22. november 2008

SKANDALE! H&M.

Jeg græder salte tårer! Satans! TO kjoler fra H&M, som jeg har postet de seneste dage OG været på amagertorv og lede efter uden held, har været lagt på hjemmesiden og ALT er selvfølgelig udsolgt. SKANDALE! Jeg må fortsætte jagten på amagertorv denne uge! Nogen af jer der nåede at få noget? SNØFT!!

6 kommentarer:

Maria sagde ...

Hej Kia,

Øv hvor ærgeligt, at du ikke fik fat i nogen af dem! Jeg har fået fingre i "blazer-kjolen" og så den med flæsedetaljerne på skuldrene. Begge gennem online shoppen..

Jeg havde også sukket over den med flæserne i et par dage. Pludselig falder jeg over den på hjemmesiden! Super heldigt, da jeg først havde fri 18.30.. Og min størrelse var tilmed den sidste der var tilbage.. Så jeg har været svine-heldig! :)

/Maria

Kia sagde ...

Hej Maria! LUCKY YOU! Hvis du af en eller anden grund ikke vil beholde tøjet (for stort, for småt, for underligt, for langt, for kort.. :)), må du ikke sende det tilbage!! :) Jeg er klar til at købe.. Nu ved jeg ikke hvor længe du har fulgt denne blog, men jeg postede kjolen med de skrå flæser for en måneds tid siden og for nylig "sommerfugle"kjolen. Er SÅ ked af at jeg ikke har nået det. Må ind på Amagertorv de næste par dage. Har ellers været derinde et par gange de sidste par uger, for netop de kjoler de lagde online. Lige nu hader jeg h&m.. :)

Anonym sagde ...

kia, jeg har det på PRÆCIS samme måde. Synes det er fuldstændig latterligt at skulle sætte tid af til at lede amagertorv tyndt uden held og uden hjælp fra tilsyneladende spejlblanke salgsassistenter (det kan sgu da ikke være rigtigt, at de ikke ved at kjolerne eksisterer?!) - og jeg missede liiiige nøjagtig også online-salget :(

Anonym sagde ...

Nu ved jeg ikke om der stadig er flere tilbage, men i lørdags var jeg i H&M på amagertorv, og der var de to kjoler, du har skrevet om. (den eneste grund til jeg ikke selv købte dem, er fordi, jeg er mega flad og kæresten skulle have fødselsdagsgaver... Der var mange af kjolen med flæser i str 38 (mange og mange men over 7 i hvertfald). De var oppe på 1. sal i divided afdelingen. Held og lykke

Kia sagde ...

Anonym og Anonym: Jeg kan mærke at vi har det på samme måde. Hvor dejligt, ikke at være den eneste. Ja, tror jeg giver op på dem jvf. indlæg fra idag.

Maria sagde ...

Hej Kia,

Jeg lover at sige til, hvis de ikke falder i min smag! Har også en del veninder, som har købt bla. de to kjoler du gerne vil have.. Så hvis de ikke ønsker dem, så skal jeg nok råbe højt.

Jeg har fulgt din blog stort siden du begyndte.. Og jeg synes det er så svinsk du ikke har fået nogen af dem! Specielt når du netop forelskede dig i den ene, for lææænge side, som du selv siger! :)

Men vil anbefale dig at oprette dig en søgeannonce på Trendsales, da dem der har bestilt kjolerne garanteret kigger dem igennem før de sender diverse kjoler tilbage til H&M..