9. januar 2009

Tendens - Velour.


Jeg har købt denne mørkegrønne velournederdel med 70% nedsættelse. Jeg synes at nederdelen har et vintagefeel over sig, og faldt straks for dens ballonform. I modebilledet i Kbh, har jeg set en del velouritems i form af t-shirts, nederdele og frakker. Faren ved velour er, at det nemt bliver "mormor/naturvejleder"-looket der dukker op, hvis man overdriver brugen af det.

Jean Paul Gaultier fall08 og Marios Schwarb ss09, har anvendt velour på en overdreven måde i form af nogle hotte buksedragter. Selvfølgelig ser en velourbuksedragt godt ud på smukke Mia Rossing, jeg tvivler dog på hotness-faktoren, hvis jeg hoppede i sådan en.

Foretrækker velour i små mængder mixet med andet. Her har Armani Privé kreeret nogle smukke kjoler med elementer af velour, meget mere elegant og brugbart.

Alexander McQueen fall08 har brugt velour i forbindelse med en militærinspireret jakke og Giorgio Armani fall08 har brugt velourbukser sammen med silke. Dette er kombinationer som fungerer og giver dig det rigtige look.

Havde min nederdel på sammen med en sort tank og en sort cardigan - Synes selv jeg så ret cool ud. Hvad synes du? Er velour noget for dig? Noget for mormor? Noget for naturvejlederen Bent?

(Photocredit - style.com)

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Orh ja, velour er i den grad noget tricky noget.. Jeg har selv en velourkjole fra H&M. Den er rigtig flot, men jeg foretrækker at bruge den med heels, for ligesom at give den noget kant og gøre den lidt mere chic. Synes nemlig godt kjoler i velour kan komme til at blive lidt for bedstemor. Til gengæld synes jeg velourleggings er ganske rå, og ikke spor bedstemoragtige. :)

Kia sagde ...

Uh, velourleggings. Det må jeg overveje. Er meget glad for min nederdel.. Føler mig ikke mormor.. :)

Dedree sagde ...

Ej, jeg selv kan slet ikke have velour.. men det er vist bare fordi jeg engang (som 6-7 årig) hadede kjoler som pesten, og så havde jeg sådan en velour-kjole jeg blev tvunget ned i når vi skulle til mormor, farmor, oldemor - eller når det bare ikke gik at have cowboybukser og trøje på.

Så jeg forbinder velour med tvang og tøj jeg ikke kan lide - men derfor kan det stadig se flot ud på andre (;