28. november 2008

"Skat, ser min røv stor ud i de her bukser?"

"Overhovedet ikke. Du ligner dog én, som er inkontinent.." :) Jeg har i et tidligere indlæg skrevet om den underlige tendens. Harem/berber-bukser er ikke noget for mig. Faldt over disse på only.com. Det holder ikke! Hvis du overvejer at købe noget i denne retning, er mit råd at kigge på disse og overveje det 2 gange mere.. :)

4 kommentarer:

Mille sagde ...

heh, ja, det kan du have ret i, men nogle gange - og altså bare nogle gange! - synes jeg godt, tøj må handle om andet end, hvor tyk/tynd eller fed/flad ens krops dele ser ud... hvis man ikke kan se ud over det og måske værdsætte anderledes teksturer/snit/strukturer end man er vant til, synes jeg man går glip af noget. mode handler om så meget mere end at se godt ud... man bliver også nødt til at eksperimentere og vove pelsen ... eller ble-røven :)

klem fra mille

Kia sagde ...

Kære Mille. Du har ret ang. at værdsætte andre snit/teksturer/stof osv. Men jeg værdsætter ikke ble-røv.. Det kan jeg ikke. Smag og behag, som man siger - Jeg foretrækker tøj der får min krop til at tage sig bedst ud. Sådan definerer jeg mode.

Anonym sagde ...

Jeg synes hængerøvsbukser kan være supercool, men det der er bare FOR meget!

satisfashion sagde ...

Disse er decideret grimme, men har du set Camille fra Childhood flames i sine hjemmesyede? De er ret fantastiske synes jeg! :-) http://childhoodflames.blogspot.com/2008/11/111808.html