2. november 2010

LÅR-højt?!

Photobucket

(fashiontoast.com)

Jeg har jo et par super fede lårhøjestøvler fra sidste efterår/vinter. Ville ønske at jeg kunne blære mig med, at jeg mestre denne lidt slutty støvle, men nej. Jeg har virkelig haft rigtig svært ved at style og bære dem. Rumi bærer dem godt og jeg tænker at en styling som denne PLUS et par helt sorte tætte uldstrømpebukser vil gøre dem godt. Uldstrømpebukserne ville klart fjerne den sluttyness jeg føler, når jeg har dem på.. Haha. Hvad siger I til de lårhøjestøvler - Hot eller not? Hvordan vil I style dem? Gode ideer modtages med kyshånd! Sig frem.. :)

22 kommentarer:

Maj sagde ...

Kia, jeg synes bestemt du skal bekæmpe din indre sluttyness, for jeg synes de lårhøje er såå cool!

Jeg bruger mine med en grå strikket kjole/sweater med et bælte og en boyfriend blazer :)

Det er ikke det mest innovative, men det fungere for mig, for sættet er tilpas casual til at jeg ikke føler mig slutty ;D ;D
- Maj

หåи∂ sagde ...

ooh i love this outfit

http://nanajonesofficial.blogspot.com/

Anine sagde ...

Jeg synes det ser så fedt ud med tætte strømper og noget groft strik sat til. Så en i går som ville have gjort det godt, hvis ikke hun lige havde glemt punktet "tætte strømper". Yikes, der var bare lår i gennemsigtige nyloner og så en strikbluse der kun dækkede numsen - not pretty. De flade har man lidt mere spillerum med imo, ligesom at materialet på støvlen går en kæmpe forskel for sluttyness-faktoren. Jeg har et par flade i gråt ruskind, de er 100% tilforladelige, hvorimod høje hæle og blankt skind begrænser lidt :)

/Anine www.itisallinthedetail.blogspot.com

Anonym sagde ...

Jeg har et par lår-høje støvler, men jeg har aldrig rigtig vidst hvordan jeg skulle bruge dem uden at få den der slutty følelse. Men inspirationen fra billedet og din ide med uldstrømpebukser virker ret godt! Det tror jeg i hvert fald. SÅ måske skulle jeg hive mine støvler ud af skabet og komme igang med at få dem brugt! ;)

Gitse sagde ...

Syntes de er rigtig fede, hvis man kan - som du skriver - style dem ordentligt :)

sara sagde ...

desværre er der for meget luder over sådan nogle støvler syns jeg. ligegyldigt hvordan de er stylet :(
ærgeligt, men altså Pretty Woman har ødelagt meget :D hehe

june... sagde ...

Jeg elsker mine lår-høje støvler :) De er dog i russkind, som jeg synes af-slutty'er dem en del :) Tror helt sikkert det vil være fint med uldstrømper :) Go for it!

HOT!

/June
pixeleret.blogspot.com

Linette sagde ...

Jeg har de samme overknee støvler som dig, og vil helt klart prøve at style dem som Rumi, det er så fint! Jeg har brugt mine meget i sensommeren med shorts og en lang cardigan, da det på den måde ikke virker så slutty når benene er dækket bagfra, hvis du forstår? Jeg har et outfit af det på min blog lige her: http://linettescloset.wordpress.com/2010/09/23/220910/

God dag!

- Linette

Anonym sagde ...

jeg synes de støvler ville være lækre med tætte uldstrømpebukser i en anden farve end sort. fx: bordeux eller army grøn. marine blå eller lilla måske. lækkert outfit. held og lykke med at style dem! :) og tak for en great blog! :)

- pernille.

Anonym sagde ...

Synes dette billede er rigtig flot.
Jeg havde ellers en idé om, at lårhøje støvler var et total no-go, meeeen med ordentlig styling som vist på billedet, ja så er det jo über smagfuldt :)

Stylestories.dk sagde ...

De er absolut ikke noget for mig, og generelt bryder jeg mig ikke om dem. Men jeg vil sige, der er stor forskel på, hvordan de bæres. Har folk dem på med stramme jeans, så synes jeg det kan se ok ud, men er det med mønstrede strømpebukser og lårkort nederdel eller kjole, så ser det ikke smart ud. Tror desværre Pretty Woman har haft lidt for stor indflydelse på manges syn på denne støvle ;-)

Anonym sagde ...

Jeg må indrømme, at jeg ikke synes disse slutty støvler er særligt fede. Men som al beklædning er der fede og ufede måder at bære dem på. Og uden tvivl skal du da ha' noget ud af dem! Så jeg siger, bær dem med alt, hvad der modstrider "den" slags stil. Striktrøjer, tætte strømper, søde detaljer som sløjfer og sådan. Så opvejer du det og det ser garanteret fint ud. :)

- http://yourwhitebones.blogspot.com

raun sagde ...

jeg har et par fra forrige vinter, og de har boet på mig fra den dag jeg købte dem!
personligt styler jeg dem næsten altid med en oversized overdel og et par leggings. :) nu hvor mine er flade, kunne jeg også sagtens finde på at bruge dem til en sort kjole, nogle sorte strømpebukser og et stort tørklæde. :D

Caroline Hulbæk sagde ...

Det ser faktisk meget fedt ud selvom jeg normalt hader sådan nogle slags støvler :-) så prøv.
xoxo caroline
http://anewsituation.blogspot.com/

fatija sagde ...

hvis det er det slutty aspekt der generer dig mest, så brug dem med stramme jeans. det kan man aldrig gå galt med, og det vil på ingen måde se slutty ud. også på den måde kan du bygge det op. Men vend dig måske bare til jeans først! de er støvler er lækre altså. haps haps. oh and, højde mæssigt vil de sidde ret nice på dig.

Simone sagde ...

Wow et flot billede. Og lårhøjestøvler er helt klart HOT, bare man styler dem ordentligt. Men jeg ville i hvert fald gerne have et par, hvis jeg da kunne finde nogle der så pæne ud til mig (:

Anne sagde ...

Jeg synes at, støvler som disse, skal styles "neutralt", for at man ikke kommer til at se for slutty ud(hvis du forstår hvad jeg mener);-).
Mit tip til hvordan du kan style dem er med et par lyse jeans, en sort langærmet trøje, eBay ugle og så only-jakken og så en farverig neglelak (-:
knus anne

ida sagde ...

Jeg synes, over knee støvler er alt for lækre! :-) Og især den styling som du viser her. Jeg må lige kigge i budgetet om der ikke kan være råd til et par!!

Kia sagde ...

Hej piger,

Tak for jeres fine tips! Jeg er faktisk vildt bange for dem, så måske jeg sælger dem.. :S Men nu, vil jeg prøve de der uldstrømper af og se om det kan gøre en forskel OG kigge på jeres tips næste gang jeg overvejer at tage dem på.
:)
Kia.

Rosa sagde ...

Helt 100% klart HOT HOT HOT (HOT) ! :p

Jeanet sagde ...

Jeg synes absolut det ser stylet ud på dette billede men hvem ser sådan ud til hverdag? I dont... Fik mine lårhøje støvler tilbage i 2006(gemte dem til udklædning for de var SÅ grimme og dem ville man da vel ALDRIG gå i!!). Fandt dem frem i 2008 da de begyndte at dukke op i modebilledet men ville absolut ikk tage dem på den dag i dag. Synes de er sådan lidt "last-year" og en hver mands eje... Er jeg forkert på den?

Anonym sagde ...

Jeg synes IKKE de gør noget godt for ens facon! Man har jo bogstavelig talt "lår i skoene" :D