5. august 2009

De tre mest stillede spørgsmål + månedens fejlkøb!

Jeg får en del spørgsmål i kommentarer og mails og jeg besvarer selvfølgelig alt. Men disse tre spørgsmål bliver bare ved med forfølge mig (Paranoia?!) - så nu besvarer jeg dem her:

Hår - Hvilke produkter bruger du og hvor går du til frisør?
Mit hår er ganske naturligt. Det fik dog lidt økologisk skyllefarve for et halvt år siden. Jeg bruger almindelig shampoo og balsam fra Pantene, Sunsilk eller L'oreal. Et par gange om ugen bruger jeg Matas' hårkur. Når jeg sætter mit hår bruger jeg skum og hårspray - Gerne Polyswing. Jeg går til frisøren og får klippet hele mit hår et par gange om året og hver 3. måned får jeg klippet mit pandehår. Jeg svinger mellem min frisør gennem hele mit liv og en lokal salon på Holmbladsgade på Amager. Simple as that!

2. Besøgstæller - Hvilken besøgstæller bruger du og hvordan fungerer det?
Jeg bruger Google analystics og Statcounter. Find dem på google.com og statcounter.com. Du melder dig til og lægger en HTML-kode på din blog, som derefter tæller besøg af alle slags. Der er gode guides på deres sider.

3. Råd - Kan du give et godt råd til en ny modeblogger?
Hvis man er en nystartet blog er det vigtigt at opdatere ofte, være aktiv på andre modeblogs og komme på diverse linklister. Herudover er det vigtigt at have en genkendelig blog mht. navn og blogadresse og selvfølgelig i forhold til skrivestil. Jeg vil også anbefale at melde sig til blogtoppen.dk, twingly.com og mode.blogbot.dk. Jo flere steder man bliver set, jo bedre husker folk bloggen.

Til sidst får I lige månedens fejlkøb. Denne fine bikerjakke fra Gina Tricot i str. M. Den er sat til salg på Trendsales til 250kr. Er du interesseret, så besøg mig ved at trykke HER!

5 kommentarer:

Tuggie sagde ...

Gør du noget specielt på twingly/blogbot når man ikke kan pinge på blogspot ?
Og tak for tips :)

Hildi**** sagde ...

i like thiss


http://hildisfunkyfreshblog.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej Tuggie,

Næh nej, det gør jeg ikke. Jeg er der bare, så jeg dukker op i søgninger osv.

Selv tak for råd.

Kia.

Anonym sagde ...

Super gode råd, mange tak :-)

Kia sagde ...

Hej Deppe,

Selv tak! :)

Kia.