26. marts 2010

H&M's havetøj og fredagens planer.

gardencollection
På min forårstur i går gik jeg forbi H&M på Amagertorv, for at tjekke om de havde fået den HER hjem. Det havde de ikke. Tilgengæld havde de fået H&M's garden kollektionen hjem. Shiiit, de havde mange styles, da jeg kom ind i butikken, men da jeg gik ud var der ikke særlig meget tilbage. F.eks. tog jeg ovenstående i to størrelser med i prøverummet. Der var omkring 10 af dem, men da jeg kom tilbage var stangen tom. Hah. Der er kamp om de populære styles. Jeg har ikke rigtigt kunne lide noget fra kollektionen, da jeg ikke så godt kan lide stærke farver og stropløse kjoler. Havde dog udset mig dette korset, allerede for 2 måneder siden, da jeg var oppe og besøge H&M's showroom i forbindelse med Chili. Tror jeg vil bruge den min nye cardigan fra topshop og et par højtaljede jeans. Cool er den og så kostede den kun 129kr. KUP!

I aften skal jeg ud med Merete. Vi skal bl.a. på til Super Deluxe loppe i Øksnehallen (Kan anbefales) og på LéLé og spise. Måske jeg skulle tage den på i aften?

6 kommentarer:

Rikke'M sagde ...

Den er super lækker - hvis du tager den på iaften, vil jeg se frem et billed :)

Sarah sagde ...

Årh den er så fin! Den har jeg også købt! Rigtig godt valg.. ;)

Anonym sagde ...

Kan man stadig få garden kollektionen?? :)

Malene sagde ...

Åhh Kia. Jeg kiggede sådan på den, den er virkelig fin. Og jeg ved at når jeg ser dig style den, så fortryder jeg virkelig at den ikke røg ned i posen.

Tigeren aka Chau sagde ...

Den har jeg også købt. Glæder mig til at bruge den.

http://thetigerakachau.blogspot.com/

Kia sagde ...

Hej.

Ikke mere, tror jeg. Tror det mest er udsolgt online. Men altså, prøv butikkerne. Der er noget tilbage..

:)

Kia.