16. oktober 2008

Heels, skirt, clutch and girls accessories - Marc Jacobs vil være med!Marc Jacobs havde hæle på forleden, da han indtog podiet efter Louis Vuitton-showet.
For nogle uger siden indtog han podiet med nederdel på.
Til Perez Hiltons fødselsdag medbragte han en clutch og i London er han blevet spottet med en damehalskæde på. Dette sagde Marc Jacobs om sin damehalskæde:
"I went shopping for a swimsuit today and came back with this. It's a woman's piece. I wondered, 'Can I wear it?' Then I thought, 'Why not? I can wear what I like!'"

Jeg synes helt personligt at Marc Jacobs er en flot fyr, som kan tillade sig at bære disse kvindeitems. Det er da fashion-statements, der vil frem i verden!
Hvad synes du om Marc Jacobs fashion-statements? Er det for meget? For lidt? For sejt? For klamt?
(Source- and picturecredit - nymag.com)

1 kommentar:

Vibeke sagde ...

Jeg syness godt han kan tillade sig det. Han ser nemlig stadig meget maskulin ud (ikke fordi man skal det, men det ligner ikke udklædning), jeg har ikke rigtig set noget lignende før. Måske er det, fordi det kun er enkelte ting. Han har heels på men også et jakkesæt. Nederdelen er grå og i et lidt tungt stof, og han har hår på benene osv. Jeg synes næsten det gør ham mere maskulin. Jeg er meget facineret... Men det er helt klart ikke et look alle kan bære