29. november 2010

I am like a model, blogger, designer etc.

PhotobucketPhotobucket

[Billeder herfra]

Elin Kling viste forleden den her supercool tanktop kreeret af den svenske designer Ida Pyk. Jeg synes at den er sjov og det er bestemt et sarkastisk statement i forhold til det samfund vi lever i for tiden - Alle kan gøre lige det de vil og der er næsten ingen grænser. Se bare på de dér realitystjerner og på hvor mange unge piger, der kalder sig modebloggere, når der står "beskæftigelse" på Stylegallery.. :) Tanktoppen er vel egentlig også en ironisk kommentar til bloggernes indflydelse? Elin Kling skriver at hun overvejer at give den til Bryanboy i julegave, han er jo lige præcis blogger/model/designer/singer etc. Jeg ville nu også gerne eje den og den passer jo perfekt med denne tee, som jeg også er utrolig glad for..

18 kommentarer:

Simone sagde ...

Den er virkelig sej! (:

Louise sagde ...

Haha, kan der være noget om (;
Hvor er den egentlig fra den t-shirt du har?

J'adore sagde ...

Fed tanktop :-)
Den er ret cool...

F fucking crimerider sagde ...

normalt plejer jeg at være enig i det du siger, men er den kommentar om modebloggere ikke lidt højrøvet?

er man ikke modeblogger når man har en modeblog? man behøves jo ikke have 1100 faste læsere for at være en modeblogger :)

just sayin'

F

Kia sagde ...

Hej piger,

Den tee jeg har (my blog is bigger than..) er fra Luisa via Roma.

F - Jeg tror virkelig at du misforstår mig - når jeg skal skrive min beskæftigelse diverse steder på nettet etc. skriver jeg da studerende/lærer/kandidatstuderende etc. og da ikke modeblogger. Altså det er jo ikke ligefrem en beskæftigelse at være
modeblogger i DK. Det er bare det jeg mener!

Just sayin'!

:) Kia

Anonym sagde ...

Haha synes den er fed. Den kan du da ikke leve uden:-p

BY BALAGUL sagde ...

den er super fed! mon man skulle overveje den som ens næste køb? (:
min blog har forresten 1 års fødselsdag, så vil du ikke lige kigge forbi? måske linke :D
knus www.balagul.blogspot.com

F fucking crimerider sagde ...

nå okay, så havde jeg misforstået dig hæhæhæh. fail :) så er jeg enig.

F

Anonym sagde ...

Til min store skuffelse fremstår du altså virkelig arrogant i dette indlæg Kia.. Måske er folk ikke interesserede i at fremstå, som andet end modebloggere i givne internet sammenhænge.. Og så kan det da være ligemeget om man har 2 læsere eller 1 million.

- Sandra

Kia sagde ...

Hej Sandra,

Har du læst mit svar ovenover?

Fint nok at det måske er sådan folk vil fremstå i internetsammenhænge. Det vil jeg ikke og det er derfor jeg fremhæver det.

Har ikke skrevet noget som helst om at man er en bedre eller mere rigtig blogger med 1 million læsere fremfor 10 læsere.. Det er vist dig der lægger ord i min mund.

Jeg tror virkelig du misforstår mig og det er meget ærgeligt.

Kia.

Sofie sagde ...

Er desværre lidt enig med de andre - du fremstår en smule arrogant i dette indlæg..

Og du er jo ikke en af bedste "mode" bloggere i dk, så synes slet ikke du har noget at ha det i..

Men anyways, toppen er fed!

Kia sagde ...

WTF?! Jeg tror nærmere at du er enig med dig selv.

Hav en god aften, du!

Emma sagde ...

Hej Kia.
Jeg vil bare sige at jeg synes det er utrolig øv at folk opfører sig sådan overfor dig, kalder dig højrøvet og arrogant.. Det er sku ikke fedt gjort! Har virkelig stor respekt for dig og din fantastiske blog, og kan sagtens se at der ikke er noget højrøvet ved det du skriver! For det kan sku ikke helt gælde for en beskæftigelse at blogge, det er jo en hobby. Og for dem hvor det faktisk er deres arbejde og levebrød, er det selvfølgelig helt cool. Men det er godt nok øv af F, Sandra og Sofie lige at giver deres mening på den måde. Er sikker på du meget hellere ville være foruden.
Du skal bare vide at du har en fan herude, der elsker at læse med og ikke synes du er højrøvet :D

Hav en god aften..

Sanne sagde ...

Altså, altså. Jeg er også nødt til at blande mig.. Fair nok, hvis man ikke er enig i alt du skriver - vi kan ikke alle være enige om alt! Men hvorfor skal man absolut ud med al sin galde, for så "lidt"? Hvis man ikke kan lide bloggen, så bliv dog væk?!
Kia, jeg synes du har en fantastisk blog, som jeg læser med på hver dag. Det kan godt være jeg ikke er enig med dig i alt, men derfor synes jeg alligevel, at du er en af de bedste bloggere vi har i DK :)

Kia sagde ...

Det er meget fint at give sin mening til kende og jeg synes at f.eks. F gør det på en rigtig fin måde.

Tak for støtten.

Kia

Anonym sagde ...

Jeg er helt enig med dig. Jeg vil nu mene, at man overdriver lidt, hvis man angiver modeblogger som sinbeskæftigelse, med mindre man selvfølgelig lever af at blogge.

Måske er du ikke dk's største modeblogger(og det er vel egentlig også lidt ligemeget), men du er en af mine favouriter :)

Anonym sagde ...

Ja Kia, jeg havde godt læst det du havde skrevet :) Men jeg synes bare du virker meget dømmende overfor de der nu har skrevet deres beskæftigelse som "modeblogger".. Nu blogger jeg ikke selv. Men folk må vel gerne gøre og skrive hvad de vil uden at du behøver udstille dem. Nu blogger jeg ikke selv, men synes bare det er en meget usympatisk måde du lige fik "sneget" din kommentar om de piger ind.

- Sandra

Glitter Amalie sagde ...

Jeg synes tanktoppen er super fed! Jeg har næsten selv lyst til at købe den :P Men den ville nu nok passe bedre til dig, da jeg sikkert bare ville fremstå som en idiot der prøvede at promovere sig selv :D Synes du var ret cool i den der "my blog is bigger than yours", på sådan en sød måde ;)

/Charlotte Amalie