16. oktober 2010

Min torsdag i billeder.

Århhh jaaaarrrhhhh, jeg har haft nogle lange dage her torsdag og fredag. I aften står den på Oscarfest og det glæder jeg mig vildt til! Min torsdag bød bl.a. på Vagabond SS11-fremvisning, Topshop reopening og masser af Somersby på The LOT. Jeg drak alt for meget champagne og glemte lykkeligt at jeg skulle møde kl 7 (!!!) i forstæderne fredag morgen. Oh shit - Jeg døde lidt inden i, da mit ur ringede kl 6.15 fredag morgen. Selvom de sidste dage har været lange og travle, så har de bestemt været sjove. Her er lidt billeder fra min torsdag:

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Torsdagens første event var fremvisning af Vagabonds SS11-kollektion i Kødbyen. Sikke mange fiiiiine sko til gode priser - Mange flere billeder følger! Hos Vagabond blev der serveret store gourmethotdogs - Jeg er jo virkelig en pige med kærlighed for pølsevogne etc. så sådan en gourmet hotdog med ringridderpølse og jeg ved ikke hvad, gjorde mig altså helt blød om hjertet. Den smagte godt! Her står søde Edith og tænker på, hvordan hun skal spise hotdog og samtidig se total fashion ud.. :)

Photobucket

Utrolig pæne Louise fra Spalt PR sportede verdens sejeste ørering til stram hestehale. Den er fra Vibe Harsløf, koster omkring 800kr og jeg er in looooove! :)

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Senere stod den på genåbning af Topshops butik på strøget. Her kan man nu få deres lækre budgetvenlige makeup og ligeledes deres smykker - Købte en fin ring og er generelt vild med topshops smykker. Ang. makeuppen - Mit indtyk er at man får meget for pengene og at det er super holdbart (det sagde en makeupartist i al fald til mig) - Jeg fik nemlig lagt en fin øjenmakeup.. Se resultatet ovre hos Emily. Karen gav i øvrigt en pissefin akustisk minikoncert i topshopkluns, selvfølgelig.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Vi afsluttede aftenen med lanceringsfest af Somersby Dry på The LOT. Her skabte vi os pinligt meget og måske var det her, jeg kom i tanke om, at jeg skulle møde kl 7. Nitte! Haha.

7 kommentarer:

Maria sagde ...

Ved du hvor man kan købe Vibe Harsløf? Fx. online?

Kia sagde ...

Hej Maria,

Jeg har lagt et link til hendes hjemmeside, hvor man vist også kan købe dem.

Kia.

Beam sagde ...

Det klæder dig rigtig godt med mere make-up. Så billedet hos Emily. Fierce!

Kia sagde ...

Hehe, tak Beam! :)

Anonym sagde ...

Elsker dine "backstage" billeder, Kia!!!

Anonym sagde ...

Haha, MIKKEL!!

Hvorfor var du ikke til Ugg, som de andre? Der er uggs på alle modeblogge for tiden. Bare ikke din???? :-)

Kia sagde ...

Uhh, godt at I kan lide det.. :)

Ugg er ikke min stil! :) Man skulle tro det, for der hvor jeg er vokset op, er bamsestøvler THE SHIT.. Nok derfor at jeg hader dem lidt. Haha.

:)

Kia.