6. december 2008

Eksperimenterer..


(hm.com, 29.95)
Jeg har altid forbundet sort neglelak, i særdeleshed kombinationen af sort neglelak på blege hænder, med en goth-pige som i jeg-hader-verden-og-sort-er-lig-med-rebelskhed. Jeg er dog ikke blind og har på diverse runways, i editorials og vigtigst af alt, på gaden, set de sorte negle på moderigtige piger. Dior og Chanel har lavet nogle flotte eksklusive sorte neglelak til en pris på omkring 200kr. "Jeg skal da have sorte negle, sorte negle er rock", tænkte jeg i sidste uge. Da jeg var lidt i tvivl om jeg overhovedet kunne bære dette valgte jeg budgetneglelak til eksperimentet "Sorte negle på blege hænder". I min seneste pakke fra h&m var ovenstående lak med, og jeg har haft den på i et dage, bl.a. til julefrokost i går aftes. Det er virkelig cool! Jeg er vild med det. Hvad synes du om sort neglelak?

7 kommentarer:

Katia sagde ...

Jeg synes sort neglelak er super fedt, hvis man er feminin klædt og ikke er iført sikkerhedsnåle, hanekam og laset tøj. Det er med til at gøre et outfit mere råt, ligesom man kan med tung sort makeup (fx smokey eyes)...

Så GO FOR IT!

shubassdk sagde ...

Jeg er helt vild med sort neglelak og jeg har det stort set på hver dage. Så smider jeg noget mere farverig neglelak på til fest (mest fordi jeg plejer at gå til fest i sort tøj).

Jeg kan specielt anbefale Gosh's sorte, for den er overraskende holdbar i forhold til prisen. Den flækker/falder slet ikke af! Yay!

Anonym sagde ...

...kan kun tilslutte mig koret...synes at det er super fedt..har længe gået med en helt mørk mørkeblå og håber at der en skøn sort Chanel neglelak under juletræet til mig...Asos har også en masse forskellige i nuancen i forskellige prislejer..
/Maria

Helena sagde ...

Jeg hader det!

Kia sagde ...

Helena: Ok, smag er jo heldigvis forskellig. Hvad er det du hader ved det?

I heart milk sagde ...

jeg kan godt lide det, så længe det er pænt og ikke afskaldet..

Anonym sagde ...

Jeg synes det er flot, men bruger det ikke selv. Jeg ender som regel i noget ret minimalistisk/råt tøj, selvom mit skab bugner af flæser, blomster, blonder osv. Men for så at bløde tøjet lidt op, bruger jeg gerne en nuance af rød eller guld eller sølv (og helst Chanel, selvom det er en unødvendig luksus, da mange laver ligeså god lak til meget færre penge).

Men jeg har næsten altid neglelak på, og kan godt føle mig helt underlig, hvis ikke der er noget kulør på fingerpsidserne.

Hov, og en ting til: Sort neglelak syens jeg hører til på hænderne. I sommer så jeg flere med sort lak på tæerne, og det er altså bare ikke pænt, hvis du spørger mig.