26. marts 2010

WUHUUUUU!!

trenchfredag

I DAG HAR JEG AFLEVERET DEN VIGTIGSTE OPGAVE I MIT LIV (indtil videre..).. Min BA blev afleveret i dag kl 12 og hvor var det dog befriende! Jeg er meget tilfreds med resultatet og er lidt stolt over at have gennemført det her forløb. Det har været hårdt - Sagen er nemlig den, at jeg ikke har haft fri til at lave BA'en. Jeg har stadig haft undervisning er par gange om ugen og har stadig passet mit job et par gange om ugen, herudover har jeg haft Chilideadlines og bloggen. Det har været svært at få det hele til at gå op, men på mystisk vis lykkedes det mig altid at få det til at fungere. Nu skal jeg holde fri-weekend UDEN opgaveskrivning og læsning, ja generelt uden noget, der minder om studiet. Desværre har jeg fra på mandag 14 dage til at aflevere to eksamensopgaver i mine linjefag. Så det er en kort BA-lykke.

Jeg købte den navyfarvede trenchcoat, sidst jeg var i Malmø med Merete. Den er fra Zara og er købt på udsalg til omkring 300kr. Haha - opdagede lige at mine sandaler også er købt i selskab med Merete, nemlig til Friis-lagersalg for 14 dages tid siden. De er ret cool med en sølvsok i. Desværre har det gjort mine fødder lidt ømme efter et par timer. Håber på at det bare er startvanskeligheder.

Er forresten lige kommet hjem fra hygge med Merete. Havde et helt andet outfit på her til aften. Det kommer op senere. Hav en dejlig weekend.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

woooow! grat outfit! love love the shoes!!!

Tanja sagde ...

Tillykke med det Kia! Du ser jo total cool og overskudsagtig ud. Respekt!

Simone sagde ...

Stooort tillykke!

Og hvor ser du bare knaldgodt ud idag! :) er vild med det hele...

Vh Simone/fashionmanifest

Anonym sagde ...

Er præcis sådan nogle sandaler jeg har ledt efter! Hvor er de fra? :D

Anonym sagde ...

Hvor ser du bare cool ud!!!

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak skal I have. Sandalerne er fra My favourites.. :)

Kia.