6. oktober 2010

Outfit @ Gallapremiere.

Photobucket

Mandag aften var jeg inviteret til gallapremiere på den nye danske film 'sandheden om mænd'. Jeg fik EN billet og måtte altså følges med mig selv i bio.. :) Filmen handler om Mads, som er ved at blive rigtig kedelig og småborgerlig. Han udlever ikke sine drømme og er sammen med en kvinde, der slet ikke er hans type. Derefter følger vi Mads på hans rejse gennem kvinder og i jagten på ny kærlighed. Filmen er både skidesjov, skideseriøs og skidesmuk. Jeg var underholdt i 2 timer og det er klart en seværdig film. Men ok, nu er jeg hverken filmanmelder eller specielt kritisk, når jeg ser film - Jeg vil bare gerne underholdes på den ene eller anden måde. Læs mere om filmen HER!

Nåm, til sådan nogle gallapremierer er der en masse kendisser, en masse der takker hinanden/krammer hinanden og masser af alkohol. Efter filmen drak jeg derfor en vodkadrink med Anne-Mette, som er filmblogger og har skrevet speciale om modeblogging. Hendes søde veninde tog 'dagens' af mig - Ved ikke hvorfor det blev så uskarpt? Jakken er en vintage sag, som jeg købte for halvandet år siden. Skulderpuderne har forhindret mig i at have den på, sådan for alvor - Så skulderpuderne røg for nylig og nu har jeg lyst til at have den på hele tiden! WIN!!!

9 kommentarer:

L sagde ...

Hvor er din taske fra, Kia? :)

Anonym sagde ...

Hej Kia! Tak for en god blog! Du har en rigtig fin stil synes jeg - men jeg undrer mig over at du går så meget i gummisko? Synes at en gallapremiere måske havde fortjent et par stilletter? Kan du ikke lide at gå i dem eller hvordan?:)
Mvh. Mig

Marie Joost sagde ...

Vil så gerne se den film!
Jakken er skide flot.

Anonym sagde ...

Hvor er din taske fra?

Anonym sagde ...

Hvad havde I på til TRESemmé idag?
(dig,Emily,Katrine,Caroline & Christina)

Vh

Kitt Bjerre sagde ...

smuk jakke! :-)

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Jeg er vild med dine signatur-Converse!
Det er ikke hver dag, man ser en modeafhængig kvinde der tør stille sig på den røde løber i et par flade sneakers.

Thumbs up til særligt dén detalje!

Anonym sagde ...

Lige et kort spørgsmål; underer mig lidt over at En (som i billet) skulle skrives med stort? Skal det forstås sådan at du var utilfreds over at du kun fik en billet? Den var jo trods alt gratis, så det er da bedre end ingenting...

Kia sagde ...

Hey piger,

Sikke mange spørgsmål. Ang. converse - Det er et par hverdagssko, som jeg elsker og som jeg har på i løbet af dagen. Mine dage er lange og jeg gider ikke rende rundt i høje hæle til hverdag. Har masser af hæle, dem worker jeg i weekenden og til specielle lejligheder - Men du har ret, en rød løber kræver et par hæle.. Men jeg gik ikke på den røde løber, så det tager vi ikke så tungt.. :)

Jeg skriver EN fordi det havde været nice at få to.. Det er lidt kedeligt at gå i bio alene, men har efterhånden vænnet mig til at gå alene til al ting.. :)

Tasken er fra Gina Tricot.

Outfit til tressemme kommer..

God aften,
Kia.