17. november 2009

Nu når vi alligevel er ved fjer..


..Så ville det bestemt ikke gøre noget at disse fjeritems lå i mit klædeskab. Jeg er mest til kraven, som jeg skrev om forleden. Men kjolen og clutchen er virkelig i mine overvejelser nu. Kjolen vil være perfekt til julefrokost på jobbet og clutchen kan peppe mine sorte hverdagsoutfits op.

15 kommentarer:

Sidsel sagde ...

Uhh sikke en fin nederdel! Eneste mulige minus er om den kan holde til en rigtig god påskefrokost eller om man ender med at ligne en plukket høne.:-)


Du har en rigtig fed blog. Jeg har lige startet min egen blog og jeg ville være beæret hvis du ville chekke den ud:-)

-Sidsel

Modeogmyter.blogspot.com

Christina sagde ...

Det er nu meget fint med de fjer :) Kan bedst lide kjolen med fjer på skuldrene - er ikke helt hug på nederdelen.. Der er lidt for meget struds over den :)

http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

Fashionizta sagde ...

Årh jeg er vild med den kjole !!!

Anonym sagde ...

er der nogen speciel grund til at du ikke har lagt dine ebay fund op endnu? har du en eller anden aftale med dem om det, eller hvordan?

Sofie sagde ...

Sig mig engang, er det med vilje, at du konsekvent skriver "fejr" i stedet for fjer i dine tekster? :P Har undret mig begge gange, hehe. Fin blog, i øvrigt! Følger den dagligt. :) Du kan jo tage et kig på min, hvis du lyster. http://sofiesblog.wordpress.com
Sofie.

Simone B sagde ...

Kjolen er virkelig fin!

Mie V. sagde ...

Fjer ER bare lækre. Så længe det ikke er fjerboa'er :-) Lækker blog. Har netop oprettet min egen. Kig meget gerne forbi, og sig din mening. Kh Mie

rebecca sagde ...

Viser du ikke snart dine ebay fund? :)

Mette sagde ...

Fed kjole, men jeg kan ikke finde den på asos, hvor fandt du den?

Love your blog by the way ;)

Maria sagde ...

Kia, du har simpelthen udvalgt nogle af de mindst stilede fra min skole (Ørestad gymnasium) til Chili, haha!

Anonym sagde ...

Hmm det der fjerhalløj er virkelig ikke noget for mig. Men det er jo smag og behag :)
/Louise
stinsoglullu.wordpress.com

Kia sagde ...

Hej alle,

Nej har ikke lavet nogen speciel aftale med nogen om ikke at lægge ebayfund op på et senere tidspunkt. Grunden til at de ikke er lagt op endnu er fordi jeg har et liv (tro det eller ej) ved siden af bloggen der også skal passes og mine ebayfund har altså ikke lige passet ind i den planlægning. Men de kommer snart.

Det er ikke mig der laver spotting til chili, det er et par gymnasieelever der selv står for det.

Kjolen er her: http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Feather-Detail-Shoulder-Pad-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=847322&SearchQuery=feather&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=Black

Tak for link til jeres blogge, jeg kigger forbi.

Kia.

Anonym sagde ...

jeg tror de fleste læsere er klar over at du har et liv ved siden af bloggen, men du har jo skrevet andre indlæg i mellemtiden ergo må du jo have haft lidt tid til bloggen midt i al travlheden. du skal selvfølgelig have lov til at trække spændingen ud så længe du har lyst til, jeg glæder mig ihvertfald til at se hvad du har købt. :)

Kia sagde ...

Ja, og det er vildt cool at du er nysgerrig. Men som skrevet flere steder er det indlæg ikke ligetil at lave i forhold til hvor jeg befinder mig, hvor mit kamera befnder sig og hvor mine kup befinder sig.

Ok? Indlæg kommer imorgen kl 13! Præcis!..

Kia.

Ida sagde ...

Hvor er skjørtet fra??