22. marts 2010

Første dag efter ferien..

..var skide hård. Jeg startede ud med at stå tidligt op og kigge på min computerskærm i en times tid. Jeg havde planlagt at afslutte min analysedel i BA'en, men endte med skrive to ord. GODT arbejde, Kia! Ellers har dagen budt på arbejde og hvalpebesøg. Mollys hvalpe er nu 8 uger gamle og slet ikke til at stå for. Min moster beholder selv en af pigerne fra kuldet. Hun skal hedde Bella og vi har aftalt at hun skal være feriebarn på Amager. Jeg glæder mig - Så kommer der lidt hund i mit liv alligevel.

Jeg har modtaget min cardigan fra topshop og er ret overrasket over kvaliteten. Stoffet foran er sådan lidt tyndt ruskinds-agtigt og ærmerne er i det blødeste jersey. Den er super! Det er et godt køb og kan redde mange tøjkriser (Selvfølgelig!!).. :) Forresten, er jeg lidt bagud med at besvare jeres mails. Jeg sætter mig snart ned og starter fra en ende af, det lover jeg!

7 kommentarer:

lineandree sagde ...

Er hel vild med den cardigan. Hvis bare man stadig havde penge på konto'en..

lineandree.blogspot.com

Rikke'M sagde ...

Hvor er du da bare fin :) .. Elsker når du tager billeder hvor du kigger lige ud, for du har nu et ret så kønt ansigt :) Og, nåja - fedt outfit.

Sara sagde ...

Den cardigan er virkelig fin!

Nanna Høgh sagde ...

Rigtig sejt outfit, du ser rigtig godt ud i det!

Kia sagde ...

Tak piger.

Ja, den cardigan er for lækkerlækkerlækker.

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Har kendt til din blog i et godt stykke tid, men "genopdagede" den lige for nogle dage siden.
I går og i dag har jeg været syg og derfor hjemme, så brugte lige tiden på at kigge hele din blog igennem, helt fra allerførste indlæg og til nu .. (haha, jeg har ikke noget liv xD )

Men må jeg så sige; hvor er det vildt som din stil har udviklet sig!!! Fra at være (udskyld mig) intet specielt til at være rigtig fin og "dig".

Credit herfra!!

Og et lille side spørgsmål - hvor høj er du egentlig :b?

Kia sagde ...

Hej.

Tusind tak for dine fine ord!

Sejt at du har læst tilbage. Det må jeg også sætte mig ned og gøre en dag. Ja, har ændret mig meget stilmæssigt, men også som person. Der er sket meget de sidste to år..

:)
Jeg er ca. 176-77cm.

God aften til dig.

Kia.