18. december 2009

Julefrokost - What to wear?


(Credit - unknown)
Jeg skal til julefrokost med mit arbejde i aften og jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal tage på. I festligt lag viser jeg normalt meget ben og har høje sko på, men jeg har på fornemmelsen at jeg vil være utilpas ved at gøre det ved denne julefrokost. Jeg vil jo gerne tages seriøst når vi møder på job igen, men jeg vil jo heller ikke være kedelig i aften. Dilemma! Hvis jeg bare havde ovenstående guld smokingjakke i mit klædeskab, så var dilemmaet ude af verden - smokingjakken, stramme jeans, tank og medium høje sko, så var alt godt. Jeg håber at I får en god fredag aften.. Jeg vil smutte ind til mit klædeskab og rode det igennem..

13 kommentarer:

Mette [Spitzenklasse] sagde ...

Sidder også i julefrokost-outfit overvejelser. Synes altså også det her sne gør det til en udfordring... jeg skal i hvert fald ikke ud i tynde strømpebukser og høje hæle i sne og fryse halvt ihjel inden jeg når frem.

/Mette

Megan sagde ...

Ej, hvor er det en flot blazer! HVor har du fået dan fra?
God Jul!

Anonym sagde ...

http://www.youheshe.com/she/designere/31-phillip-lim/products/pailletjakke-%280209pl-6181mms_multi_2%29.aspx

Fredesblog sagde ...

den er fra Phillip Lim, du kan købe den på youheshe.com
:)

Anonym sagde ...

ja , elsker blazeren. den kan vidst redde et hvert outfit!

-http://alexpradafendi.blogspot.com/

Uden Relevans sagde ...

Skal du låne mit nydesignede bælte? :)

Maria sagde ...

Ej, men for søren, jeg bliver så træt... Hvorfor gøre tøj og styling til en så ufattelig stor del af sit liv, at man kommer til det punkt, hvor man står i et såkaldt tøj-dilemma?! Dilemmaer handler ifølge mig om store spørgmål i livet, lad os ikke overvurdere tøjets funktion.
Hvorfor ikke bare tage noget tøj på, du har det godt i, så går det nok alt sammen!
Jeg forstår simpelhen ikke denne overdrevne hype omkring mode. Lad os finde noget mere interessant at dyrke, end hvad man skal/bør iføre sig til en julefrokost.
Det er selvfølgelig bare min mening, men her er den så.

Nina sagde ...

Ja - lad os afskaffe hobbyer generelt. Folk der går op i Skak, heste og broderi er nederen! Fuck at din kat har tarmslyng og at du tabte sjællandsmesterskabet i bueskydning! Det eneste, der er vigtigt er sulte børn i afrika og større eksistentielle spørgsmål. Lad os alle sammen mødes i økologisk genbrugstøj foran Bella Center NU!

Fie sagde ...

Att. Maria: Hvis du har det på den måde, er det da mærkeligt at du overhovedet gider at læse en blog der handler om mode?! Det er selvfølgelig fair nok at du har det på den måde, men det er vel også i orden at mange har det på en anden måde. Måske er dette ikke det rette forum for dig :)

Kia sagde ...

Arrhh, Phillip Lim.. Det er da rigigt.. :)

Maria, jeg synes det der er så dumt skrevet at jeg ikke gider svare. (Jo forresten, gå et andet sted hen, hvis du synes at mig og mine dilemmaer er latterlige. Der findes massere blogge om livets store RIGTIGE spørgsmål.)

Morfar, det der bælte ville jeg gerne have lånt. Det er et musthave. Ps. Tak for at du nævner bloggen i dit seneste indlæg. Sarkastisk omtale er god omtale!

:)

Kia.

Brigitte sagde ...

Uhhu der er nok nogle små bloggere derude der er begyndt at føle sig irrelevante i blogland hvor modebloggere efterhånden fylder det hele og får al omtalen. Det er da synd for jer at der ikke er nogen der tager jeres vise ord og semi-selvfede blogposts alvorligt, tsk tsk

Kia sagde ...

Hej Brigitte,

Tak for støtten.

Kia.

Uden Relevans sagde ...

Jeg følger med i smug Kia :)