30. december 2009

GLITTERSTRIBERSTRIK.

Så er jeg vist ikke længere bagud med mine outfits. Dette outfit har jeg haft på, indtil for 5 min. siden, så det er ret aktuelt.. Jeg har haft den hyggeligste dag i Roskilde med min kæreste, hans bror, deres onkel og deres virkelig hyggelige farmor. Farmoren på 77år komplimenterede i øvrigt dagens kluns og var især vild med blusen. Haha, en kvinde med stil og sans for bloggers items.. :)

I morgen er det nytårsaften! Champagnen er indkøbt og kjolen hænger klar på bøjlen. Glæder mig virkelig til at vise jer min kjole den er rigtig flot. Hav en rigtig god onsdag aften!

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den er SÅÅÅ FEDDDDD!

Sarah sagde ...

HAHA, hun lyder sej farmoren.

godt nytår....

Fashion Affairs sagde ...

Hvor høj er du? (:

Kia sagde ...

Jop, den er lækker.. Og ja Farmor er sjovt..

Jeg er ca. 177cm høj (plus - minus. Måske jeg skulle finde målebåndet frem??) But why?

:)

Kia.

Anonym sagde ...

lækker bluse, hvordan er den i størrelsen?

Liv sagde ...

Haha skøn farmor, og skønt outfit :)

Fashion Affairs sagde ...

Fordi jeg eeeeeelsker, at du går i høje sko, selvom du er høj! ;)
Jeg har selv samme højde! Hæhæ

//

Simone sagde ...

Jeg bliver mere og mere forelsket i den bluse (:
www.lady-simone.blogspot.com

Anna sagde ...

Eej, jeg venter stadig spændt på, at min kommer med posten. Hvilket størrelse har du taget, og hvordan synes du den er i størrelse?
infashionwetrustblog.blogspot.com

Kia sagde ...

Min er str. M. Og jeg synes at den er almindelig i str. Den sidder slet ikke stramt, men det er jo blusens model der er lidt løs og oversize. Jeg synes den passer mig fint, var bange for at en str. S ville blive for kort nemlig.

Jaaa, jeg går selvfølgelig i hæle selvom jeg er høj. Nogle gange er jeg højere end min kæreste med mine højeste hæle, men "han er mand nok..".. Hehe.. Jeg synes btw at det er en god måde at skille sig lidt ud fra mængden.. At være et højt tårn.. :)

Glæd jer til i modtager..

:)Godt nytår.

Kia.

Tilden sagde ...

Hvis man så kun måler 170 cm, tror du så den bliver for lang i str. M? og hvordan er pasformen ellers? ville den blive for lille til dig i en str. S. For tror (måske) vi har nogenlunde samme mål udover højden :)

Kia sagde ...

Hej Tilden..

Nej, den bliver ikke for lang, den bliver vel bare længere? Men det kommer jo også an på længden af ens overkrop osv. Men hvis du tror vi er samme str. på nær højden, så tag en S. Den er jo oversize i modellen.

Kia.

Tilden sagde ...

Okay mange tak :)

Kia sagde ...

Var så lidt..

Kia.