2. januar 2009

Næste køb.


Eller dem her:


Eller dem her:


Mit næste køb bliver et par jeans fra H&M til 349kr. Dette er modellen Fit Sqin og de sidder ret godt og behageligt. Jeg kan desværre ikke beslutte mig for, hvilken model det skal være. Hælder lige nu mest til den øverste model. Hvad synes du?

5 kommentarer:

Maria sagde ...

Hej Kia,

Fik du nogensinde set/prøvet de der "tie dye" jeans fra Bikbok?

Jeg synes helt klart at de øverste jeans er fedest. ;)

Håber du fik ringet det nye år ind, med manér. :)

/Maria

This World Tonight sagde ...

Jeg lægger min stemme på nr. 2 og 3 :D

Kia sagde ...

Hej Maria. Ja, det gjorde jeg faktisk. De var ikke særlig pæne i virkeligheden og de havde en fantastisk dårlig pasform og kvalitet. Derfor hælder jeg også til de første jeans, da ideen er den samme, bare på en lidt mere elegant måde.
Godt nytår til dig også! :)
Ditte: Du gør det ikke nemmere for mig.. :)

Anonym sagde ...

De øverste er mest spring-agtige, går jeg ud fra. Men jeg har altså en forkærlighed for mørke jeans. Så jeg ville nok tage nr. 2.

Jeg har dog aldrig købt jeans i H&M - er det okay kvalitet? Jeg har købt en del i Vera Moda og Only, og de har mange fede modeller, synes jeg. :)

Er det stadig skinny jeans i næste sæson? Jeg synes, de bliver ved med at tale om flared jeans, men jeg ser det ikke rigtigt i gadebilledet..

Kia sagde ...

Belle Blues: Jeg har ofte købt jeans i h&m når økonomien virkelig ikke har været til et par "ordentlige" jeans. Jeg synes kvaliteten er god til prisen. De har forskellige pasforme og forskellige denimfarver, så det handler om at finde den pasform og farve der passer din krop og smag. Jeg har fundet ud af at den pasform de kalder fit sqin sidder behageligt og pænt på mig. Bevares, det er ikke et par acne eller dieseljeans. Det er billige jeans, som er gode og holder længe til prisen. Only/Vero moda jeans har jeg også, de er fine til prisen, dog har jeg slidt 2 par af deres jeans op.. Men det var mest fordi jeg elskede dem så meget..
Jeg er mest til skinny jeans uanset sæson, fordi det passer mig bedst. Har dog et par meget lyse jeans med meget vide ben som kommer frem til foråret.

Forresten har jeg valgt at købe noget lig jeans nr. 1.. Dem viser jeg på et senere tidspunkt.