20. februar 2009

Fierce og fattig er nævnt på costume.dk og msn style!

Jeg blev så FANDENS glad, da jeg tændte min computer og læste Velvet Snows indlæg omkring deres fantastiske blog var nævnt på costume.dk og msnstyle.dk. Costume har nemlig lavet en artikel om de 10 bedste modeblogs. Da jeg kom længere ned i indlægget nævnte de nemlig Fierce og fattig på SU! Det er jo mig! Jeg er så glad og beæret over at blive nævnt som en ud af 10 bedste modeblogs sammen med modemedmere, velvet snow, amlul, fashiontoast, anywho og stylebuble. Tak til costume!
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine læsere, både dem der lægger kommentarer og dem som bare kigger. Jeg er så glad for at I gider bruge jeres tid på mig. Jeg er jo bare en almindelig pige med et almindeligt liv i København S. Også et kæmpe TAK til alle jer modebloggere derude - I inspirerer mig virkelig meget og I er så dygtige!

Se hvad costume.dk skriver om mig: "Den danske blog er et meget fint og personligt univers, hvor du bliver trukket med ind i bloggeren Kias hverdag og fester. For eksempel viser hun med fotografier, hvilke bøger og magasiner hun har liggende på sit natbord, hvilket tøj hun har på, når hun spiser frokost hos svigermor, og hvordan solen giver hende lyst til at gå i pang-farver."
Se mere her og her.

6 kommentarer:

MY CLOTHING BLOG sagde ...

Hei Kia..

Godt gået :)
Og tillykke eller hvad man nu siger!

mvh Nicklas

Kia sagde ...

Hej Nicklas! Tak skal du have! Jeg er sindssygt glad!

jeanne sagde ...

Tusind gange tillykke Kia :)
Det fortjener du til fulde.

Håber du får en god weekend

Hilsen Jeanne

Kia sagde ...

Tak! :)

Trine sagde ...

Mange gange tillykke, Kia.
Det er meget fortjent

Kia sagde ...

Tak skal du have Trine :) Jeg er meget beæret over det..