9. marts 2010

Spottet - Striber og skulderpuder.I dag holdt jeg en forlænget frokostpause væk fra BA-skrivning og tog en tur i min lokale H&M. I divided-afdelingen fandt jeg denne stribede jakke til 199kroner. Den er virkelig blød og lækker og har fine skulderpuder, der lige markerer skuldrene en smule. Jeg købte den ikke selv, da jeg har en lignende stribet jakke fra Zara. Men nu, hvor jeg ser den igen, overvejer jeg at smutte ned og købe den alligevel?! 199kroner er alligevel et KUP! Kan du lide den?

35 kommentarer:

maja sagde ...

Ih, hvor er den fin, og 199 kr. GOTTA HAVE IT!

Mette... sagde ...

Afsted igen!! Den er virkelig fed til dig :)
http://lushilistic.blogspot.com/

No.3 sagde ...

Der går lidt for meget "kostume" i den for mig. Så hvis du skal have min ærlige mening, kan jeg umiddelbart ikke lide den. Jeg tror det er "tailor" snittet OG striberne der bliver for meget. Hvis det bare var en almindelig blazer i striber, kunne jeg godt finde på at gå med det :)

Men hvis du kan få det til at se fedt ud, er der intet i vejen for det..... især for 199!

http://www.xno3.blogspot.com/

Christina Wonsbeck sagde ...

om jeg kan .... :D må da lige en tur i H&M!

lineandree sagde ...

Årrrhhh MÅ bare eje den! Så fed :D

Sara sagde ...

LØB LØB LØB! Ej jeg må virkelig eje den. Så den på en blog for leden dag, men vidste ikke hvor den var fra. Gisp jeg skal i H&M

Anonym sagde ...

Den er jo ækel! Ej undskyld, men jeg kan virkelig ikke se noget godt ved den? Snittet er ikke flatterende og striberne giver jo associationer til en gal cirkusdirektør!

Rikke sagde ...

Den er super flot til dig skynd dig at få den købt!!!
Jeg har selv bare ventet på den kom i butikkerne :-D
www.modekolibrien.dk

flyingdresses sagde ...

hvilken H&M btw? og er det fra en ny eller gammel kollektion?

flyingdresses sagde ...

LOVE LOVE LOVE IT!!!! :D

Anna sagde ...

Den er rigtig fed til dig, men jeg er bare ikke fan af de der lodrette brede sort/hvid striber. Det minder mig om dommer-tøj :P

Fashion Affairs sagde ...

Jeg er altså enig med "anonym".. It's just not working for me.. Desuden er snittet forkert, så det giver et par extra kilo.. Sorry, bare min mening ;-)

Sara Schelde sagde ...

Jeg synes personligt den er lidt for prangende, men jeg kan på det anden side godt se det fede i jakken, hvis den blev stylet med et par sorte posede bukser i herresnit og en sort tank under - bumbum - den er lidt svært, men 199,- er ikke særlig meget...

(Glæder mig til at høre, hvad du beslutter dig for..)

God aften :-)
/ Sara - www.saraschelde.dk

Karin sagde ...

Jeg købte den selv i sidste uge og har haft den på et par gange siden og er blevet skamrost hver gang.
Jeg ved dog ikke hvorfor men den sidder meget anderledes på mig, synes den minder om en "stiv" blazer med meget struktur på de viste billeder og hvor den på mig "hænger" mere og derfor får en lidt casual vibe, og det var netop det jeg synes var så fedt ved en, så den undgår de før nævnte cirkus/dommer tendenser:)

Men skægt som tøj kan sidde forskelligt og give helt anderledes udtryk, fed er den i hvert fald og jeg var glad for jeg fik fingren i en, der var kun få tilbage da jeg købte min i Fields, så afsted piger:)
/karin
fashionistaen.blogspot.com

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke lide den. Den er lidt for meget, og den klær' dig ikke.. Sorry.. Men jeg synes at jakken er er lidt over the top..

Men super fed blog.

Camilla sagde ...

jeg elsker den - håber så meget at de får den i Esbjerg!

Anonym sagde ...

Jeg kan virkelig godt lide den - der er noget Olivia Palermo over den :-)http://sippli.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Den er i mine øjne for edgy til dig. Den ville klæde en ravnsorthåret ranglet pige. Fx. Leigh Lezark eller Agy.

Marie sagde ...

jeg må også sige, at jeg ikke bryder mig synderligt om den. Er sikker på, at den kunne være super flot til nogle og til nogen begivenheder.. Men, jeg ville nok sige nej.

