6. december 2009

Adventskalender #2 + vinderen af #1.


LBD's fra vintagefashion.dk.
Så blev det sørme 2. søndag i advent og vi er endnu tættere på julen. Denne søndags adventsgave til en heldig læser er et gavekort på 349kr til vintagefashion.dk. De fleste kjoler derinde koster 349kr og jeg håber virkelig at en heldig læser vil få glæde af en smuk vintage kjole i sit klædeskab. For at deltage i konkurrencen skal du gå ind på vintagefashion.dk og udvælge det item du er interesseret i, sende linket til mig med en beskrivelse af hvornår du vil bruge det og hvordan du vil style det. Send mailen til fierceogfattig@gmail.com, skriv adventskonkurrence #2 i emnefeltet og gør det inden kl 00.00.

Vinderen af adventskonkurrence #1 blev Barbara Christensen. Tilykke til Barbara! Hvad hun forslog vil jeg selvfølgelig ikke sige her, da jeg vil være meget inspireret af hendes gave. Min kæreste læser med her og han behøver ikke vide alt. Tak til alle de 220 (!!!) af jer, der deltog i konkurrencen. Jeg vil dele nogle af de virkelige gode bud herunder:

Lene Cecilie Lund Jensen: Mange sushirestauranter arrangerer kurser i at lave sushi, så synes du skal melde jer begge til sådan et. Det er rigtig sjovt, hyggeligt og en anderledes måde at være sammen på. Desuden får man jo lov til at spise den lækre sushi når man er færdig.
Linda B: Den perfekte gave ville være en oplevelse; dvs. hvis han er en mega D-A-D fan så køb en billet,elsker fodbold, teater eller elsker London så køb en billet,( de er ikke så dyre i øjeblikket endda) desuden så kan du også tage med, så er det en oplevelse for jer begge.
Line Damsgaard: Jeg synes, at et rigtigt godt bud på en budgetvenlig julegave til sin kæreste, er at lave noget selv. Og ikke bare hvad som helst; på http://www.photocare.dk/, under fanen produkter --> fotobøger, kan man lave fotobøger i alle prisklasser, alt afhængig af hvor ambitiøs man er, og hvor mange billeder man gerne vil have i bogen. Man laver selv layot ved hjælp at et program man downloader, som er nemt at bruge, og så kan man finde gode billeder af ting man har lavet sammen i løbet af året.
Daniella Lind Pedersen: En god kærestejulegave ville med mit synspunkt være - En hyggelig skovtur i skoven, med varme tæpper, kakao og hvad der ellers hører sig til. Man kunne evt. tage et telt med, så bliver det jo endnu mere hyggeligt.
Kirstine Runge Henriksen: Hvis jeg skulle finde en god og kreativ budgetgave til min kæreste ville jeg købe en "lap tray". Jeg har fundet den til halv pris, og den kan både bruges til den bærbare, men også til at servere morgenmad på sengen med. Så kan man jo håbe på at den bliver ihærdigt brugt til begge dele.. ;) Find den her: http://shop.magasin.dk/Lap-Tray/7394142613611,default,pd.html?start=2&q=lap%20tray. Bonusinfo: Varmen skulle ikke være god for mandens sædkvalitet, så der er endnu et plus :)
Maria Bang: Jeg vil lave en slags scrapbook med billeder, søde og sjove historier, fold ud lågere, små quizer, tegninger og udklip, citater om mænd og kvinder, en lomme med billeder af os som børn, har printet ham ud som superhelt og mig som "skøn jomfru i nød" - som jeg vil lave til en lille sjov tegneserie - over vores første møde, jeg vil lave en liste over hans mest sagte sætninger samt en liste over de små trælse ting i hverdagen (som håndklæder i sengen ;P), han skriver i computer kode på sit arbejde - så jeg har fået hans ven til at hjælpe mig - så jeg kan skrive en af siderne i min bog som hans slags kode osv. til sidst vil jeg få min veninde til at tage en masse gode billeder af mig i mit nye fine undertøj, OG så vil jeg lave en slags klippekort (i stil med et bus klippekort) over rengøring, så han en gang imellem kan bruge sine klip på, at jeg tager hans tur med opvasken eller støvsugeren.
Karina Skjold: Jeg lavede sådan et kupon-hæfte med 30 forskellige kuponer i. Hver kupon var et værdibevis på noget. Der var fx biograftur, slippe for opvasken, få kradset ryg (hans absolutte ynglings!), lov til at vælge film, må se fodboldkamp når der kommer desperate housewives (øv for mig!) og lignende.Det var helt sikkert et hit. Og hver gang han ville bruge en af dem så skulle have hive den ud af hæftet og give mig den.
Kimmie Maigaard: Et 12 ganges gavekort/klippekort - 1 til hver måned i året - Så hver måned skulle vi skiftes til at finde på noget vi skulle. Massage, Gåtur med is, shoppingtur (Ja jeg prøver at proppe shopping ind i alt) og lignende.
Maiken Roldsgaard: Mit bud på den perfekte kærestejulæegave kunne være at lave en kurv med alt det han/hun kan lide.Man kunne komme en lille scrapbook i, med billetter og billeder mv. i man har oplevet sammen. De andre ting man kunne ligge i er favorit slik, og andet spiseligt personen er vild med. Har man en kæreste der f.eks. er vild med spil så kunne man komme det i, eller også CDer osv. og er det en pige kunne det være tøj - eller frækt undertøj som drengen ville være vild med ;)
Anja Olesen: 2 stk. billetter til Comedy Aid 2009 – stand-up for livet.
Pernille: Sidste år lavede jeg først en top lækker brunch hjemme, derefter kørte vi ind til Gl. Carlsberg, hvor man for 50,- ca. kan komme rundt på udstillingen som er rigtig spændende (både om øl, men også om Kbh og personalepleje gennem tiderne) og slutte af i baren hvor der er to øl/sodavand med i prisen. Det var virkelig et hit!! Derefter tog vi ind i Kødbyen, og spiste lækker fødselsdagskage på en lille café. Dagen sluttede i Tivoli til julemarkedet og lækker middag på en Wagamamma derinde.
Julie Jankvist: Min kæreste får julegave på buget i år og jeg har fundet frem til en tur til Berlin. Lyder smådyrt men næ nej..:-) Jeg har fundet flybilletter hos easyjet til 159 ud og 139 hjem så i alt 298!! for en tur ud onsdag og hjem lørdag..Bonus oveni er at det er sidst i januar så jeg satser på at der ovenikøbet er udsalg i Berlin og det er jo noget vi godt kan lide...:-)
Pernille Jensen: Mit forslag er bogen The Simpsons & Philosophy - the D'oh! of Homer. Den kan fås for bare $12 på Amazon, eskl. porto, og selvom blandingen af Simpsons og filosofi måske lyder lidt højpandet, så synes jeg den er rigtig sjov.

