22. oktober 2008

Hvad mors skab gemte på.. Nu med billeder.

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, var jeg i går aftes en tur hos mine forældre. Grundet en pludselig indskydelse, stod jeg med 3 fantastiske fund fra min kære mors klædeskab.

Jeg fandt denne oversized figursyede blazer med skulderpuder. Den sidder fantastisk på mig. Jeg vil derfor slette boyfriend-blazeren fra ønskelisten, da denne går ind under den kategori. Dette fund er meget bedre end en Gina Tricot boyfriend-blazer, især fordi den er min mors. Jeg er meget glad for den og vil bruge den til alt fra fine kjoler til stramme jeans.
Jeg fandt også en kort læderjakke, den er virkelig rock-chic og vil være fantastisk med en stram kjole og pumps. Det fedeste er de heftige skulderpuder, som virkelig gør jakken markant og anderledes. Jakken er direkte fra 80'erne og min far sagde "Ja, den gik din mor meget med", da han så mig i den. Nu er det min tur til at gå i læderjakken!
Til sidst fandt jeg denne silke-agtige kjole. Den er ikke vintage, men et fejlkøb. Den havde jeg på i dag sammen med uld-strømpebukser, støvler og et bælte i taljen. Meget behageligt!
Jeg har aldrig tidligere gået i min mors gamle tøj, men det er slut nu. Har fået virkelig meget blod på tanden og skal helt sikkert hjem i diverse mormødre og mostres klædeskabe og kigge.. :)
Det der med blod på tanden, gør også at jeg lige så snart jeg finder tid, må ned i den lokale genbrugsbiks og kigge.

Fantastiske fund, synes I ikke? Kender I nogle gode genbrugsbutikker, som ikke er Wasteland og andet poppet? Hvad har I fundet i mors klædeskab?

Imorgen skal jeg på felt-tur med mit geografihold hele dagen, så der bliver det nok ikke til så meget blogging. Godnat og hav en dejlig Torsdag.

3 kommentarer:

Katia sagde ...

Forældres klædeskabe er ofte en uudnyttet ressource. Drop Vero Moda og gå på udkig i mors (eller fars) gamle gemmere - I vil blive overraskede når I først er kommet forbi de slidte jogging dragter og wannabe up2date tøjet!

SÆT IGANG!

Scarlett sagde ...

Ja, ens mors klædeskab er en virkelig guldgrubbe, i hvert fald når man har en mor med så god stil og smag som min (og min far som har tjent penge nok til at hun kunne investrere i vildt lækre mærker hehe). For eksmepel har jeg fået lov til at få hendes gamle rulam frakke fra 70'erne i en mørk sandfarve. Den ligner denne her (men er bare mere figursyet med et fint bælte i): http://www.skin-house.dk/JPG/20061113/Fotos/092.1.jpg

Hun var meget tynd den gang, og er det ikke længere, så nu kan jeg passe den :-) Elsker den. Den er så dejlig varm.

Kia sagde ...

Scarlett: Fed jakke!
Ja, det er dejligt at mors klædeskab indeholder sådan nogle fine ting. Måske er det mig - men jeg er ekstremt glad for disse ting, netop fordi det er min mors. Affektionsværdi, tror jeg det hedder. :)