3. oktober 2010

LAK!

Jeg lavede en videoblog med mine favoritlakker i august. Mange af jer har i gennem tiden efterspurgt et indlæg om mine neglelakker - I videobloggen viste jeg jer kun et par stykker fra min samling. Så her har I et større udsnit af min samling. Lakkerne herunder, er mine favoritter af den ene eller anden grund. Jeg går ikke så meget op i mærker (surprise!), men går meget op i flotte matte farver og kvalitet. Jeg har erfaret at høje priser ikke altid betyder god holdbarhed og omvendt. Da jeg skrifter neglelak flere gange om ugen, er det nu ikke holdbarheden jeg kigger mest efter, men mere om de er gode at påføre og om de kan holde i et par dage med overlak uden at skalle - hader når neglelak skaller efter kort tid! Når jeg køber lak, beslutter jeg mig for en farve jeg mangler, og så prøver jeg at finde den pæneste uanset mærke.

Jeg bruger næsten altid overlak og min favorit i de sidste par år har været 'Maybelline Salon Manicure'. Det er en overlak, der er drøj i brug og så er prisen god - 59kr (tror jeg nok.)
Photobucket
Photobucket

Chanel lakker - 509 'Paradoxal', 505 'Particulére', 307 'Orange fizz', 18 'Rouge noir'. Min erfaring med chanellakker er, at de ikke har den bedste holdbarhed og at man SKAL huske at bruge overlak. Jeg er meget glad for alle fire farver, da de er meget specielle og ikke ligner andet jeg har. I øjeblikket kommer alle fire faktisk på neglene ret ofte. Priserne ligger på 165kr.

Photobucket

Essielakker - 'Tart deco', 'Red nouveau', 'Pop art pink', 'Greenport', 'Mink muffs', 'Lilacism'. Jeg har længe været meget glad for Essies lakker, da farverne er fine og kvaliteten god. Oplever dog at børsterne og selve lakken er lidt svær at påføre efter et par gange. Det er som om de klumper lidt?! Essie har dog fået konkurrence fra OPI, som har vist sig at være helt fantastisk at påføre og holder i virkelig lang tid. Priser fra 40kr på Ebay.

Photobucket

Godt og blandet - Hvid lak fra Østrig, Dior '219 Nude chic', MAC 'Originality', Mat grå lak fra Sparkle&Fade (Urban Outfitters), Koralfarvet lak fra Sparkle&Fade (Urban Outfitters), Makeupstore 'Carmen', OPI 'Jade is the new black', GOSH 'Great green'. Jeg er meget glad ved min nye grønne OPI-lak. Derudover bruger jeg ofte bronzelakken fra MAC og den dybe lilla fra Makeupstore. Dior's er meget holdbar og jeg bruger den for et naturligt look. Hader nøgne negle.. :)

Photobucket

En god samling billige lakker - Maxfactor 549 'Red Passion', Maxfactor 704 'Disco Pink', E.L.F, H&M 'Blue my mind', Guld-grøn-sølvlakker fra TIGER. Den røde fra Maxfactor er den perfekte røde lak. Jeg har brugt den i mange år efterhånden og har ikke fundet en rød farve ligesom den. Den sorte lak fra E.L.F koster måske 15kr, den skal have en god gang overlak, men holder tilgengæld i mange dage uden at skalle. TIGER-lakkerne kostede 10kr - jeg giver neglene 3 lag + overlak, så holder de ligeså fint som andre lakker i min samling. KUP!

Photobucket

Dependlakker - Et udsnit af mine dependlakker, jeg har fået mange af dem af PR-firmaer gennem tiderne og har også købt en del. Har måske dobbelt så mange som vist her. Mine erfaringer med Depend er overvejende gode, men skal man have dem på i lang tid, så er de ikke så gode..

Hvad er jeres favoritmærker og hvorfor? Hvad går I efter når I shopper lak? Let me know!

31 kommentarer:

Roxanne sagde ...

American Apparel laver nogle helt fantastiske neglelakker. Men ellers er jeg også blevet ret glad for Pieces' neglelakker. Flotte farver og holdbarheden er helt i orden

Georgiana Wednesday sagde ...

essie - tidens farver... køber overvejende mørke farver i øjeblikket, da jeg har en del lyse. derudover mener jeg, at man kan style ALT med en mørk lak, så det er det jeg primært går efter ! :)

georgianawednesday.blogspot.com

Lise sagde ...

Også farverne, helt klart! Essie er stadig mit favoritmærke. Er ikke helt med på OPI-bølgen da jeg ikke synes farverne er særlig pæne. Synes også Essies lakker er dem der holder bedst på mine negle og er nemmest at bruge :)

Maria sagde ...

Lækker samling! Jeg elsker jo også neglelak og blandt favoritterne er klart OPI og Essie. Især OPI er god kvalitet, men Essie er altså også godt - især i kombination med en god overlak (har du prøvet Seche Vite fast dry topcoat? - det skulle du tage at gøre). Både Essie og OPI har også et kæmpe udvalg, hvilket jeg elsker! Køber det kun på eBay, da deres lakker er alt for dyre i lille DK. Chanel synes jeg også er lækkert, men knapt så holdbart. Derimod giver de en lækker følelse af luksus, som jeg bare elsker. Sjovt du nævner at Dior er holdbar - jeg har den stik modsatte erfaring. På mig skaller Diorlakker mega hurtigt og er IMO slet ikke prisen værd.