Malene-Liv sagde ...

Jeg har den selv, og jeg elsker den virkelig!
Jeg synes de er rigtig fin og den der cirkus wibe synes jeg kun er sjov.

Jeg kan kun anbefale den herfra!!

Anonym sagde ...

Altså jeg syntes den er meget fin, spørgsmålet er om du kan gå en størrelse ned - men måske det er skulderpuderne der narre mit syn.

Jeg ville have købt den, men nu jeg også en sucker for billigt kram :) Til prisen syntes jeg den er cool..men sådan min tid på bloggen ved jeg ikke om den er over the top iforhold til din stil. Så det vurderer du selv :)

Spændende med dit nye blog sted.

Tanja la Cour sagde ...

Købte den selv lige i går, og det er bestemt en keeper! den kan peppe et helt look op - og så til 199 kr! det er jo ingenting! så ja, som de andre piger siger: LØB! :D

Tanja la Cour sagde ...

Købte den selv lige i går, og det er bestemt en keeper! den kan peppe et helt look op - og så til 199 kr! det er jo ingenting! så ja, som de andre piger siger: LØB! :D

Anonym sagde ...

Uha, den kan jeg ikke lide, minder alt for meget om en tjener..:) hehe

Anonym sagde ...

Ej, den kan jeg ikke lide. Den virker både stiv og sjasket på en gang. Kan ellers godt lide sjovt tøj med et tvist væk fra det klassiske, men striber, kæmpe revers nej, nej, nej, der er alt for meget i gang her. Ærmerne virker også meget lange. Du ser bedre ud i outfittet nedenunder. Den cardigan er god til dig, blødere og enklere end jakken.

BRUUN by BRUUN sagde ...

Aij, så burde du altså lige se de nye unika ting jeg lige har blogget om - er nemlig selv dybt involveret i striber pt. (designer tøj og har egen butik) :-)

Dejlig jakke, håber du fik den købt, den er smuk på dig.

/Linda
bruunbybruun.blogspot.com

Kia sagde ...

Jeg synes altså stadig at den er pæn og så er det altså en H&M-jakke.. Ikke andet. Synes ikke at man behøver at være et unikum, edgy eller sorthåret for at gå med den. Måske skulle jeg gå en str. ned for at få det rette look? Den var der bare kun i lille str. og stor. Ikke i mellem str. som jeg bruger.. :)

Desuden har jeg en der ligner til forveksling fra Zara, som i kan se mig i her: http://fierceogfattig.blogspot.com/2009/08/rebajas-i-love-highstreet.html
Kia.

Anonym sagde ...

Jeg må være ærlig og indrømme, at den ikke falder i min smag. Synes den bliver lidt for meget af det gode, med både snittet, skulderpuderne og striberne:)

Nora sagde ...

Jeg må desværre indrømme, at jeg synes der er lidt for meget cirkus over den.

Kia sagde ...

Hm, jeg synes nu at den er meget pæn.

Se Katrine i den her:
http://bykatrine.blogspot.com/2010/03/verticalstripes.html

Beam sagde ...

Wow - delte meninger! Købte den selv i dag. Jeg synes den virker blød og lækker, selvom den jo er i "polycrap". Men som du siger er det altså "bare" HM og ikke et specielt dyrt mærke. Kan godt peppe et outfit op, synes jeg. Synes nu også den fra Zara var fin.

Karin sagde ...

synes også stadig den er lækker og min bliver som sagt flittigt brugt, den kan jo også tones ned med en læder jakke over osv, men det er nok en der deler vandene (som kommentarene også viser) og enten er man vild med den og ellers er den for meget..og heldigvis for det, ellers ville det da blive kedeligt hvis vi alle altid var enige:)

/karin
fashionistaen.blogspot.com

Christina sagde ...

Prøvede den selv i forleden, men den var der desværre kun i str. 42 tilbage. øv øv.

http://passionsforfashion.blogspot.com/

Fashion Affairs sagde ...

... til gengæld synes jeg det er sjovt at se, at størstedelen af dem, der er imod den og derved kun har negative ting at sige om den, vælger at være anonyme ;-)

Anonym sagde ...

Jeg er helt vild med den og har selv lige købt den! Den er meget blød og fin i det og virker egentlig slet ikke som en blazer. Skynd dig endelig at køb den nu, h&m har 100 kroners rabat på alle jakker og blazere i en periode!