21. oktober 2010

Preppy + Dr. Martens.

Photobucket

Jeg har siden fredag passet min mosters hanhund Louie. Han er en meget godt opdraget mopsedreng og i øvrigt far til alle Mollys hvalpe. I går var min planlagte forelæsning aflyst, så jeg holdt fri med kæreste og hund. Vi gik bl.a. en hyggelig eftermiddagstur på Christianshavns Volde.

Jeg har fundet mine elskede Dr. Martens frem. De er af modellen Serena og jeg fik dem i gave sidste vinter. Har fået rigtig mange spørgsmål omkring størrelsen og jeg vil umiddelbart sige at de er "true to size". Jeg er en 39/40, oftest en 39 og jeg har dem i str. 39. De giver sig en del, så jeg kan sagtens have en tyk sok i, når det er rigtig koldt. Jeg er i øvrigt igang med at spare sammen til et par helt plain sorte 8-huls Dr. Martens. Kan virkelig anbefale Dr. Martens, da man går sindssygt godt i dem pga. den bounchy kraftige sål og så er de ret nemme at style til kjoler og fine nederdele. I går var jeg f.eks. ret preppy med skjorte, fin nederdel og klassisk uldjakke - kan jo godt lide modsætninger, så her passede Dr. Martens støvlerne perfekt til.

21 kommentarer:

Anonym sagde ...

God stil, KIA!!!

Anonym sagde ...

Hej Kia,

Hvor er din halskæde fra?

Dena sagde ...

Hej Kia..

Jeg synes du skal begynde at finde på nogle nye poses.. Det begynder at blive lidt ensformigt..

Kia sagde ...

Tak! :)

Halskæden er fra asos.

Dena - Haha, ok. Har du nogle gode tip?

Kia.

Belinda sagde ...

Uh, jeg synes altså de Dr. Martens er super seje, og vil vildt gerne selv eje et par, men er sgu meget i tvivl grundet prisen - 1200/1300 kr. er mange penge for vinterstøvler (og så i ruskind), så jeg vil høre om du synes de er praktiske HELE efteråret/vinteren(oktober-marts), hånden på hjertet??!

june... sagde ...

Dr. Martens FTW!

Jeg ønsker mig mit 4. par, de er satme vanedannende.

/June
pixeleret.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hejsa kia :)

Hvor har du købt din flotte nederdel? Hvis det er lang tid siden du købte den, har du så nogle andre forslag til hvor ma kan købe en der ligner?

Nanna sagde ...

Jeg har de helt plain 8-huls i sort :)
Er så glad for dem, de er så skønne!

Sofie sagde ...

Jeg er også meget nysgerrig efter at vide, hvor din nederdel er fra? Den er ret cool.

- Sofie
www.ingenide.blogspot.com

Rikke sagde ...

Hej Kia!
Du ser altså super godt ud! Det virker som om, du har det rigtig godt!
Jeg er dog lidt sur på dig, for nu har du fået mig til at netshoppe et par Dr. Martens, selvom jeg også lige har givet mig selv en lækker (dyr) vinterparka :) Jeg har købt Dr. Martens i alm. skind, fordi jeg har lidt problemer med at holde ruskindet pænt her om vinteren, så det er måske svar til Belinda - de findes altså også i skind.
Mvh. Rikke

Ditte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Leaves you wanting more sagde ...

jeg er vild med hunni :D hehe... ej du ser super fin ud i det outfit, og hunni er bare lige sidste detalje der gør det godt :D

Ditte sagde ...

Er skideenig i at Dr Martens er såå behagelige at gå i :D er lige selv blevet en stolt ejer af to par - et par sorte med for og et par hvide, begge 8-huls.

Guapizimo sagde ...

Jeg synes altså du er meget heldig, at du sådan får lov at være mopsesitter! :D

Fuglen sagde ...

Åh, men de er så hårde at gå til... :( Havde købt et par med 10 huller (tror jeg..) men måtte opgive igen.. så meget for at lide for skønheden :D

Anonym sagde ...

Dr. Martens kan bl.a. købes her til rimeligt fordelagtige priser.

http://www.schuh.co.uk/brands/dr-martens

Og så vil jeg i øvrigt give Kia ret i at de er ret så "true to size". Jeg bruger som regel 39 og det gør jeg også i DM's. Da jeg har en ret smal fod må jeg dog have en sål i og de er stadig rimeligt brede.

Anonym sagde ...

Nå ja, og så har Asos jo også et pænt lille udvalg af støvlerne.

Mads sagde ...

Jeg glæder mig virkelig meget til, at jeg får gået mit par til. Men jeg er glad for at høre, at de giver sig en smule, eftersom jeg lige præcis passer dem perfekt lige nu - og det ville være rart med en lille ekstra sok til vinterbrug.

Malene sagde ...

Jeg har også en ret smal fod, så er i tvivl om det er en god idé at købe på nettet..

Kia, kender du nogle butikker her i Danmark, der fører dem?
Har søgt på google, men synes ikke det umiddelbart er til at finde.

Kia sagde ...

Ja, Jette Riis og Riis sko ved jeg fører dem. Desuden kan man også få dem i mange mindre skobutikker rundt om i landet. Asos og brandos.dk har også en del.. :)

Jeg havde dem på hele sidste vinter uden problemer. Gav den noget imprægnering et par gange..

Kia.

Kia sagde ...

Og nederdelen er fra Vero Moda.. :) Købte den i foråret og den kan vist ikke fås mere. Tilgengæld kan du få noget lignende på asos og topshop.

Kia.