18. februar 2009

Denimobsession - Lys denim i Zara.

I går var jeg inde i Zara med håb om at røre ved de famøse Balmain-inspirerede stilletter. Jeg fandt et par i str. 39 og shittt de er hotte. De er dog også meget høje og hvis jeg skal gå i høje sko skal der være plateau, ellers kan jeg ikke. Punktum. De havde fået ret mange hotte sko hjem i Zara, og jeg savlede en del. Der er desværre det tilbagevendende problem med Zaras sko; de er alt for høje. (Vi snakker mindst 12cm) og der er ingen plateau indlagt. Jeg skal dog nok få et par rip-off's denne sommer. Er nemlig skrevet op til et par bianco sko (med plateau), som kommer i butikkerne i april.

Det er stadig muligt at gøre sig nogle kup flere steder i byen. Flere steder er der stadig udsalg. I Zara købte jeg disse lyse denimshorts til en samlet pris á 118kr. Jeg tror på lys denim denne sommer og tilsat en hot transparent t-shirt, en beige blazer, og de fine biancosko er jeg klar til sommeren.
Jeg forudser at jeg kommer til at bo i disse shorts til sommer.. De har stadig virkelig mange fine ting på udsalg i Zara. Så har du en times tid, som du skal slå ihjel og evt. en konto med penge på, så er det bare afsted. I love sale!

3 kommentarer:

Heidi sagde ...

Vi vil se flere billeder! :D
Men super fede shorts - Tror selv jeg skal en tur i Zara.

Anonym sagde ...

virkelig fine shorts:)

hvor er blevet skrevet op henne (hvilken butik) og kan man "bare" sådan blive det? Jeg ville nemlig også sååå gerne eje de sandaler, så er jeg sikker på, mit liv ville være fuldendt!

/Stine

Kia sagde ...

Heidi: Hvad vil du se flere billeder af? :) God idé at tage i Zara. De har virkelig mange gode ting for tiden.
Stine: Jeg er skrevet op til sandalerne i Bianco på amagertorv v. strøget. Jeg viste dem kataloget og gav dem mit nummer.. De er meget søde derinde, så jeg er sikker på at du også kan blive skrevet op.

Kia.