5. marts 2010

7 facts + SKAMROS af medbloggere.

Jeg har modtaget en blogaward fra CharlotteD og det er jeg glad for! Det er altid dejligt at få lidt credit for bloggen af andre bloggere. Jeg deltager normalt ikke i sådan noget blogaward noget, men en gang skal jo være den første så here goes; Blog awarden er et klap på skulderen for en god blog, og siden skal man:
  • Kopiere awarden ind på sin blog.
  • Linke til personen som har givet awarden.
  • Skrive 7 interessante facts om en selv.
  • Vælge 7 blogs du gerne vil give awarden videre til, inklusive personen du har fået awarden fra.

7 ting du ikke vidste om mig:

1. Jeg elsker mad, men HADER at lave det.

2. Jeg har røget cigaretter siden jeg var 15-16år, men stoppede for 2 år siden, da min kæreste tog mine smøger og klaskede et plaster på min skulder. Det er det bedste jeg (og han) har gjort for mig selv. Nu har jeg aldrig hovedpine og kvalme, men er frisk og frejdig.

3. Jeg er virkelig dårlig til hovedregning og kan godt finde på at ringe til min kæreste, når jeg står og udsalgsshopper i H&M: "Ehhmm, skat.. Jeg ved godt at du er ude og redde liv og først har fri om 12 timer.. Men hvordan er det nu lige med procentregning?!".

4. Jeg har ALTID neglelak på og føler mig nøgen (?!!?) når jeg holder en neglelakpause.

5. Mine forældre har været sammen siden de var 17år - Derfor tror jeg blindt på kærligheden.

6. Alle siger at min søster ligner mig, bare i en lys- og krøllethåret version.

7. Min kæreste kalder mig Kirsten. Han bruger næsten ikke mit rigtige navn. Weird!!

7 andre jeg vil give en blog award:
CharlotteD - Fordi Lotte er en super sej og afslappet type. Jeg elsker hendes blog til og har læst den siden den dag hun startede.
Merete og Ditte fra Velvet snow - Jeg har et rigtig godt forhold til disse to dyre damer. Lad dem ikke narre dig - de har dyr smag, men dårlig humor. Lige mig! :)
Camilla og Mille fra Whynotblog - Camilla og Mille er smukke, kloge OG sympatiske. Begge er super cool og det er deres blog også!
JeanettD - Jeanett rejser ofte til hovedstaden for at deltage i events. Jeg kan godt lide at være i nærheden af hende, mens jeg lytter opmærksomt til hendes flotte fynske accent. HAHA.
Katrine Krøjby - Hvis bare jeg havde været en ligeså smuk og livsklog person som Katrine er, da jeg var 18år, havde jeg nok ikke været så umådeligt stiv og usikker, som jeg var som 18-årig. Hendes blog er som en modesæbeopera uden lige og jeg elsker det.
Maria fra Styleintuition - Maria er en sympatisk og heeeeeelt rolig kvinde. Hendes blog er personlig og professionel. Den kombination holder hos mig.
Trine - Trine er smukkere end smuk og hun ved det godt. Jeg læser hendes blog fordi hun er eksotisk (fra Århus!) og fordi at hun er.. smuk!

12 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Tusind tak - hvor er du sød :) Jeg er også meget stolt af min fynske accent ;) hahaha

Shit & Chanel sagde ...

Tillykke med den :)

Ditte sagde ...

Merete og jeg er verdens sjoveste! Det ved du godt, Kia, indrøm det nu bare :D Vi har verdens bedste humor :D Og tak ;)

rebecca sagde ...

Hvorfor kalder din kæreste dig for kirsten??
:D

rijaH sagde ...

"Sjovt" at du har røget, du ligner slet ik en ryger hehe :P min kæreste gjorde nogenlunde det samme da han faktisk sagde han ikke ville bo sammen med mig hvis jeg røg, så jeg har også været røgfri nu lidt over 2 år :D og de plastre der de virker sgu ;)

Kirsten er da også et sødt navn :D Fedt at få lidt facts om dig :)

Merete sagde ...

Tak søde Kia og ja, vi er da pisseskægge;)

Anne M sagde ...

Vil bare lige sige, at dit link til JeanettD er forkert :-)
Men ellers er din award fuldt fortjent!

Kia sagde ...

Hejhej.

Hehe, links er rettet.

Ja, jeg er ikke ligefrem rygertypen nu og er blevet en af de der irri anti rygere, der brokker sig over rygernes rygepause (KONSTANTE, vel at mærke) og deres klamme lugt, som de slæber med sig. Hehe. Aej, jeg har egentlig ikke noget mod andres rygevaner, men fortælle dem gerne min historie. Det har seriøst ændret mit liv at stoppe med at ryge.. :)

Øhhhm, han kan godt lige kælenavne og Kirsten er så blevet mit kælenavn, i følge ham selv, fordi det er lettere at råbe "KIR-STEN!!!" end Kia.. Han er mærkelig. Men jeg er også selv begyndt at kalde mig Kirsten i private selskaber..

God weekend,
Kia.

Katrine. K sagde ...

Hvor er du sød Kia, tak! :)

MLR sagde ...

Ih tusind tak Kia! Men rolig...hvem mig? haha...

Kia sagde ...

Selv tak, piger..

:)

Cecili.E sagde ...

Hyggelig post - kan godt lide sådan nogle sjove detaljer. Og tillykke med awarden (:
C.E. // www.highlydazed.com