKK, spids ring i både rose gold og oxideret ca. 375 DKK, ring med 1 spikes og Swarovski krystaller i oxideret ca. 550 DKK, dobbelt ring med 2 spikes i oxideret ca. 650 DKK. Det er da priser der er til at forstå?! Er specielt vild med øreringen og den flotte dobbeltring. Er allerede skrevet på 2011 ønskelisten..

26. november 2010

3 keylooks + accessories fra Gina Tricot.

Her er 3 looks fra Gina Tricot i onsdags. Det er en ret stærk kollektion og jeg glæder mig til at vise jer billeder af tøjet. Først, vil jeg dog lige vise jer 3 keylooks og et par lækre tasker. Jeg er ret vild med stylingen og synes det repræsenterer Gina Tricots SS11-kollektion på en rigtig god måde. Derudover er Gina Tricot blevet ret god til accessories, især rigtig fine tasker. PhotobucketPhotobucket
Modellerne var i øvrigt TÅRNhøje og virkelig smilende - Elsker smilende modeller. Det midterste look er mit ynglings. Hvilket er du mest til?
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mine accessoriesfavoritter - Taskerne er ikke i ægte læder/skind og priserne er selvfølgelig derefter. Jeg er rigtig glad for de tasker jeg har fra Gina Tricot. Bl.a. min elskede skoletaske, som jeg har haft på, på hver eneste dagens i 100år snart.. :) Det jeg vil frem til er, at man selvfølgelig får hvad man betaler får, men hvis man passer på sine ting, sagtens kan have sit Gina Tricot grej i rigtig lang tid. I må meget gerne skrive jeres mening om kvaliteten af Gina Tricot accessories i kommentarfeltet..