28. oktober 2010

En god sag - Vidunderlivet.

Photobucket

(vidunderlivet.dk)

Jeg er egentlig ret ligeglad om det regner - Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning! Jeg har derfor en paraply i alle mine tasker og et par regnslag eller to lige ved hånden. I går da jeg gik indre by tynd regnede det, ej, det regnede ikke, det stod ned i tykke stråler hele dagen lang og jeg havde selvfølgelig ikke kluns på til det - Havde derudover valgt en taske uden paraply i. FÅRK! Kunne godt have brugt den her taskeparaply i går, jeg fandt den inde på vidunderlivet.dk, da jeg sad og læste om HPV-vaccinen, som jeg PT. er i gang med. På vidunderlivet.dk kan I forresten læse mere info om screninger, celleforandringer, livmoderhalskræft, HPV-vaccine og købe paraplyer.. :)

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt at der rent faktisk er et sted, hvor man kan få noget info om det emne. Har manglet sådan en side, så tak for oplysningen! :D

Og husk så din paraply næste gang ;)

Monkally sagde ...

Jeg synes at det er fantastisk, at man rent faktisk kan købe en super lækker parably - og støtte et fantastisk formål! Hvor er det herligt, med de her nye Win-Win køb, som man efterhånden kan gøre mange af :D

june... sagde ...

Det var DÅRLIGT vejr i går. Det eneste tøj der var passende igår, ville have været en isoleret våddragt :(

Dejligt med sådan en lille obs besked :)

/June
pixeleret.blogspot.com

Anonym sagde ...

Husk at tjekke din formspring :)

Emilie sagde ...

Ja, nu lyder det som om at jeg er sådan en, der tror alt over 19 er gammelt - men jeg troede du var for gammel til den, Kia. Jeg troede nemlig kun det var for 18 og under. Nok om det, jeg er selv færdig med den for længst (er 14 år) og det er en super fed følelse at være færdig med den! Sejt at du får den, men igen - kender ikke til mange der er "dumme" (efter min mening) nok til ikke at få den. :)

Ida sagde ...

Jeg har lige fået mit første stik. Jeg var simpelthen så bange så jeg ventede et helt år. Meeen, den gjorde altså også ondt :)

Mads sagde ...

Regnslag er virkelig gode at have på sig. Det forsøger jeg også, selvom de altid går i stykker...
Vidunderlivet er i øvrigt en god side at støtte. Thumbs up!

Sophie sagde ...

Haha, jeg så dig tidliere idag ved Christianshavns Volde. Jeg synes du så ret godt ud! Smut liiige forbi min lille blog, altså hvis du har tid!

www.the-ponytail.blogspot.com

Kia sagde ...

Yes, det er så vigtigt og der er vist dokumenteret virkning også selvom man er over en vis alder..

Haha, Sophie.. Tak skal du have, fik ikke taget et dagens i dag, men så kan jeg jo bare henvise til dig, hvis nogen ikke tror på at jeg også er klædt pænt på til hverdag.. Haah.

:)

Kia.