15. februar 2009

Mit sengebord.Jeg har altid gang i rigtig mange bøger. De bøger jeg læser allermest er bøger der har med studiet og mit job at gøre. Jeg læser rigtig meget faglitteratur og rigtig mange ungdomsbøger (underviser i udskolingen i min praktik og i udskolingen på mit job). At jeg har gang i meget læsestof smitter af på min fritidslæsning og jeg har også her altid gang i indtil flere bøger og blade. Lige nu ligger Cover og Elle UK på mit sengebord sammen med den sidste bog i Hanne Vibeke Holsts trilogi "Dronningeofret" og Carsten Boes debutroman "Stillevejen". Jeg vil selvfølgelig anbefale jer modemagasinerne, især Elle UK har i denne måned meget læsestof og ret interessante artikler. Cover er et af mine danske favorit magasiner, så det synes jeg også du skal kaste dig over næste gang du står hos din bladpusher. Hanne Vibeke Holst trilogi skal afsluttes, da jeg har læst de to andre romaner og altid bliver ramt af det politiske og menneskelige spil hun skildrer. Min sidste anbefaling er Carsten Boe's debutroman "Stillevejen", som er en utrolig trist og smuk roman skrevet udfra et barns synspunkt. Barnet observerer hvordan hans familie langsomt falder fra hinanden og den rører mig dybt. Jeg læste denne anmeldelse af "Stillevejen" og vidste at jeg måtte læse denne bog. Dette har jeg ikke fortrudt og vil nu anbefale den til jer. Tjek carstenboe.dk, hvor du kan finde et uddrag af bogen. Hvad for noget læsestof ligger der på jeres sengebord lige nu?

8 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Jeg har pt færdiggjort "Undtagelsen" af Christian Jungersen og den var freaking elendig! Jeg havde læst SÅ mange anmeldelser af den som priste den til skyerne, men jeg fatter det ikke. Den dårligste bog jeg har læst det sidste år.

Næst går jeg i gang med "Pigen der legede med ilden" og den glæder jeg mig til fordi jeg elskede 1'eren, "Mænd der hader kvinder".

Mvh Jeanett/
http://jeanettd.blogspot.com/

CurlyC sagde ...

I øjeblikket er jeg dybt optaget af Idioten af Dostojevskij. Dog ligger der også på mit sengebord en samling gamle aviser, primært Information men også både lokalavisen og et Ekstra Blad.
Der står også en kop, der engang indholdt kaffe. Nu er der bare en bundslat brunligt snask, der lugter koldt.

De bedste hilsner,
Mathias

Kia sagde ...

Jeanett: Ja, den har jeg også læst og jeg brugte rigtig lang tid på at komme igennem den fordi den ikke fangede mig. Så jeg forstår godt hvad du mener. Har ikke læst Stieg Larssons trilogi, da krimier er prioriteret ned i min verden. Men måske jeg skulle gå igang. Der kommer jo også snart en film..
Mathias: Hej Mathias og velkommen til. Fedt at have en mandlig læser!Min kæreste har også haft den bog liggende i rigtig lang tid. Den er lang og tyk og svær at samle sig om, er den ikke? I dag ligger der en ulæst politiken søndag. Får altid først læst den omkring tirsdag.. :)
Kia.

CurlyC sagde ...

Mange tak for velkomsthilsnen.
Godt, du er glad for mit køn. Jo, den kan være hård at komme igang med, men når først den er taget hul på, og Fyrstens godhjertede dumheder får én til at trække på smilebåndet, så er den svær at lægge igen. Du har dog helt ret i, at man sørme skal have både tid og overskud, før man kaster sig over den.
Jeg kender det godt - har også først fået læst min fredags og lørdags Information i dag. Men egentligt så haster det jo heller ikke, vel?
De bedste hilsner,
Mathias

Pernille sagde ...

For tiden læser jeg "Vi er nødt til at tale om Kevin" af Lionel Shriver. Den handler om en kvinde, hvis søn har myrdet syv personer på hans skole (school shootings), hvor hun 2 år senere bearbejder dette ved at skrive breve til hendes x-mand og drengens far. Bogen er rigtig interessant, fordi hun stiller spørgsmål ved så mange ting, især hendes egen lyst til at blive mor. Er dog ikke kommet så langt endnu, men glæder mig virkelig til at læse videre.
-Pernille

Kia sagde ...

Pernille: Den lyder også ret spændende.. Tak for tippet. Har lige skrevet mig op til den på det lokale bibliotek.. :)

Wallin sagde ...

Lige nu ligger der tysk Vogue, 'Under en strålende sol' af Khaled Hosseini, som jeg lige er blevet færdig med, men som jeg ikke nænner at fjerne fra mit sengebord endnu (Den var fantastisk) og så ligger der 'Andy Warhols dagbøger'. Den er faktisk ret sjov at læse i. Den har gjort at jeg er blevet mere vild med ham, end jeg var i forvejen, jeg tror han har været et rigtig rart menneske.

Pernille: Uha ja, den lyder rigtig spændende, den har jeg også lige skrevet mig op til (:

MW
p.s. sikke dog en dejlig Blog, du holder dig her (:

Kia sagde ...

Hej Wallin.. Tysk Vogue har jeg aldrig rigtig gjort mig i.. :) Har læst Khaled Hosseini. Hvis du kunne lide "under en strålende sol" vil du også kunne lide Alaa Al Aswany's Yacobians hus.. Læste den på ingen tid. Fantastisk bog.

Tak for den fine kompliment..