10. marts 2010

Dér i går.

Outfittet her er fra i går. Skjorten er et af mine monkifund til under 50kroner - har altså virkelig fået mange gode ting for 146kroner, synes jeg. I dag har jeg været til et spændende møde og bagefter tog jeg forbi Friis og co. for at hente et par nye støvler. Det er så skide seje! Jeg tager på skiferie på fredag, så jeg har lige et par ting der skal ordnes mht. BA og i mit liv generelt. Så det skal resten af dagen gå med.. Hav en dejlig onsdag.

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

FABULOUSSSS OUTFIT! LOOVE EVERYTHING! THE SHIRT AND THE JEANS ARE AMAZING! +
LOVE

theminetteissue.blogspot.com

Mia sagde ...

Vil bare sige at Monki stadig har udsalg af alle deres fede ting, i hvert fald i Århus! Man kan sagtens finde guldkorn blandt tøjbunkerne. Fed blog btw! - Mia
http://following-mia.blogspot.com/

C sagde ...

God ferie, Kia - du ser fiiierce ud, som altid :)

//Cecilie
www.standarddansk.blogspot.com

Anonym sagde ...

De sko er så fede! Er meget misundelig:)
//Katarzyna

Anonym sagde ...

Runde hofter, rraaauuww ;)

Anna sagde ...

rigtig fint outfit :-)

/Anna

syret.blogspot.com

Kia sagde ...

Godt at I kan lide det. Ja, jeg har sku egentlig en stor røv på dette billlede. Må være en dårlig vinkel.. :)

Kia.

Mathilde Johanne Kristiansen sagde ...

Jeg synes de der bukser er så fede!

www.lbfrommypointofview.blogspot.com

Anonym sagde ...

Det var altså positivt ment, kan sagtens se at det er vinkelen, men du har en flot timeglasfigur her :) Nå anyway, du ved jo hvordan du selv ser ud ;)$ - Og hvis ikke du er klar over det, så SER du altså godt ud! ;)

Anonym sagde ...

Har du fået støvlerne?

Hilsen Maria

Anonym sagde ...

Eeiij de sko altså! Hvor har jeg dog savlet over dem længe og har også prøvet dem mindst 100 gange. Jeg kan bare ikke rigtig finde ud af om de ser klodsede ud til mig. Glæder mig til at se hvordan de ser ud til dig! :)

Mvh. Cecilie

Kia sagde ...

Haha, ok. Tak skal du have. Altid rart med et kompliment til sit udseende :)

Maria - Nej, jeg har ikke fået dem. Jeg har købt dem. Hvis jeg får noget skriver jeg at det er en gave. Det er min politik her på bloggen. Men måske er du ny læser, så ved man det jo ikke.

Cecilie - Der kommer billede imorgen med støvlerne. De er lækre - gik fra amagerbro til christianshavn og tilbage uden problemer. De er så behagelige.

Kia.

Kia.

Christina sagde ...

Cool. Jeg har lige lagt et indlæg op om en second hand butik der også har MANGE skovmandskjorter (to for 100 kr). Kig forbi.

http://passionsforfashion.blogspot.com/

Tellah sagde ...

Ved du om de lige er kommet i butikkerne? Altså som i LIGE NU?? Jeg ringede til dem for lang tid siden og fik at vide at de ville komme slut feb. md. og jeg har endnu ikke set dem her i Århus, men har selvf. heller ikke tjekket lige indenfor den sidste uge... Og er de normale i str.? De skulle nemlig komme på webshoppen også og så kan jeg jo købe dem der, hvis jeg misser dem i butikken... Pyha, store problemer man har her, he he:)

Anonym sagde ...

Fede sko-Hvor er de fra?

Kia sagde ...

Hej,

Støvlerne er fra Dr. Martens. :)

Nutellah - Jeg har først set dine spørgsmål nu. Men du har nok fundet ud af det siden. Ellers send mig en mail.

Kia.