26. december 2008

Jul i juleland - outfits.

Så er jeg hjemme fra forstæderne, hvor jeg har holdt jul i familiens skød. Jeg har overnattet hos mine forældre siden juleaften, da jeg ikke gider tage frem og tilbage fra forstaden til Kbh S. Det er nu også hyggeligt at være hjemme hos mor og far. Min kæreste holdt jul med sin familie, men tog med til julefrokost i min familie 1. juledag.
Når man skal planlægge sine outfits udi fremtiden, er en god huskeregel at finde fællesnævnere i sine outfit. (Så skal man ikke bære så meget til forstæderne) Her har jeg tre outfits på. Kan du finde en fællesnævner eller to? :)

Juleaften:

1. juledag:

2. juledag:Her til aften skal jeg lave nogle lektier, er virkelig presset med lektierne, alle opgaver ramler sammen og jeg skal starte i praktik i uge 4 hvor jeg skal lave 3 forløb i hhv. samfundsfag, religion og geografi til 8. og 9.-klasser. Pewww. Stress. I morgen tidlig (Læs: Når de åbner!) skal jeg på udsalg i H&M. Har udset mig en chanel-ish cardigan i sort/hvid som jeg regner med at få med hjem nedsat til 50% eller 70%. Derudover skal jeg have mig et par jeans fra H&M. Hvis der også er udsalg i Vila skal jeg have en oversized t-shirt i hvid med skrift (Waste my time.. -Meget Rika-inspireret) og et par denimleggings.

Håber at I alle har haft nogle gode dage. Vil gerne benytte lejligheden til at takke alle jer aktive mode- (og andet) bloggere derude. I inspirerer mig meget!
Kia.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg gætter på strømper ( som du skal købe til ynglings moster ) og cardigan som fællesnævner

Kia sagde ...

:) Skal nok huske at købe dem..