2. februar 2010

HELL YEAH!

(credit - twitter.com/My_Favourites)

Der er mange gode ting ved twitter, bl.a. at jeg kan følge et af mine yndlingsmærker fra Friis og company, nemlig det lidt mere rå og trendbaserede My Favourites. Her kan jeg se de nye varer og savle over en masse lækre sko og tasker. Jeg har haft taget mig en lille pause efter indkøb af både grå og sorte wedges, men nu skal jeg vist i gang igen.. NØJ, hvor er de lækre og så koster de vist omkring 900kr. Man skulle eftersigende få utrolig lange og flotte ben i dem - Det kan vi godt lide! :) Er du på?

24 kommentarer:

Anonym sagde ...

der er da ingen idé i at bede læsere om at stille spørgsmål når ikke du svarer??

Kia sagde ...

Nu er jeg ikke helt med? Hvis du mener spørgsmålsruden, så har jeg skrevet i kommentarerfeltet at jeg samler alle spørgsmålene i et indlæg i løbet af de næste dage.

God aften,
Kia.

Nina sagde ...

Ja for f***** de er cool.. !! Jeg er på :-)

Stray Cats Are The Best sagde ...

Hej Kia!
De er er for seje.
Hvornår kommer de i butikkerne?

Anonym sagde ...

De er ikke lige noget for mig..

No.3 sagde ...

jeg synes de er fede. minder mig om dem fra burberry var det?? har faktisk glemt det.. men med sålen gør de. og zara lavede vist også nogle der lignede?? (er vist lidt glemsom)

Men, men, men... de her er rigtig fede. Meget casual :)

http://www.xno3.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Nøøj, hvor ser de dejlige ud - har bare det problem at hvis jeg tager sådan nogle sko på får jeg ALT for lange ben. Nogle gange er det altså ikke så sjovt at være høj, tsk...

Camilla sagde ...

jeg er så meget på!!!!!!!!

Kia sagde ...

Man kan aldrig blive FOR høj.. Men kan højest blive for lav.. Sådan har jeg det. Jeg er selv 176-78cm stykker UDEN hæle, når jeg tager hæle på får jeg girafhøjde.. I dont care. Det er en fantastisk måde at skilde sig ud på. Alle lægger mærke til en.. :)

De skulle komme i uge 6-7stykker. Snart.

Jo, de minder om noget Burberry og noget Zara. Forskellen på Zara støvlen og disse er at disse har plateau.. Og det kan jeg bedst lide..

:)

Kia.

Cathrine sagde ...

Uhhh hvor er de laekre! Skal du have fingrene i dem?
Jeg er endnu med det med hoejden, jeg er ogsaa 1.75 og naar de 1.88 paa nogle af mine haele. I don't care either! Love it! :-)

Knus
/Cathrine
http://afashionstatement.wordpress.com

Stephanie H sagde ...

WAUW! DE ER SIMPELTHEN FANTASTISKE.
Lige sådan nogen jeg kunne bruge.. men 900 kr.
Arrg. Jeg tror jeg må gå til Mama :D
Hæhæ. Smukke er de, lange ben jatak! (læs: enfuckingtreds!)

S
www.stephaniehonore.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hold da kaje, hvor det indlæg lugter af reklame for friis og co!

-sanne.

Anonym sagde ...

..skiLLe sig ud, fru lærer;) Konstruktivt..?, ja:)

Kia sagde ...

Hej Sanne,

Det kan godt være at det lugter af det, men indlægget er udelukkende skrevet fordi jeg selv er vilde med skoene.. Så nej, ingen skjult reklame der.

Jeg vil gerne medgive at de får reklame ved at jeg udgiver dette indlæg, men det gør H&M, topshop, og Monki jo også hver gang jeg skriver om dem. Uopfordret.

Kia.

Christina Wonsbeck sagde ...

jeg er så meget på . :)

Nanna-Rozalina sagde ...

De er da super smukke..
Jeg har selv støvlerne fra Zara, og jeg synes ikke de er til at gå i, men disse ligner nogle man kan gå rundt i hele dagen uden problemer...
Jeg er pjattet med dem..

Anonym: Hold nu bøtte folk med skjult rekleme.. Alt er jo nærmest for pokker skjult reklame, hvis det endelig er det vi skal ind på.. Vil jeg råde dig aldrig til at se tv mere, for så må du da være slemt skuffet hverdag...

Og helt ærligt, folk der kigger disse steder vil jo gerne vide hvor fx ens nye fede sko er fra, og hvis man så ikke kan sige "Jamen de er fra..." så er det sgu da en sørgelig verde vi lever i...

undskyld, skulle bare lige ud med det..

Ha en god dag Kia...

jettemia sagde ...

de er virkelig nice

Cecil sagde ...

Må indrømme, at jeg er træt af F&Co. Bryder mig ikke om den måde hvorpå de 'køber' sig bloggernes indflydelse. Forstå mig ret, jeg er udemærket klar over at du, som blogger, hverken før eller nu udøver skjult reklame eller som du nævner, lader dig påvirke af deres goder, men jeg kan ikke andet end tænke en lille tanke om, hvordan det ville se ud, hvis ikke F&Co. havde givet bloggeren goder i form af gaver, lavet arrangementer o.l. På baggrund af ovenstående må mit svar være; nej, jeg er ikke på støvlerne (på trods af, at man får lange ben) :-)

Tanken bag denne lille kommentar er absolut ikke ment som en beskyldning af hverken dig, Kia, som person eller som blogger, men mere som lidt tankespind på baggrund af lang tids undring over ovenstående. Jeg er ligeledes fuldt ud klar over, at det er din blog og at du egenrådig bestemmer hvad du vil skrive om.

God onsdag aften til dig :-)
-Cecilie

Christina sagde ...

Jeg har blogget om de nøjagtig samme støvler, de er simpelthen så flotte og jeg kan slet ikk vente til de komme på netshoppen (forhåbentligt) så jeg kan få dem smidt herhjem! :D

Christina/WeMakeTheRules.wordpress.com

Kia sagde ...

Hej Cecil,

Tak for dine tanker omkring det hele. Det er klart at Friis og co. bliver nævnt meget da de er meget hurtige til at bruge diverse sociale medier i deres PR-strategi. De er til at betale, til at komme til og det er meget nemt at følge med i deres forretning.

Jeg mener personligt at flere danske firmaer kunne lære af Friis og co.'s hurtighed og Pr-strategi.

De kan følges af alle på twitter, facebook og de har selv et par blogge for deres mærker. Det er da at udnytte mediet og det er klogt.

:) Men skoene er lækre og det er altså udelukkende mig selv der har valgt at skrive om dem. Men det ved du også.

God aften,

Kia.

Anonym sagde ...

Hej Kia, hvor og hvornår kan jeg finde disse smukke støvler jeg er kun 155 cm, så jeg skal bare HAVE dem :-)
Ville blive glad hvis du kunne fortælle mig navnet på butikken ?

Kia sagde ...

Friis og co. og de kan findes fra uge 7.

:)

Anonym sagde ...

Hvad hedder modellen? :-)

Sif sagde ...

Fuck hvor er de dog fede! dem må jeg eje.