God søndag, Kia :)

/Maria

Anonym sagde ...

Jeg har slet ikke noget favoritmærke :)

Ligesom dig, så går jeg hellere efter farven end mærket/prisen.

Jeg har dog lige bestilt e.l.f.'s 'Dark Navy' og så har jeg OPI's 'Jade is the new black' på min 'to-shop' liste :D

Marie Joost sagde ...

essie og depend.

Cecilie sagde ...

Når lakken klumper eller bliver "sej" kan man putte et par dråber neglelakfjerner i og ryste grundigt. Voila!
Bare lige et fif ...

Eva sagde ...

Puha, sikke en samling. Den ville man gerne eje ;)

Jeg har også for lige knap et år siden købt en neglelak i urban outfitters fra samme mærke, men min blev allerede efter et halvt år temmelig klattet og jeg synes tilmed den er dårlig at påføre.

Jeg har, hvilket de fleste nok har, en del dependneglelakker. Jeg oplever dog at de tørrer rimelig hurtigt ud (i dåsen). Men det er selvfølgelig noget man må tage med, de koster trods alt ikke mere end 20-30 kr. Jeg køber dog ikke flere af dem. Jeg vil hellere ofre flere penge på en neglelak, der holder lidt længere.

Frk. Emma sagde ...

Wow, du har mange Depend-lakker! :D Jeg er mest til Depend, men dem fra ELF holder også godt :-)

Helene sagde ...

Fedt indlæg! Jeg købte for kort tid siden 3 neglelakke fra Pieces for 50kr. Men regnede ikke med at de ville være så gode, men jeg blev faktisk helt vildt positivt overrasket! Jeg havde den samme lak på lidt over en uge tror jeg og den var stadig rigtig flot uden skaller (skal lige nævne at det var med overlak) Gosh har jeg også oplevet at holde ret godt. Min yndligslak for tiden er nok min koralfarvede jeg købte i Urban Outfitters. Den holder også bare super godt og er i en lækker flaske - min er i en firkantet flaske så anderledes fra din :)

xx Helene

www.helene-feeling-fabulous.blogspot.com

Anonym sagde ...

Mit yndlings neglelakmærke (og generelt makeupmærke)er Essence. Det kan ikke fås i Danmark, men i Tyskland og få steder i USA. Priserne er sindssyge, 1 euro/1 dollar for en neglelak! Min yndlingsmascara kommer også derfra, den har kostet sølle 3,50 euro og er meget bedre end fx. Lancome. Lakkerne holder ca. 2 dage, men det er da til at overleve, når de er så uhyggeligt billige! Og så er farverne skønne!
http://www.essence.eu/us/home.html

Anonym sagde ...

"Originality" fra MAC er så fantastisk flot! Er den en fast del af deres sortiment? Den MÅ jeg eje!

Er normalt mest til Essie - pga. de flotte farver og at de er lidt mindre giftige end de fleste andre. Og så synes jeg priserne er yderst rimelige, hvis de vel at mærke købes over Ebay.

Caroline sagde ...

GODE OPLEVELSER: jeg syntes Essie har god holdbarhed og pæne farver men jeg giver dig ret i at de godt kan være lidt svære at påføre :S
Essie tørrer også hurtigt syntes jeg. Har dog en turkis fra Essie, som også skal bruge underlak da mine negle bliver svagt gule af den. Også Depend er jeg rigtig glad for da der er nogle finde farver og de behøver ikke altid overlak.

DÅRLIGE OPLEVELSER: Købte en grøn i The Make Up Store, første gang jeg havde den på skete der ingenting. Lidt tid efter brugte jeg den igen og efter en dag var mine negle helt gule! det var de i omkring 5 måneder og jeg blev nød til at gå med neglelakker med neutrale farver HVER eneste dag fordi at det lignte at der var betændelse i huden undr neglen...

Sarah sagde ...

Jeg bruger mest depend, da jeg godt kan lide at skifte lak ofte. Derfor gør det mig ikke så meget at de hurtigt skaller. OPI prøvede jeg for et år siden og der blev jeg godt nok skuffet. Den var elendig at påføre, skulle have fire lag før den dækkede og så havde den en mærkelig konsistens. Men jeg har nok bare været uheldig, så måske man skulle prøve igen? :)
Og du har virkelig en misundelsesværdig samling!

Søs sagde ...

Mine favorit mærker er helt klart Essie, OPI og Gosh.
De lave alle tre skønne farver, dækker (for det meste) godt, er holdbare og til at betale sig fra!

Frederikke sagde ...

