26. august 2009

Liveblogging fra Nykøbing Mors.


Gårsdagens outfit bestod af en lækker selvlysende vest, beskyttelsesbriller og sikkerhedssko. Hot! :)


Mit liv er, som de fleste af jer nok ved, meget andet end mode. Jeg er lærerstuderende med fagene dansk, samfundsfag, religion og geografi. På denne obligatoriske og ufashionable felttur møder vi smukke landskaber, pigtråd og økogrise. Jeg LOVER at være meget mere moderelateret når jeg kommer hjem, men nu ser mit liv sådan her ud og det synes jeg bestemt også at I skal vide. God dag, Kia.

4 kommentarer:

Ida sagde ...

Er du interesseret i religion og er der nogle bestemte ting eller religioner der interesserer dig mest? :)

Turen lyder dog knap så spændende

Teresa sagde ...

Geografi 4 life!! (...sagde den geografistuderende :P)

Håber også I fik set lidt på de andre (og mere spændende) sider af geografien: byplanlægning og -udvikling, socialgeografi og politisk geografi. Og selvfølgelig GIS ;)

- Teresa (der gerne vil hjælpe med GIS, hvis der er brug for det)

Anonym sagde ...

Fedt med en blogger som ikke har et "mode-relateret" job!! Jeg er selv pædagog, elsker både mode og et job som er langt fra de rigtige støvler, designere osv. Tak for en fed blog!!!

Kia sagde ...

Hej Ida,

Jeg interesserer mig for religion og filosofi generelt. Selvfølgelig synes jeg at nogle ting er mere spændende end andre.

Turen var dog god! :)

Hej Teresa,
Cool at vide at der er hjælp til GIS! :)

Hej Anonym,
Ja, det er også en del af mig at gå i skole og lære ting om økogrise. Det er vigtigt at jeg ikke bare er sådan et braindead fashionoffer. :)

Kia.