14. oktober 2008

Tendenser hos DKNY:

Jeg har fået en ny yndlingsdesigner: Donna Karen. Jeg fandt efterår- og vinterinspiration i Fall2008-kreationen og finder nu vigtige tendenser i Spring2009-kollektionen.

Donna Karen har designet en del korte kjoler med volumniøs underdel og stram overdel. Kjolerne er i konstrastfarver (gul, rød, sort, blå) som giver et stærkt og udfordrende udtryk.
Tendens 1: Kjoler med korte volumniøse underdele og stramme overdele i kontrastfarver.

The little black dress har jeg talt en del om på denne blog. Jeg har stadig ikke fundet den rette.
Donna Karen giver 3 bud på en anderledes LBD.
Tendens 2: LBD.

Boyfriend-jeans er brede i benene og minder slet ikke om de skinny jeans, som de fleste af os har haft på i de seneste år. I "gamle dage" kaldte man boyfriend-jeans for baggyjeans. De lidt uformelige jeans, som går ud i en straight line. Ideen med boyfriend-jeans er at de ikke er fyldt ud, men er meget loose-fit. Hos Donna Karen er boyfriend-jeansene stylet cool, med en feminin kjole-agtig overdel og støvler med hæl.
Tendens 3: Boyfriend jeans, stylet feminint.
Henover sommeren har chinos været meget populære. Chinos er korte/opsmøgede, ofte sandfarvede lærredsbukser med loose fit. Hos Donna Karen har man designet sorte chinos og sat dette sammen med en casual t-shirt. Dette giver et afslappet look.
Tendens 4: Sorte chinos.
Habitjakker har altid været cool på mænd og nu skal pigerne også til at gå med dem. Boyfriend-blazers er oversized og sat sammen med en feminin kjole for ikke at få et maskulint look.
Tendens 5: Boyfriend-blazer.


Til sidst har Donna Karen i denne sæson, en meget wearable tendens: Højtaljede nederdele med stram top. Disse to looks er meget nemme at gå til og kan findes i diverse highstreet-shops. Det modsatte look her er boyfriend-blazeren mixet med nederdelen og en løs overdel for at få et afslappet look med fokus på benene.
Tendens 6: Højtaljede nederdele med stram overdel eller boyfriend-blazeren.

Disse 6 tendenser vil jeg være inspireret af, når jeg shopper til efterår, vinter og forår.
Hvad synes I om disse tendenser? Hvilke tendenser vil I følge i efteråret og vinteren?
(Photo-credit - style.com)

Ingen kommentarer: