26. februar 2009

Hedi Slimane og Lindsay Lohan.


Hedi Slimane tager nogle fortryllende fotografier. Nogle af hans foretrukne modeller er Hollywoods badgirls som Courtney Love, Kate Moss og Amy Winehouse. Nu er det Lindsay Lohans tur og disse fantastisk smukke billeder er kommet ud af det møde. Jeg har en ting med Hedi Slimane og sort/hvid billeder, så jeg er fuldstændig solgt på disse billeder. Kan dog godt se at frøken Lohan er lige lovligt tynd og btw har verdens mindste talje.. Men nogen skal jo være det? Eller hvad? Hvordan har du det med disse billeder? (source - fashionising.com)

9 kommentarer:

Maria sagde ...

synes det er nogle fantastiske billeder!:)
Forstår ikke hvorfor tynd er blevet sådan et fy-ord og det er jo ikke ligefrem fordi hun ser udsultet ud, så go lohan :D

Trine sagde ...

smukke billeder. jeg synes også der er for meget hysteri omkring at alle er for tynde, men må dog indrømme at hendes arm, på det nederste billede til venstre, ser ret skræmmende ud

Belle Blues sagde ...

Jeg synes, hun er flot - og billederne ligeså. Hun er bestemt tynd, hvilket jeg personligt meget godt kan lide - men jeg synes nu også, at modeller med lidt mere sul på kroppen er flotte. :)

Lisa sagde ...

Er helt enig! jeg er helt vild med Heidi Slimanes billeder, de er altid vellykkede og især de her. Hun forstår virkelig at fange stemningen, og det hele passer sammen i de her billeder.

Ladybird sagde ...

Flotte bilder av Lindsay!

Kia sagde ...

Vi er vilde med billederne! Og er hun får tynd er vel op til øjet der ser. Hendes talje er i al fald utrolig smal.. :)

Anonym sagde ...

Jeg synes det er synd og skam at hun er så tynd - der er ikke mange "almindelige" kendisser og modeller tilbage. og det er bestemt ikke naturlig tynd fra Lohans side - det ses tydeligt på før-efter billeder. Men ja, billederne er smukke. jwg afskyr bare branchens fokus på det skinny look.

Anonym sagde ...

Hun er ganske enkelt helt naturlig og ikke for tynd - bare enormt trænet! Man kan tydeligt se det ikke er ben, men derimod muskler og sener, der stikker ud! Stor forskel efter min mening. Så er spørgsmålet bare om det er lidt for maskuline muskler. Anyway, det er sgu flotte billeder, og Lohan gik lige et par point op på min tavle!

Kia sagde ...

Det kan være problematisk at nogle brancher fokuserer så meget på at være heroinchic og sygeligt tynd. Men er der ikke noget med at magasiner sælger dårligere hvis der er en almindelig/tyk model på forsiden? Vi kan jo spørge os selv hvem der sætter dagsordenen? Er det egentlig ikke os forbrugere der køber magasiner, designertøj osv? :) Jeg synes også det er trist at være tynd og syg. Men er man tynd og glad er jeg glad..

Ja, hun tog også lidt ekstra point hos mig.. Dog har hun altid haft ok point fordi hun er rødhåret, bleg og har fregner.. :)