Jeg er faktisk rigtig glad for H&M's lakker. De koster kun 40 kroner, er i en masse flotte farver og så holder de lige så godt (bedre?) end min Chanel. :-) Hvis jeg på noget tidspunkt skal købe en Chanel lak bliver det KUN hvis jeg ikke kan finde et godt og billigt alternativ :-))

Frederikke
http://thedifferencebetweenstyleandfashion.blogspot.com/

Simone sagde ...

Hvor er jeg virkelig misundelig på din Depend samling! Den er SÅ fed! Hmm, men når det kommer til neglelak mærker er der ikke rigtig nogen jeg sværger til. Dog synes jeg Depend er rigtig god - det fungere godt på mine negle, og så er de dejlig billige. Hvilket betyder at jeg bedre kan unde mig selv at købe lidt flere nye farver, end jeg ellers ville gøre (:

Rikke sagde ...

USLU AIRLINES er toplækre :)
Farverne er ikke så mainstream og holdbarheden er god, også uden overlak!

Anita sagde ...

Jeg er, som så mange andre, meget til essie og OPI.
Jeg går efter farver jeg tænker jeg kan bruge igen og igen.
Jeg køber gerne billige lakker som depend til at prøve farverne af. Det fungerer rigtig godt for mig :) Er jeg glad for farven kan jeg ned ro i sindet bruge en mindre formue på en lidt dyrere lak i samme farve :)

Lækker samling du har dig der. Må sige man blir misundelig.

Knus Anita
www.blondebekendelser.blogspot.com

Cecilie sagde ...

Du skal i hvert fald IKKE købe neglelakker fra American Apparel. De klumper og er svære at påføre :) Det ender altid med at se virkelig grimt ud.. Er til gengæld stor fan af OPI! :D

Lovis sagde ...

Jeg kan godt lide AA's lakker. Essie er gode, men svære at få ordentligt på, synes jeg. Revlon - der kan købes for en slik på Ebay - laver nogle sindssygt holdbare lakker, men hvis man ofte skifter lak, så er det jo lidt lige meget :D

Jeg er i øvrigt glad for at læse, at det ikke kun er mig, der har svært ved at få Chanel til blive på neglene - men lækkerhedsfølelsen er svær at slå.

just another wannabefromhell sagde ...

chanel, essie eller depend! for mig er depends over lak faktisk den bedste! + essie base lak :)

Anonym sagde ...

Jeg er en skikkelig neglelakktøs og har altfor mye neglelakk! Kjøper alltid neglelakk når jeg er ute og reiser, og det gjør at jeg har utrolig mange forskjellige billige merker.

Den siste tiden har jeg vært helt vild med la girls metalliske neglelakker, fåes billig på cherry culture. jeg tror jeg snart har alle sammen...

sara sagde ...

jeg er super OPI fan eller Models Own.
Er personligt til ALLE farver, så jeg kan godt li at man kan få både nogle "diskrete" pastelfarver samt nogle mere pangfarver.
Depend syns jeg er perfekt fordi de er så billige, så det ender oftest med at være dem jeg køber...

Ellers har jeg det med at lave en Ruffian manicure med China Glaze Millenium og Opi La Paz-itively Hot Matte. nam nam

Sarah sagde ...

Jeg har på et tidspunkt også købt en del lakker fra Tiger, fordi jeg gerne ville have et stort udvalg uden at give en masse penge for det - men jeg har fået at vide, at de er virkeligt giftige, at det er ligesom at sende gift ind i blodårerne. Brr. Så dem køber jeg ikke mere!
Til gengæld køber jeg en del fra Depend - de skulle ikke være så slemme.
Tak for tippet med overlakken :)

- Sarah.

amalie amelang sagde ...

ikke nogle bestemte mærker.. jo måske gosh. farven skal bare være nice og så må jeg rette op på den hvis den ikke holder så godt :)
http://mitpointofview.blogspot.com/

amalie amelang sagde ...

ikke nogle bestemte mærker.. jo måske gosh. farven skal bare være nice og så må jeg rette op på den hvis den ikke holder så godt :)
http://mitpointofview.blogspot.com/

Emma sagde ...

Her for tiden er Essie min favorit! Jeg går med den laksefarvede Essie her for tiden og har den grå og brune. :-)
Men jeg bruger Depend, når jeg bruger sort og rød - men de er også den eneste Depend, jeg sådan har i brug.
Naturlige negle er nu også skønne!

Anonym sagde ...

Jeg elsker Chanel neglelakker og har faktisk kun en enkelt fra Essie. Min erfaring er næsten den samme som dig men oplever dog at de kan holde i meget lang tid med bare en smule af noget billig overlak. Mine favoritter er orange fizz og Magnolia Rose som virkelig er gode til alle hudfarver.

Ps. Jeg elsker din blog og følger den næsten dagligt;-)

Luna-Marie

EMILIE sagde ...

Pieces er lige begyndt at lave neglelakker - har selv en rød, sort og en armygrøn (!!) de holder fantastisk, kan dog være lidt svære at få på, hvis der ikke er meget lak på børsten. min rekort er 3 dage uden én eneste lille skramme UDEN overlak!

Anonym sagde ...

Prøv Nubar - de er super gode og har SÅ mange fede farver...