24. oktober 2008

Jeg elsker blogs og jeg elsker at skrive min egen:


Jeg har modtaget 2 stk blogawards, en fra Ditte - This World Tonight og en fra Signe - Se lige. Med Signes award fulgte meget fine ord, som jeg er meget glad for. Jeg er virkelig glad for disse blogawards, da jeg "kun" har blogget siden september. At modtage disse blog-awards er utrolig motiverende for mig, sammen med kommentarer på min blog og links til min blog fra andre blogs.

Mit udgangspunkt for denne blog var i starten, at bruge den som en huskeliste/scrapbog over alt det mode og andet jeg går med i hovedet.
Nu er mit udgangspunkt det samme, dog med en tilføjelse.. JER!
Jeg elsker at komme hjem fra en ikke særlig fahion dag i skole eller job og åbne min bloglovin.com, og se at der er 40 nye indlæg. Jeg elsker at modtage kommentarer og gode råd og selv give dem på andres blogs.

Denne blogaward, skal man give videre til sine 5 favoritblogs. Dette er gjort af diverse bloggere indenfor de seneste måneder. Jeg vil derfor gribe denne blogaward anderledes an, og fremhæve mine 5 favoritblogs med et par ord. Så I skal ikke sende det videre og alt det.. Bare svælge i Kias kærlighed :)

selige.blogspot.com: Jeg troede indtil for nylig at Signe var "ret-meget-ældre-end-mig", fordi hun er så velformuleret, har meget erfaring jobmæssigt, bor i KBH K og generelt bare virker ældre end 21. Signe er alle disse ting, men hun er ikke ældre. Vi er jævnaldrende. Hvilken overraskelse :) Skal nok blive bedre til at tjekke folks blogger-profil. Signes blog og indlæg rammer mig lige i solar plexsus, man skulle tror at jeg havde udfyldt en interesseformular og givet den til Signe - Nævner i flæng: hunde, Christianshavn, kunsten, stilen, ungdommen, buffalos, vaccinationer, rejsemål, ..., ...
modemedmere.blogspot.com: Alle elsker Maria og jeg det gør jeg også. Marias indlæg er velskrevne og informative. Det bedste ved Marias indlæg er alle de kommentarer folk lægger, som Maria ALTID svarer på. Ved at læse kommentarer på Marias blog har jeg tit fundet nye blogs.
this-world-tonight.blogspot.com: Ditte har usandsynlig god og dyr stil. Hendes smag er lige mig. Nitter, blonder og den sorte farvepalet. Jeg drømmer en del, når jeg læser Dittes blog, og bliver tit inspireret til at finde et billigere alternativ til hendes nyeste køb. Ditte er en person, som jeg virkelig gerne ville shoppe med.
annev.blog.se: Anne har ikke følt sig inspireret til at skrive på sin blog på det seneste. Dette ændrer ikke ved at hendes indlæg er gode. Anne slås med de samme udfordringer som mig, da hun arbejder i en institution og stadig gerne vil være fashion med plads til børnesnask. Denne problemstilling kender jeg alt for godt, i mit tilfælde er det bare teenagesnask :) Anne! Jeg håber du finder lysten efter Argentina.
acieagurk.blogspot.com: Jeg elsker andres mantroubles. Jeg elsker stilen. Jeg elsker de alt for store briller. Jeg elsker YSL-stofnettet. Jeg elsker alt for meget starbucks og is. Jeg elsker Sverige. Jeg elsker Acie i Amerika. Det gør jeg altså!

Jeg er rigtig glad for at skrive denne blog. Er glad for jer der blogger og jer der ikke blogger. Jeres kommentarer er de bedste, så læg gerne en kommentar nu du alligvel er her.
God weekend.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åhr, tusind tak Kia. Hvor er du sød, og jeg kan kun sige, at din blog også er lige spot on, med mine interesser/shoppe-cravings etc. :-)

Det er så mærkeligt med det her viertuelle "venskab", for jeg føler på en måde man kender hinanden, og "savner" hinanden, hvis ikke der kommer nogle indlæg. Om det er sundt ved jeg ikke... Men det er i hvert fald skide hyggeligt!

This World Tonight sagde ...

Årrh, Kia. Hvor er du sød :) Det var et dejligt indlæg at komme frem til i bunken på bloglovin'.
Er glad for du drømmer med mig :)

Signe: Ja, det dur ikke når der ikke kommer indlæg, så mangler der ligesom en i bunken :(

Kia sagde ...

Selv tak! Vi må jo klappe hinanden lidt på skuldrene engang imellem :)

I har ret! Jeg føler virkelig at jeg har 40 "veninder". Men jeg har selvfølgelig mine favoritter, som jeg mangler, hvis de strejker.

Acie sagde ...

.. ej.. øj... det eneste i verden sådan en lille Agurk gerne vil, er at være elsket.. Og det blogger hun om.. Og så er det rart, når nogen faktisk gør det. Selvom det måske ikke lige er på elske-elske måden. I'll take anything. I don't discriminate. Tak. Virkelig. Tak.

SuperShopperSine sagde ...

hvad angår shoppe cravings :
www.shop-a-holic.dk