22. oktober 2010

Mokost @ BioMio.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag mødte min kæreste på nattevagt her kl 18, så vi valgte at stå tidligt op og få noget ud af dagen sammen. Vi drak bl.a. morgenkaffe på Tante T i Kødbyen og ved frokosttid spiste vi Mokost på Biomio, som er et økologisk spisehus. Min kæreste købte for nogen tid siden et Downtowntilbud om to stk. Mokost for en Mokosts pris. Som I nok kan regne ud er Mokost en blanding af morgenmad og frokost på dansk (De kunne så også bare have kaldt det BRUNCH?! :)). Vi valgte Mokost 'letvægter'-menu, som består af røræg, yougurt/müsli, oliventapernade, pesto, makrelmousse, kernesalat, grøntsags- og ostestave, brød, marmelade + et glas juice. Hold kææææææææææææft, hvor var det bare godt.. :) Selvom det egentlig ikke ser ud af meget på billedet, var det SÅ GODT og vi var begge helt mætte - jeg har faktisk først spist aftensmad her kl 20, fordi jeg har været så mæt hele dagen. BioMio kan anbefales - Tjek menukort ud her!

Oufittet er plain and simple, fordi min fuskpels i leoprint overhovedet ikke er plain and simple.. :) Bukser - Vila, top - H&M trend, sko - H&M divided, taske - Gina Tricot og fuskpels er en vintagesag fra Ebay.

10 kommentarer:

Stine sagde ...

Argh, den er da lidt tynd fra BioMios side... Det er jo brunch og ikke nice, når det er fordansket.
Men maden lyder og ser fantastisk ud - ligesom dig!

Emilie sagde ...

hvor er "fuskpels" dog et vidunderligt ord! og tusind thumbs up til dig, for at vælge fake frem for ægte pels!

Anonym sagde ...

Mums, det lyder lækkert :)

Anonym sagde ...

Du ser godt ud som altid Kia!!

Anonym sagde ...

Mokost! Det må jeg prøve...

Louise sagde ...

EII hvor ser det lækkert ud.

Kom og besøg mig på www.yellowbuck.blogspot.com
og vær med i det lille 'Question Time'

knuss L

Kia sagde ...

Ja, mokost kan anbefales.

:)

Anonym sagde ...

Jeg købte selv tilbudet, og da jeg kom hen til BioMio var det buffet. Jeg blev meget overrasket, da der står på deres menu kort, hvilke slags brunch man vil have. Jeg kan også forstå, at i fik serveret en bestemt slags brunch? - Er vi blevet snydt?

Kia sagde ...

Hej du!

I er ikke blevet snydt. I weekenderne er der buffet.. Men vi var der på en hverdag, så vi fik lov at vælge.. Egentlig mærkeligt?!

:)

Kia.

Anonym sagde ...

Mange tak for svaret Kia, nu ved jeg hvorfor der var buffet - jeg troede, at jeg blev snydt :)