22. september 2008

Elle DK og de der 3 papirskjoler.

Så er ELLE læst, og det er med lidt blandede følelser.
Bladet er flot og layout-mæssigt spiller det. Indholdsmæssigt er jeg skuffet. Artiklen om Mary Kate har man læst før og artiklen med Eva Kruse var komplet uinteressant.
Artiklen om første-damerne og deres stil gennem tiderne, elskede jeg.
Det modemæssige i bladet var ok, jeg synes godt nok deres accessories var kedelige og det tøj de havde valgt at fremhæve, bla. vinterjakkerne og bukserne var plain og ikke særlig inspirerende.

Elle havde dog en spændende kampagne hvor Noir, Malene Birger og Charlotte Eskildsen designede Elle-papirskjoler, som kunne ses i Illum. Meget sjov og anderledes idé. Det har dog været umuligt at støve billeder op af disse tre kjoler samlet, så jeg har kun set dem på diverse reklamesøjler.
Måske jeg skulle bære en papirskjole til næste fest, lidt printerpapir smyget om min krop, også ud og danse? Ihvertfald billigt, nu da mit udgangspunkt er at jeg er på SU :)

Alt i alt er ok oplevelse, Elle er bestemt ikke mit nye favoritblad. Der har costume og eurowoman stadig førstepladsen.
Måske er jeg uden for målgruppen? Hvad synes I om Elle DK?
Vil du læse mere? Tjek:

2 kommentarer:

Dolly sagde ...

Enig! Jeg er sgu også en smule skuffet... Har læst det igennem og jeg synes bare ikke det fænger 100%- tager dog næste måned med, for det kunne jo være det blev bedre med tiden...

KEM sagde ...

Ja, giver det også en chance til! :)