3. december 2009

H&M SS10 - Mine personlige favoritter.

(Billederne er en blanding mellem mine egne, Meretes og Jeanett D.)
Uh, det var sååå svært at begrænse sig til et par items fra H&M's SS10-kollektion. Der var nemlig så meget lækkert. Jeg var derinde engang i november sammen med Merete og Jeanett, som kom heeeeelt fra Odense. Jeg synes det var ret sejt at komme helt til København fra Odense.. Fandt senere ud af at Jeanett skulle til Amsterdam dagen efter fra Københavns lufthavn. Så det var vist bare fordi det hele passede sammen.. Håber snart at møde hende igen. Hun er sød! :)

Jeg har udvalgt 7 favoritter fra kollektionen, som jeg bare SKAL eje. Jeg er især varm på den hvide tee med det fine fjerprint. Den var så lækker i kvaliteten og jeg kan lige se den med et par leggings til hverdag. Den er en del af herrekollektionen, så jeg håber at slå kløerne i den før drengene. Body'en og den lyse bustier er perfekte items under mine transparente toppe og sammen med tanks. Den lyse strik havde H&M-Christina på, og hun lignede en drøm i den. Den var også i rigtig dejlig blød strik. De grå leggings havde fine detaljer på knæene og vil passe perfekt sammen med en blød boxtrøje og et par Dr. Martens. Skoene kan I lige savle over sammen med mig.. Så fik I også set mine favoritter og jeg tror at disse varer begynder at komme i butikkerne fra januar.. Så hold øjne og ører åbne!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej kia :) ville bare høre om du har fået min mail? det er julie med pels vesten der skriver, jeg har sat pengene og har sendt en mail til dig :)

Miss Jeanett sagde ...

Ihhh tusind tak - og jeg kan kun sige i lige måde! Håber snart at rende ind i jer igen :) Og igen, tak fordi i ventede på mig og DSB ;)

Lærke sagde ...

Du ved tilfældigvis ikke, om der er en releasedato på alt dette fantastiske tøj?

Maria sagde ...

Hej Kia,

Uha den er fin den t-shirt med fjerprint. Kom faktisk til at tænke på dig, da jeg så denne rigtige fjerkrave på Forever21:

http://www.forever21.com/product.asp?catalog_name=FOREVER21&category_name=whatsnew_app&product_id=2068655616&Page=1

:)

/Maria

Indie Mom and the Reluctant Banker sagde ...

Fine ting. Er især vild med ankelstøvlerne!

Anonym sagde ...

omg! glæder mig til t-shirten med fjerprint, bustieren, og de lækre, lækre ankelstøvler!!! kender du release dato? :D super blog!

Kia sagde ...

Heeej,

Disse ting kommer fra januar måned. Hvornår præcist ved jeg ikke.

Tak for link til fjerkrave, Maria!

Kia.

Rosa sagde ...

eeeej, den øverste bluse til venstre er fantastisk.... og skoene på det sidste billede :b

Kia sagde ...

Yesss, elsker også fjerblusen! :)

Kia.