9. november 2010

Min H&M + Lanvinfavorit.

Photobucket

(afashiontale.dk)

Jeg er altså ikke helt solgt på Lanvin for H&M, mest pga. de stærke pangfarver og priserne. Måske ændrer det sig, når jeg ser kollektionen live? Der er dog en kjole eller to, som godt måtte finde vej til mit klædeskab (især den med tylstrutskørt!). Lige nu er jeg dog mest til den her cool tee. Jeans, røde læber, stiletter sammen med den og man er klar! :) Den er virkelig flot. Hvad synes du om Lanvin for H&M kollektionen, farverne og priserne? Er du på?

28 kommentarer:

Pernille sagde ...

Der er heller ikke rigtig noget af det, der taler direkte til mit hjerte..

Til gengæld bliver jeg mere og mere lun på ovenstående t-shirt faktisk :) Den er bare så fin!

Maj sagde ...

Synes der er mange smukke kjoler, men det passer bare ikke ind i mit SU-budget - du ved hvordan det er ;)

Men den tee du har der, er jeg også vild med, den er bare alt for cool! Og hvis jeg ikke tager meget fejl, så er den heller ikke vanvittig dyr...

Så skal jeg have en ny kjole til julefrokosterne, så tror jeg, at jeg sætter mine penge på GT Exclusive linie!

- Maj

Anonym sagde ...

Jeg synes faktisk det hele er utroligt grimt- det ser billigt ud, og så er det endda rimelig pebrede priser. Generelt synes jeg at disse designer collaborationer bliver alt for hypede, og det 'fortjener' de ikke.

Anonym sagde ...

Hvor er den fin! Ligner også noget, man sagtens kunne style både op og ned :)

LINK: www.yourwhitebones.blogspot.com

82.grundstof sagde ...

faktisk synes jeg at den var vildt skuffende, priserne var jeg forberedt på, men først var jeg nervøs over at det blev for ladylike, så tjekkede jeg nogle af Lanvins kolektioner og blev enig med mig selv om at de var ret lækre.
Så da billederne endelig kom ud var jeg grumt skuffet, altså, carriekjolen er det eneste der virkelig imponerer. Det andet ligner noget H&M sagtens kunne gøre uden hjælp(det gør carriekjolen egentlig også).
Så en pige på lookbook.nu der havde en af de lyserøde draperede kjoler på. Helt ærligt, sømmen var vildt grim og flosset..
jeg er VIRKELIG skuffet. :)

Karoline sagde ...

Jeg er ikke på. Jeg synes fandme den er øv. Priserne er ALT for høje, specielt når man ser materialerne. Der er da enkelte styles som er fede, men generelt er det for dyrt, og jeg synes at materialerne ser "fattige" ud. Dårlig kvalitet :-(

Anonym sagde ...

jeg må indrømme, at priserne er alt, alt for høje til mit budget! men hvis man ser bort fra det, er jeg også helt vild med strut-kjolen og en af de sorte med et ærme. :) og så skal jeg helt sikkert ud og have solbrillerne (til 149,-). :D

Helene sagde ...

Havde længe en drøm om, at kjolen med tylstrutskørtet i sort fandt vejen til mit tøjskab. Men prisen forhindrer lidt den drøm.. Så jeg regner med at drømme videre, og finde et andet og lidt billigere alternativ!

Louise Ugilt sagde ...

Synes det er en flot kollektion - men synes den er for dyr! desværre!.. men er også helt forgabt i kjolen med tylskørt!

Camilla sagde ...

Jeg er heller ikke helt så hooked på den, som jeg havde troet, jeg ville være, desværre. Jeg savner især nogle ballerinasko, da det er noget af det, som jeg synes han er allerbedst til! Det eneste piece fra kollektionen, jeg virkelig godt kan lide, er den sorte blazer, så den ryger måske med sammen med en t-shirt ;-)

http://scentoffashion.wordpress.com

june... sagde ...

Jeg må indrømme, at jeg er lidt vild med pelsvesten og den gennemsigtige sorte bluse.

Men! Jeg har besluttet mig at boykotte kollektionen, for priserne er slet ikke fair, forhold til at det er en H&M kollektion. Hvis kvaliteten er H&M, så er priserne jo direkte i hen i vejret :/ Misforstå mig ikke, jeg elsker H&M til H&M-priser. Men 300 kr.+ for den kvalitet, nægter jeg at betale. O

g så er jeg lidt bitchy over at priserne er omkring 100-150 kr. dyrere end de er i fx pund. :( Ved godt at solbrillerne og de små ting ikke er.

/June
pixeleret.blogspot.com

Ann-Sophie sagde ...

