20. november 2010

Synoptik feat. Gina Tricot.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I torsdags var jeg inviteret ind til Synoptik i Købmagergade. Synoptik har nemlig indgået et brillesamarbejde med Gina Tricot, hvor de laver trendy brillestel til gode priser. Jeg har ikke forstand på briller, men 999kr for et stel er vist udemærket, eller hvad? Jeg blev mødt af en overdådig brunch, hvor der ikke manglede noget. Wow, fortryder lidt at jeg ikke spiste mere, da jeg havde chancen.. :) Dennis Knudsen (som var meget sød og interesseret i modeblogging) og hans brillestylister gav gode råd og vejledning til at vælge de perfekte par briller. Brillestylisterne bruger din hovedform, hudtone, hårfarve, øjenfarve, personlig stil etc. til at give dig de bedste brilleråd. Briller er ikke længere en nødvendighed for få, men også et statement og en accessorie ligesom en taske eller en halskæde. Jeg blev derfor glad, da jeg fik mulighed for at vælge et par briller til mig selv. Mine øjne fejler intet, så briller er ren mode for mig.. Glæder mig til at vise jer mine nye briller, når de kommer med posten. Synes jo selv at jeg bliver meget voksen og seriøs med briller på - en fordel i mit job som meget ung lærer.. Haha.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er ikke stellet der er problemet - og ja, 999 er meget for et stel, da man også skal betale for styrken. Forhør dig lidt inden, tak.

BetinApple sagde ...

Arh billigt vil jeg nu ikke kalde det, når man tænker på at det er Gina Tricot som er en high street kæde. Jeg har selv lige købt briller hos Louis Nielsen for 199 kr. INKL. glas, så det kan i hvert fald gøres billigere :b

x. sagde ...

Jeg har virkelig et issue med briller, jeg kan ikke finde ud af om det er cool eller virkelig kikset at rende rundt med nogen uden styrke i.
Jeg mener, jeg synes det er vildt oldschool påå den fede måde når jeg ser hende den mørkhårede pige på billedet ovenover, og nogle gange synes jeg også jeg ser fed ud med briller. Men så tænker jeg på at de er et symbol på det nørdede, og at der er mange der er virkelig kede af deres dårlige syn, og gerne vil af med deres briller, uanset hvor smarte de er.

Anonym sagde ...

briller som fashion statement er overflødigt. det er ekstremt 2008 og i øvrigt er det stel ikke særlig billigt. lose/lose

K sagde ...

Vi glæder os da til at se dig med briller :-)

Sofie sagde ...

Fedt!
Jeg er dybt afhængig af linser og briller fordi jeg har -6 og -7 (Et normalt menneske har 0 så det er jo en del) i styrke, og det er så fedt at der er kommet mere fokus på pæne briller!

Anonym sagde ...

Unfortunately we don"t have a Gina Tricot In the Netherlands. I loved the stoe in Kopenhagen. And now they have glasses...And I see some cute ones as well....

Cecilia sagde ...

synes nu heller ikke 999 kr. er specielt billigt for kun et stel (og slet ikke når det er GT).. jeg gav 300 kr. for mit stel inkl. glas hos Louis Nielsen.. og de har også mange fede..

Derudover jeg er vist heller ikke helt nede med den der "trend" med at gå med briller hvis man ikke har styrke i?!

Men er da spændt på at se dine alligevel ;)

Kia sagde ...

Jeg siger ikke at 999kr er billigt nogle steder i indlægget? Jeg har bare talt med en del brillebrugere, der siger at det er en helt ok pris for et cool stel. Er også klar over at der skal glas i og at det koster.

Et par cool briller med eller uden styrke synes jeg er en flot accessorie. Er det nemmere at leve med, hvis jeg havde sagt at der var styrke i?

:)
Kia.

Anonym sagde ...

Jeg bruger selv briller og synes det er noget så irriterende og grimt - det, selvom mine briller er meget moderne og pæne. Synes derfor det er fuldstændig, undskyld jeg siger det, åndsvagt at folk generelt begynder at bruge briller, når de ikke har brug for. Synes bare du skal være glad for at du ikke behøver briller - gid det var mig:)

Anonym sagde ...

Hr./Fru. Anonym ... Seriously?

Jeg synes det er synd når folk siger "oh thats so last year"!...
Mode behøver ikke og være, at følge mode bladende etc bibelsk ...

Jeg synes briller er super fede, de giver altid et lidt anderledes look ... briller kan add'e rigtigt meget til ens outfit ... :)

Tine sagde ...

Det lyder da som et spændende samarbejde, selvom jeg havde troet at stellet nok ville være billigere når det er Gina Tricot. Men mon ikke de skal være i en hvis kvalitet, hvis de skal kunne sælges og Synoptik skal lægge navn til. :)

Jeg forstår ikke de reaktioner med, at briller kun er til dem der har brug for dem. At der er nogen (mig selv inklusive) der synes det er en fed accessorie ændrer jo ikke på andres situation. :) Glæder mig til at se et billede af dine Kia.

Kathrine sagde ...

Jeg synes du er mega sej Kia, og du har helt ret, det er sejt med eller uden styrke.
Keep doing what you do, 'cause you rock!

Anonym sagde ...

Altså, jeg har det virkelig underligt med briller som fashion statement. Briller er et hjælpemiddel til handicappede; jeg har en høreskade på mit ene øre, og har derfor et høreapperat; skal det også til at være moderne? Og hvad med kørestole, skal de også snart frem på podierne?

Jeg synes det er meget pænere uden briller, men jeg bruger mine fordi jeg har et reelt behov for dem, og sådan synes jeg det skal være.

Men jeg kan dog se en fordel ved hele briller-er-mode-dillen, som en anden også har skrevet: det sætter fokus på briller, og derfor bliver der lavet mange flere fede :)

LeneM sagde ...

Wow, skal man ikke lige slappe lidt af?

Jeg synes, at brillerne til 999 kr. er fantastisk billigt og de ser absolut fede ud. Jeg savner ofte, at finde briller i god kvalitet og ser anderledes ud til en billig pris som disse. Specielt fordi jeg selv køber briller der koster over 4000 kr. Og nej, det er ikke Chanel, Gucci etc.
Hvis man køber brillestel + glas for en billig pris, så er det noget, som man sagtens kan mærke. Jeg har selv købt briller fra Louis Nielsen og de har skuffet mig gang på gang. Ikke fordi jeg er et luksus menneske, men når jeg går med briller hver dag, så skal de altså også være nogen som er holdbare og ser lækre ud - samtidigt er det vigtigt at der oveni købet er god service hos brilleforhandleren, så man altid kan komme ind og få rettet sine briller til og har garanti på sine briller (uanset pris).

Jeg synes nu heller ikke, at man skal whine over de folk som ikke har brug for briller, men alligevel bruger dem. Det er jo ikke noget man skal tage personligt på en negativ måde. Jeg tager det som en kompliment, at andre mennesker synes det ser smart ud og selv ønsker at bruge briller.

Tak Kia for dette indlæg.
Jeg synes, at det er dejligt, at der endelig kommer et brille indlæg for os der går op i briller (som ikke kun er på mode basis) :)

Kia sagde ...

Hej igen,

Ja, altså jeg kan ikke hidse mig op over at nogle går med briller fordi de synes det er pænt, jeg har jo planer om selv at gøre det.

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Jeg bruger kontaktlinser hver dag, men men jeg skal da bestemt ha' et par- MED vinduesglas i- de er super fede, og det er bestemt ikke anno 2008!