16. november 2010

O.B.S.PIGER OG DRENGE! Jeg har dårlige nyheder! Mit fågging Oister internet er nede og har været det i et par dage. Kan ikke komme igennem til kundeservice og jeg har virkelig gjort meget for at få det til at virke. Jeg har derfor blogget lidt på jobbet og på lånt netværk i bygningen, men det er faaaarligt, så vores computer opfører sig lidt mærkeligt, når jeg gør det. Lige nu sidder jeg hos Nina og ser tv. Vi har spist dejlig sushi og spist vanillieis med passionsfrugt, fordi hun er så irriterende at rejse til Uganda på fredag.

Kan sagtens svare på jeres kommentarer og mails via Iphone, men det er altså lidt problematisk at blogge fra den. Hey, er der nogen af jer, der har erfaring med at bruge 3G netværk på Iphone som netværk på computer? Hvad gør man? Har nemlig fri data og måske kunne det være en mulighed? God aften derude, jeg vender stærkt tilbage.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey :)

Du har ind under 'indstillinger', trykker 'generelt', så 'netværk', og 'internetdeling' og så slår du den til. Go nuts!

anna sagde ...

øv. det er så træls når sådan noget internet opfører sig helt forkert og man kan bare ikke gøre noget ved det. har desværre ikke styr på iphones, men håber da du får et svar :)

Bex sagde ...

Øhh ja, man kan bruge iPhonen som en slags router-dims, er det det du mener? :) Jeg ved heller intet om det, men min kæreste bruger det indimellem og det fungerer ok. :)
Træls med det internet!! :(

Rikke sagde ...

Det gør jeg tit med min iPhone, det er super nemt! Du går bare ind på din telefon i indstillinger - generelt - netværk - internetdeling (og slår det til) og så sørg for at der ikke er andet internet koblet til din computer. Nu burde det virke! Det kan ses ved at der kommer en slags blå "bjælke" på din iPhone, hvor der står "Internetdeling". Du kan også bruge det via bluetooth (og dermed uden kabel) - så skal du bare sørge for at din iPhone er parret med din computer. Jeg går bare ind i mine bluetooth-forbindelser på min macbook, vælger min iPhone og så står der "Opret forbindelse til netværk" - håber du får det til at virke. Det er super smart :-)

Mia Luise sagde ...

Jeg har nogen gange brugt min iPhone, som forbindelse og det fungerer rimelig godt. Især med USB-stik (ift bluetooth).

Mia Luise

Tanja sagde ...

Hej Kia!

Du burde sagtens kunne bruge din Iphone som netværk. Her er et link til hvordan du gør fra 3's hjemmeside:

http://www.3.dk/Privat/Kundeservice/Hjaelp_til_mobilen/Mobiltelefoner/Apple/iPhone3Gs16GB/#Brug_iPhone_som_modem_

Håber det virker:)

Natascha sagde ...

Hej Kia! Sikke øv- men bruger altid min iPhone som modem- gå ind i netværk- så netværk deling, og så usb, det virker bedre end bluetooth. Det fungere dagligt for mig, og er den måde jeg læser blogs, mv. på min computer. Håber det lykkes!

Mvh Natascha

Anonym sagde ...

Jeg plejer bare at trykke Annuller, når den der lille boks med de forskellige netværk kommer op, og den går nu på nettet alligevel (:
Ved ikke om det er det, du mener.

Ann-Therese sagde ...

Du kan sætte din blog op til at modtage indlæg via email. Dvs du kan poste indlæg via telefonen ved blot at sende en mail med billeder og tekst.
Synes du stadig at det er besværligt? Teksten kan jo være lidt kortere end den plejer?

Rosie sagde ...

Hej! Kiggede lige forbi! Lækker blog! :-D
Bliver helt klart fast læser. :D

- ville være fedt hvis du også gad kigge forbi min nye blog: www.theemptylocket3.blogspot.com :D

Xx, Rose.

gina sagde ...

Jeg har virkelig også haft store problemer med at komme igennem hos Oister, op til 40 minutters ventetid maaange gange!

Meget irriterende!

Cecilie sagde ...

Hej! Min søde kollega fra TDC mobil bredbånd vil fixe noget til dig - der også virker :-)

Jacqueline Toth & Line Kold sagde ...

Flot ring!! :)

www.linejacqueline.blogspot.com

Anonym sagde ...

Er det ikke vildt dyrt for iphone-regningen at bruge den som internet?

Lotte sagde ...

Når du skal ringe til Oister er det en klar fordel at vælge afdelingen for opsigelser. Jeg har nemlig haft nogle problemer godtnok med min telefon, men efter laaaang kø så må man ændre strategi lidt..