Jeg synes, der er vildt mange lækre ting i kollektionen, der på meget vellykket vis viderefører genkendelige styles fra deres SS09 til highstreet'en. Det er da en fantastisk mulighed for inkarnerede Lanvin fans at komme til at eje nogle af værkerne. Og omend jeg sagtens kan finde ting, jeg kunne tænke mig, så køber jeg nok ikke noget fra kollektionen, fordi jeg har lovet migselv at prioritere hverdagsting. Nu arbejder jeg jo stort set til alskens events og jeg får ikke brugt de fantastiske festkjoler, jeg er indehaver af. Desværre.

Derfor overvejer jeg, som dig, at nuppe en af de fine t-shirts med Albers whimsical illustrationer.

Christina B sagde ...

Jeg synes kollektionen er skuffende, det eneste jeg umiddelbart ville gå efter er solbrillerne.

Christina B.

Ann-Sophie sagde ...

P.S. Så kan jeg se, der i denne tråd og i lignende debatter, er mange der beklager sig over de ufærdige sømme. Det forstår jeg ganske enkelt ikke - det er jo blandt Lanvins signaturer med de trevlede silkesømme, der netop er med til at understrege Lanvins altid dekadente undertone, der betræder den hårfine linie mellem råt og sofistikeret.

Line sagde ...

Når man kun er 15, så er sådan nogle kjoler altså for dyre, desværre :-)

Anne sagde ...

Den t-shirt er helt sikkert også min favorit! Jeg synes den er noget så skøn! Jeg er ikke rigtig hooked på så meget andet, og især ikke priserne...

Gunilla sagde ...

Jeg er også helt vild med den t-shirt!! Den er rigtig fed! :D Ved ikke med priserne, har ikke tjekket dem endnu.. Hvad koster den her? :)
/Gunilla

Anonym sagde ...

Den en-ærmede dyblilla kjole syntes jeg var meget fin, men ærmet er simpelthen for voldsomt til at jeg nogensinde ville få den brugt.

Jeg har set flere af kjolerne på levende modeller (fx. the blonde salad), og jeg er chokeret over hvor ringe materialet er! Sømmene er nærmeste ikke-eksisterende og de fleste af kjolerne er flossede for neden, men er det ikke andre steder, hvilket gør, at det ser endnu mere ufærdigt og sørgeligt ud.

Jeg jublede og kunne ikke få armene ne da jeg fandt ud af at Lanvin var den næste store designer på H&M - lige nu ved jeg ikke om jeg skal grine eller græde. Jeg er slemt skuffet.

Helene sagde ...

Jeg synes det er utroligt at det skal være så dyrt! Det er som om at hver "designer kollektion" bare er steget og steget for hver gang. Men jeg synes det er nogle rigtig flotte kjoler og er vild med alle skulder detaljerne. Havde ikke set den t-shirt før, men nøj hvor er den fed! Den kunne godt finde vej til mit hjem :o)

xxHelene

www.helene-feeling-fabulous.blogspot.com

Pigebrok sagde ...

Jeg synes der er én eller to virkelig flotte kjoler, og jeg kan generelt godt lide kollektionen. For eksempel synes jeg også, at vesten er ret cool og den zebrastribede jakke.

Men som alle andre også siger: Det er for dyrt! :(

La Danoisienne sagde ...

It's Lanvin my dear. I'm always on !! :)

Kia sagde ...

Hej piger,

Nå ok. Jeg blev helt nervøs for om jeg mon var den eneste der havde det på den måde.. Måske vinder kollektionen på os, når vi ser den IRL??

:)

Kia.

Amalie Ancher sagde ...

Synes priserne ligger lidt i den høje ende. Jeg kan da sagtens finde kjoler der er meget federe som koster det samme. Den gule er nu alligevel lidt cool, men jeg er ikke sikker på at den er cool så længe. :-)
Kh Amalie

www.danishfashionblogger.blogspot.com

หåи∂ sagde ...

OMG
what a lovely t-shirt
it's so cute

http://nanajonesofficial.blogspot.com/

CATHRINE FRIER SVAN sagde ...

Jeg syntes der er mange flotte kjoler, men priserne er desværre problemet. Jeg ved godt det er Lanvin osv, men det er også H&M, og 1300 kroner for en kjole synes jeg er lige i overkanten. :)

//Cathrine
www.freecouture.blogspot.com

CATHRINE FRIER SVAN sagde ...

Jeg syntes der er mange flotte kjoler, men priserne er desværre problemet. Jeg ved godt det er Lanvin osv, men det er også H&M, og 1300 kroner for en kjole synes jeg er lige i overkanten. :)

//Cathrine
www.freecouture.blogspot.com

Kia sagde ...

Man kan forresten se mange af Lanvin H&M tingene in action på en "almindelig" pige lige her:

www.theblondesalad.com.

Ida sagde ...

Ved du hvordan de er i str.?