13. december 2009

Adventskalender #3 + vinderen af #2.


Så blev det 3. søndag i advent og i denne uge kan du vinde en lækker taske sponsoreret af Iben der har onlineshoppen - fredsoeweb.dk. Her sælger hun lækkert dullegrej. Tasken du kan vinde er en håndlavet taske, der med et snuptag bliver til den cooleste clutch! Stoffet er fra Chanel og er håndvævet i Italien. Tasken er perfekt til både rå jeans og støvler plus din lækre aftenkjole. I tasken kan du finde en lille ekstrapræmie sponsoreret af Diesel, nemlig den lækre parfume "fuel for life". For at vinde taske + parfume skal du sende mig et link eller et billede af den perfekte nytårkjole. Skriv adventskalender#3 i emnefeltet og send mig en mail på fierceogfattig@gmail.com inden kl 00.00.

Vinderen af adventskalender #2 blev Anna Schjødt, som har været virkelig kreativ. Hun har valgt at style en fin skjorte fra vintagefashion.dk til hverdag og fest:
Tilykke til Anna - Et gavekort fra vintagefashion.dk er på vej til dig! :)

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

skal det være en kjole, eller må det godt være noget man selv har som ikke lige er en kjole ? :)

Kia sagde ...

Kjole tak! :)

Kia.

pernille sagde ...

Hej Kia. Jeg ved ikke om du har fået mit bud? - Men jeg kunne ikke sende mit bud på dagen da der gik noget galt med min mail. Men det fungere nu, og jeg har sendt mit bud. Jeg håber meget på at jeg stadig kan være med i konkurrencen.

Kia sagde ...

Hej Pernille,

Jeg fik dit bud.

:)

Kia.