27. december 2009

Vinderen af adventskalender #4 + den dér kærestegave.

Yes, så er svinet spist og sovsen drukket :) Heldigvis er julen ikke helt slut, vi skal nemlig lige have offentliggjort vinderen af den sidste adventskonkurrence. I denne konkurrence var der et par lækre boots fra Gardenia/Shoebiz på højkant og jeg vil gerne lige tilføje, at de her babies er MEGET lækre i virkeligheden. Jeg har udtrukket en vinder blandt de rigtige svar og vinderen er Frederikke Visby! Tillykke Frederikke! Tak til alle jer der deltog og til dem der er interesserede, så ligger Gardenia/Shoebiz' fysiske butik på Gammel Kongevej 107, 1850 Frederiksberg.

Mange af jer har efterspurgt vinder-forslaget fra adventskonkurrence #1, hvor Barbara vandt. Her får I hendes vindermail:
Hej Kia.
For det første kæmpe ros til din blog - skønt med en man faktisk har "råd" til at kigge på samt også synes godt om! :D Min kærestes julegave bliver lidt et miks af alle mulige ting, han bl.a. har gået og sukket over de sidste par måneder. Da jeg var på en weekendtur med en veninde i London, fandt jeg et par retro vintage wayfarer briller med et lidt specielt stel, og et par brune "tykke" ruskinds gårdsangersko. Han har nemlig været besat af at skulle finde et par perfekte solbriller, men har ledt forgæves... og ja, så mangler manden sko! ;) Lige i øjeblikket leder jeg med lys og lygte efter nogle LP´er til ham, som jeg satser stærkt på at finde på ebay eller i en eller anden lille specialbutik. Sidst men ikke mindst (håber jeg!) får han et romantisk/erotisk kuponhæfte med fx. "Overraskelsesmiddag i løbet af ugen" (jeg tænker lidt picnic midt på stuegulvet eller nøgensushi eller noget helt tredje), "Helkropsmassage" o.l. DET skal han nok blive glad for, fordi han selv er super god til at være romantisk og sød i hverdagen, hvor jeg godt kan stresse lidt mere rundt og glemme de små ting. :) Og det er i hvert fald en ting, der ikke koster særligt meget.
Venlig hilsen Barbara - der næsten har styr på gaveræset i år!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej Kia!

please, vil du ikke lave en lille guide til rigtig gode genbrugsbutikker i det indre københavn??? (strøget og såen) skal bruge det imorge tidligt! håber du vil!!! :-)

Simone sagde ...

Wow det lyder som en rigtig god gave :D
www.lady-simone.blogspot.com

No.3 sagde ...

ja, det er da helt klart velfortjent! :) gid jeg havde været ligeså dygtig - det må blive næste år.

http://www.xno3.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej anonym,

Det har jeg gjort før.. Se her:
http://fierceogfattig.blogspot.com/2009/07/top-6-secondhand.html

Hej piger,
Ja, det var et godt forslag! :)

Kia.