Jeg håber at I bliver inspireret af de her rigtige gode bud på en budgetkærestegave.

8 kommentarer:

Kimmie sagde ...

Er da glad for at du synes om mit forslag :)
Og tillykke til vinderen.

Anonym sagde ...

hej kia:) vil du ikke afsløre vinderens forslag efter den 24.? - vil vildt gerne vide hvad hun fandt på:)

Kia sagde ...

Hej Kimmie + Anonym,

Det var et godt forslag! Tak for din deltagelse.

Jo, selvfølgelig. Det skal jeg da nok! :)

Kia.

frk. Therese sagde ...

Hej alle

Jeg kan se at der er mange der har foreslået "scrapbooks".
Da jeg læste dette undrede jeg mig meget, og tillod mig at kontakte stort alle mine drengelige venner ^^ INGEN af dem ville blive glade for en "scrapbook". Men piger, hvis i lige tænker over det, er det så ikke noget I ville blive glade for? Fordi det er tanken og tiden der tæller?! Jeg tror det er de færreste hetero mænd der i tide og utide hiver sådan en "scrapbook" frem ?! Selvfølgelig er menesker forskellige - jeg deler også kun ud af mine erfaringer ;)

ciao
take care

www.frk-therese.blogspot.com

Kia sagde ...

Hej Therese,

Alle fyre er forskellige og derfor er det svært at skære alle mænd over en kam og sige at de ikke ville blive glade for en scrapbog f.eks. Jeg synes at det er et god forslag. Bedre end en dvdbox med sopranos eller knæbeskyttere..

:)

Kia.

frk. Therese sagde ...

Knæbeskyttere :P ja, så er en 2scrapbook klart sjovere ^^ og jeg glæder mig også til at høre hvad du ender med at give din mand ;)

Kia sagde ...

Uhh, det glæder jeg mig også til at finde ud af.. :)

mens casual jacket sagde ...

These dresses are gorgeous! I would love to have those in my wardrobe!